Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ioannis iyi ve daha da önemlisi titiz bir koç. Onu Kazlauskas'ın ekibinden hatırlıyorum. Maccabi'de Spahija'dan sonra işleri düzeltti. Avdija, onun takımında sıçrama yapıp NBA'e gitti.
    Son dönemi biraz sıkıntılıydı Maccabi'de. Gerek oyuncularla gerekse taraftarla ciddi bir zıtlaşma yaşamıştı. Hatta taraftarlar soyunma odasını basmaya falan kalkmıştı. Şüphesiz burada çok daha rahat bir çalışma ortamı bulacaktır kendine. Efes'in taraftar ve medya baskısının olmaması onun için avantaj olabileceği gibi uzun vadede dezavantaj da yaratabilir; ancak Efes'in gittiği isimler uzun vadeli bir plan yerine daha çok, yine kısa sürede başarı odaklı planlandığının göstergesi. Artık gelirse kendisine yaratılan bütçe ile nasıl bir iş çıkaracağını göreceğiz. Tabii daha bitmiş hiçbir şey yok
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• Real Madrid-Partizan eşleşmesinde Partizan 0-2 önde geliyor Belgrad'a. Tabii dün geceye damgasını vuran kavga yüksek ihtimalle Real Madrid'i her türlü saf dışı bırakacak. Yabusele resmen Amerikan güreşçisi gibi Dante Exum'u kaldırıp yere fırlattı. Eğer abartmadıysa Partizan doktoruna göre Exum'un ayak parmak tendonu kopmuş ve dişleri zarar görmüş. Yabusele zaten olmayacak da iki takım nasıl bir kadro çıkarabilecek göreceğiz. Ben özellikle Euroleague yönetiminin Real Madrid'i burada da koruyup korumayacağını merak ediyorum.

Büyük bir mucize olmazsa Partizan F4'ün ilk takımı oldu. Obradoviç saygı duyulası bir iş başardı gerçekten de.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Real Madrid-Partizan eşleşmesinde Partizan 0-2 önde geliyor Belgrad'a. Tabii dün geceye damgasını vuran kavga yüksek ihtimalle Real Madrid'i her türlü saf dışı bırakacak. Yabusele resmen Amerikan güreşçisi gibi Dante Exum'u kaldırıp yere fırlattı. Eğer abartmadıysa Partizan doktoruna göre Exum'un ayak parmak tendonu kopmuş ve dişleri zarar görmüş. Yabusele zaten olmayacak da iki takım nasıl bir kadro çıkarabilecek göreceğiz. Ben özellikle Euroleague yönetiminin Real Madrid'i burada da koruyup korumayacağını merak ediyorum.

Büyük bir mucize olmazsa Partizan F4'ün ilk takımı oldu. Obradoviç saygı duyulası bir iş başardı gerçekten de.
        Parkeye dalan kadın Yabusele'nin eşi miymiş? O kadın kimse, çocuğu sakinleştirdi.

Maçı seyretmedim ama Llull'un yaptığı Yugoslav faulü filan değil... Geçenlerde Onuralp Bitim'e yapılan faul gibi yumruk sallıyor. Geçileceğini anlayınca sağ kolunu geriye çekiyor yumruk için. O tecrübede bir oyuncunun sırf skordan dolayı böyle bir amatörlük yapması inanılır gibi değil (Maçta daha önce gerginlik oldu mu bilmiyorum).

Şimdi soru şu: CSKA'yı bir çırpıda organizasyon dışına atanlar şu rezilliğe ne tepki verecek?

Bu arada iyi koçun nasıl bir faktör olduğunu görüyoruz. Ocak ayı sonunda 9-11'diler ve Kızılyıldız'ı yenip normal sezon sonuna kadar 11-3 derecesiyle geldiler. Efes, Baskonia ve Kızılyıldız önlerindeydi. Hatta o maçı Kızılyıldız kazansa play-off yapar diyordum.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.04.2023, 09:39.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Parkeye dalan kadın Yabusele'nin eşi miymiş? O kadın kimse, çocuğu sakinleştirdi.

Maçı seyretmedim ama Llull'un yaptığı Yugoslav faulü filan değil... Geçenlerde Onuralp Bitim'e yapılan faul gibi yumruk sallıyor. Geçileceğini anlayınca sağ kolunu geriye çekiyor yumruk için. O tecrübede bir oyuncunun sırf skordan dolayı böyle bir amatörlük yapması inanılır gibi değil (Maçta daha önce gerginlik oldu mu bilmiyorum).

Şimdi soru şu: CSKA'yı bir çırpıda organizasyon dışına atanlar şu rezilliğe ne tepki verecek?

Bu arada iyi koçun nasıl bir faktör olduğunu görüyoruz. Ocak ayı sonunda 9-11'diler ve Kızılyıldız'ı yenip normal sezon sonuna kadar 11-3 derecesiyle geldiler. Efes, Baskonia ve Kızılyıldız önlerindeydi. Hatta o maçı Kızılyıldız kazansa play-off yapar diyordum.
          Evet, o kadın tuttuğu gibi götürdü Yabusele'yi soyunma odasına. Kararlar bugün açıklanacak ve Yabusele'nin 1-4 yıl arası bir men cezası alabileceği konuşuluyor. Musa'ya Lessort mu yumruk atmıştı hatırlamıyorum ama o da yaralayıcı fiziksel temas sayılacağı için ciddi cezalar çıkacak gibi bu maçtan.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

Real Madrid-Partizan eşleşmesinde Partizan 0-2 önde geliyor Belgrad'a. Tabii dün geceye damgasını vuran kavga yüksek ihtimalle Real Madrid'i her türlü saf dışı bırakacak. Yabusele resmen Amerikan güreşçisi gibi Dante Exum'u kaldırıp yere fırlattı. Eğer abartmadıysa Partizan doktoruna göre Exum'un ayak parmak tendonu kopmuş ve dişleri zarar görmüş. Yabusele zaten olmayacak da iki takım nasıl bir kadro çıkarabilecek göreceğiz. Ben özellikle Euroleague yönetiminin Real Madrid'i burada da koruyup korumayacağını merak ediyorum.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Basketbol da İspanyol çirkefliği bir markadır ama dün geceki olaylarda işi büyüten Punter ve Exum oldu.

Maçı canlı izledim,kavga görüntülerine de tekrar baktım.Evet Llull mağlubiyeti hazmedemeyip diskalifiyelik bir faul yapıyor ama Punter'ın ona yumruk atma girişimi olayın fitilini yaktı. Exum'da dövecek adam aramak için hemen olaya dahil olup,Musa'ya yumruk atmaya çalışırken Yabusele onu arkadan yakalıyor ve Hamza Yerlikaya'yı kıskandıracak şekilde kündeleyip neredeyse parkeye gömüyor.Devamında Punter yine Musa'ya yumruk atıyor,Lessort da Musa'yı boğazından yakalayıp sırt üstü parkeye indiriyor.

Meşhur Detroit-İndiana maçındaki gibi tam bir bar kavgasına dönmüş iş.

Yabusele ve Punter çok ağır ceza alacaklar.Yine Exum ve Lessort'a da sağlam ceza gelecektir. Tabii video birçok kez izlenerek başka oyuncuların da fiziksel temaslarına ceza gelecektir.Olayın başlamasına sebep iki oyuncudan birisi olan Llull yırtan oyuncuların başında geliyor,Yine Rudy ilginç şekilde olayların dışında,sakinleştirici unsur.

Peki şimdi Stark Arena'da bizi ne bekleyecek?

Tahminimce Real oraya gitmemek için elinden gelen lobiyi sergileyecektir.Maç oynanırsa hangi oyuncularla oynanacak o da soru işareti.Kavgaya karışmayıp,diğer sebeplerle diskalifiye olan oyunculara men cezası gelmezse Real çok avantajlı olacak. Partizan'ın neredeyse bütün önemli oyuncuları men cezası alacak.4.maç Real'in seriyi eşitlediği maç olursa o salonun ne halde olacağını düşünemiyorum.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 28.04.2023, 11:19.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Evet, o kadın tuttuğu gibi götürdü Yabusele'yi soyunma odasına. Kararlar bugün açıklanacak ve Yabusele'nin 1-4 yıl arası bir men cezası alabileceği konuşuluyor. Musa'ya Lessort mu yumruk atmıştı hatırlamıyorum ama o da yaralayıcı fiziksel temas sayılacağı için ciddi cezalar çıkacak gibi bu maçtan.
              Lessort aslanım ya... Onunki masum kalıyor bütün olan biteni görünce. Musa da hemen kalkıyor yerden, zaten olan ona olmuş. Lessort ceza alır tabii fakat uzun olmaz.
              İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basketbol da İspanyol çirkefliği bir markadır ama dün geceki olaylarda işi büyüten Punter ve Exum oldu.

Maçı canlı izledim,kavga görüntülerine de tekrar baktım.Evet Llull mağlubiyeti hazmedemeyip diskalifiyelik bir faul yapıyor ama Punter'ın ona yumruk atma girişimi olayın fitilini yaktı. Exum'da dövecek adam aramak için hemen olaya dahil olup,Musa'ya yumruk atmaya çalışırken Yabusele onu arkadan yakalıyor ve Hamza Yerlikaya'yı kıskandıracak şekilde kündeleyip neredeyse parkeye gömüyor.Devamında Punter yine Musa'ya yumruk atıyor,Lessort da Musa'yı boğazından yakalayıp sırt üstü parkeye indiriyor.

Meşhur Detroit-İndiana maçındaki gibi tam bir bar kavgasına dönmüş iş.

Yabusele ve Punter çok ağır ceza alacaklar.Yine Exum ve Lessort'a da sağlam ceza gelecektir. Tabii video birçok kez izlenerek başka oyuncuların da fiziksel temaslarına ceza gelecektir.Olayın başlamasına sebep iki oyuncudan birisi olan Llull yırtan oyuncuların başında geliyor,Yine Rudy ilginç şekilde olayların dışında,sakinleştirici unsur.

Peki şimdi Stark Arena'da bizi ne bekleyecek?

Tahminimce Real oraya gitmemek için elinden gelen lobiyi sergileyecektir.Maç oynanırsa hangi oyuncularla oynanacak o da soru işareti.Kavgaya karışmayıp,diğer sebeplerle diskalifiye olan oyunculara men cezası gelmezse Real çok avantajlı olacak. Partizan'ın neredeyse bütün önemli oyuncuları men cezası alacak.4.maç Real'in seriyi eşitlediği maç olursa o salonun ne halde olacağını düşünemiyorum.
              Sadece Pistons - Pazcers benzetmesine katılmıyorum üstat.

Amerikalı çocuklar, tuzağa çabuk düştü. Bizim Obekpa'nın Vesely'nin oyununa gelmesi gibi. Şimdi karşıda Teodosic filan olsa thrash talk yapıp maçın sonunda provoke ederdi Madridlileri. Sportmenlik dışını almışsın, fark yapmışsın. Şimdi bıçağın ucu Partizan'a da dokunacak.

Bu arada Hezonja'nın da Punter'a yumruğa varmış. Ben onu görmedim.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Lessort aslanım ya... Onunki masum kalıyor bütün olan biteni görünce. Musa da hemen kalkıyor yerden, zaten olan ona olmuş. Lessort ceza alır tabii fakat uzun olmaz.

Sadece Pistons - Pazcers benzetmesine katılmıyorum üstat.

Amerikalı çocuklar, tuzağa çabuk düştü. Bizim Obekpa'nın Vesely'nin oyununa gelmesi gibi. Şimdi karşıda Teodosic filan olsa thrash talk yapıp maçın sonunda provoke ederdi Madridlileri. Sportmenlik dışını almışsın, fark yapmışsın. Şimdi bıçağın ucu Partizan'a da dokunacak.

Bu arada Hezonja'nın da Punter'a yumruğa varmış. Ben onu görmedim.
                Detroit-İndiana benzetmesi bar kavgasına benzediği için ,herkes yakaladığını indiriyor kim olduğuna ne yaptığına bakmadan.

Orada oyuncu-seyirci kavgası vardı,burada oyuncular arasında.

Her anlamda EL tarihi için kara bir gece oldu.

Ama yıllardır bu kadar şımartılmış,her yaptığına göz yumulmuş İspanyol oyuncuların bir gün böyle bir şeye sebebiyet vereceği belliydi o da dün gece oldu.

Katılıyorum Amerika'lılar İspanyol taklasına geldi.Llull'un amacı Punter'i attırmak,ceza almasını sağlamaktı ama o da işlerin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştir.Şimdi Belgrad'a gidecek,onun ceza alması beklenmiyor,özür de dilemiş.

Zararın büyüğünü Partizan görecek. Punter,Exum ve Lessort olmadan herhangi bir Real kadrosuna karşı maç kazanmaları kolay değil.Bunlara başka oyuncular da eklenirse ibre Real'e döner.EL yönetiminin vereceği karar ve cezalar serinin kaderini belirleyecek.

Not:Real'de Llull ve Poirier,Partizan'da Leday dışında herkes diskalifiye edilmiş.Eğer 3 Real oyuncusu daha benchten kalkmasaydı maçı hükmen kazanacaklardı.
                En son Larking tarafından düzenlendi; 28.04.2023, 11:53.

Yorum

• Herkes ağır cezalar bekliyor ama EL'nin bir şirket,takımların da bu şirketin hissedarı olduğunu unutmamak lazım.

Yani arada epeyce duygusal(!) bir ilişki var.

Benim tanıdığım EL yönetimi Yabusele ve Punter'a sezonu kapattırıp, diğer oyunculara minimum ceza vererek ortalığı sakinleştirip olayı tatlıya bağlamaya çalışacak. Nba'deki gibi sert cezalar geleceğini sanmıyorum.
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 28.04.2023, 13:31.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herkes ağır cezalar bekliyor ama EL'nin bir şirket,takımların da bu şirketin hissedarı olduğunu unutmamak lazım.

Yani arada epeyce duygusal(!) bir ilişki var.

Benim tanıdığım EL yönetimi Yabusele ve Punter'a sezonu kapattırıp, diğer oyunculara minimum ceza vererek ortalığı sakinleştirip olayı tatlıya bağlamaya çalışacak. Nba'deki gibi sert cezalar geleceğini sanmıyorum.
                    • Guershon Yabusele - 5 maç• Kevin Punter - 2 maç • Gabriel Deck - 1 maç• Matthias Lessort - 1 maç• İki takıma da 50 bin euro para cezası

Aynen sizin dediğiniz gibi oldu hocam
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Guershon Yabusele - 5 maç• Kevin Punter - 2 maç • Gabriel Deck - 1 maç• Matthias Lessort - 1 maç• İki takıma da 50 bin euro para cezası

Aynen sizin dediğiniz gibi oldu hocam
                      Sevgili hocam EL'nin nasıl bir organizasyon olduğunu çözmüşüz demek ki bunca yıldır, çok zor olmadı bu ağır(!) cezaların geleceğini tahmin etmek.

Yabusele şu hareketi sokakta birisine yapsa birkaç ay içeri atarlar,5 maç cezanın yanında şeref madalyası takmayı unutmuşlar(!)

Deck 1 maç ceza alıyor,Llull'a yumruk atmaya teşebbüs eden,Musa'ya kroşeyi çakan olayların baş sorumlusu Punter 2 maç.Sezonu kapatacak bir ceza vermeye bile gücün yetmemiş.Çünkü kafalarda tilki dolaşmış ceza verilirken amaç seriyi geçmesi beklenen Partizan'da Punter'ı f4 maçlarına yetiştirmek.

İki takımın da neredeyse tamamı kavgadan diskalifiye edilmiş,hani bu oyunculara ceza.Ergin Ataman senin hakemlerine kaşını kaldırsa atılıyor,men cezası alıyor.Dün ortalık smackdown ringine döndü,iki takıma da ağır para cezası veriyorsun,50'şer bin Euro!!!

Şimdi bu kararlar gelecek yıllar için de örnek olacak,seri 2-2'ye gelirse Partizan taraftarı bu komik cezalardan güç alıp, sahaya dalarsa bunun hesabını kim verecek?

EL yönetimi,kendi organizasyonuna bir kez daha sahip çıkamadı.Kara gece,bu kararlarla kara gün oldu maalesef.
                      En son Larking tarafından düzenlendi; 28.04.2023, 19:26.

Yorum

• Büyük bir şey beklemiyordum ama bu da az oldu hakikaten.

Yorum

• Exum sakatlandığı için ceza almadı galiba. Çok komik ve gayriciddi bir organizasyon haline getirdiler Euroleague'i...

Eurocup'un statüsü de dahil çok ciddi bir değişim gerekiyor artık. Umarım çarşamba günü İspanya lobisi kayırmalı bir Gran Canaria galibiyeti izlemeyiz. Euroleague'i yaymak yerine İspanya'ya sığdırmaya çalışmak mide bulandırıcı.
                          En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 29.04.2023, 08:38.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• Laso Bayern ile anlaştı.

Trinchieri dışında adı geçen koçların Efes'te başarılı olacağını sanmıyorum.

Mesela Xavi Pascual ismi dolanıyor umarım olmaz.

Kokoskov Nets'ten ayrıldı,bir yardımcı koçluk teklifi gelmezse Avrupa'ya dönebilir,fb'de olmadı ama ben Efes için uygun bir isim olduğunu düşünüyorum.

Erdem Can EL seviyesi için rüştünü ispatladı, EL baş antrenörlüğü için hazır bence.
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 02.05.2023, 13:35.

Yorum

• Dunston, Yeşilyurt'ta kaza geçirmiş. TIR'ın üstündeki konteyner, üst geçide çarpıp Dunston'ın aracına devrilmiş.

Bakırköy'de TIR'ın dorsesi üst geçide çarptıktan Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Kazada yaralanan Bryant Dunston hastaneye kaldırıldı.

Yorum

• Dün Stark Arena'da muazzam bir atmosfer vardı ancak dar rotasyonla mücadele eden Partizan, başa baş götürdüğü maçtan yenik ayrıldı. Durum 2-1'e geldi. Kalan maçlarda Lessort ve Deck forma giyebilecek takımlarında. Punter da serinin uzaması ile olası bir F4 durumunda ilk maçta forma giyebilecek.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim