Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son Periyot neydi öyle ya. Ama olsun, sonunda Kupayı aldık.... Maç boyunca gözükmeyen Singhlton doğru anda doğru yerdeydi.
    Sezon başlarında bayaa bi eleştirdik, ama winner bir Hoca ile nereden nereye.... Helal Olsun.

Sanırım yeni sezon yapılanması geniş olacak. Dunston, Anderson, Petrusev, Moermann ve Simon ile yollar ayrılacak.

.
    ve ilk ayrılık gerçekleşti.... Elveda Malatyalı

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yeni sezon için Efes'le anılan oyuncular:

Will Clyburn (SF)
      Egehan Arna (SG/SF/PF)
      Josh Nebo (C)

Efes'e üzüldüm. Bu akşam telafi edebilirler mi ASVEL maçını? Ah, Giffey'ı nasıl almadılar? Bizim eski Pistons oyuncusu Donta Hall veya kardeşimin kolej favorisi Josh Nebo gibi "Genç Dunston" tarzı birini eklemeliydiler.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Simon'un yeri kiminle dolacak acaba?
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Çarşı karıştı:

Rodriguez, Lorenzo Brown ve Hezonja -> Real Madrid
          B. Davies + Voigtmann -> Milano
          Vesely-> Barcelona
          John Brown -> Monaco
          Donta Hall -> Partizan
          Jordan Mickey -> Fb
          Jaycee emekli
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Monaco'ya giden John Brown'ı Efes de istemiş. Ayrıca Satoransky'ye de ilgisi olduğunu okudum.

Yorum

• Oğuz Hocam Vesely'yi Davies'in yerine mi aldı Barca? Bana pek mantıklı bir hamle gibi gelmedi açıkçası.
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oğuz Hocam Vesely'yi Davies'in yerine mi aldı Barca? Bana pek mantıklı bir hamle gibi gelmedi açıkçası.
                Davies ayrılmış, evet. Milano'yla anlaştığını okumuştum. Dün Efes haberleri de gördüm.

*

Bu arada, Micic'in bu yıl NBA'e gideceği söylentileri artıyor. Marc Stein da bir şeyler yazmış:

Yorum

• Efes için adı geçenler;

- Clyburn
                  - Nebo (Dunston'la uzatacaklar diye haberler var)
                  - Zizic
                  - D. Bacon

Egehan'la anlaşmışlar. Yiğitcan ise seneye Bursa'da oynayacakmış.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Musa da tutulabilirdi demek istedim. O potansiyele sabredilirdi.
                  ACB'de 32 Dk. 20,1 sayı - 5,1 rib - 3,1 ast - 56% iki sayılık - 38 % üç sayılık (Maç başına 4,6 deneme) 23 Verimlilik puanı

Çocuk şimdi Real Madrid'e gidiyormuş.

Orada tutar tutmaz, bilemem. Fakat neden sabredilmedi, anlamak güç. Geldikten sonra sadece antrenman yaptı. Bu sezona takımla hazırlanıp girseydi Efes'te de iş yapabilirdi. Fiziksel açıdan yetersiz denmişti. Petrusev de oynamadı doğru dürüst...
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.06.2022, 12:46.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Efes için adı geçenler;

- Clyburn
                    - Nebo (Dunston'la uzatacaklar diye haberler var)
                    - Zizic
                    - D. Bacon

Egehan'la anlaşmışlar. Yiğitcan ise seneye Bursa'da oynayacakmış.

ACB'de 32 Dk. 20,1 sayı - 5,1 rib - 3,1 ast - 56% iki sayılık - 38 % üç sayılık (Maç başına 4,6 deneme) 23 Verimlilik puanı

Çocuk şimdi Real Madrid'e gidiyormuş.

Orada tutar tutmaz, bilemem. Fakat neden sabredilmedi, anlamak güç. Geldikten sonra sadece antrenman yaptı. Bu sezona takımla hazırlanıp girseydi Efes'te de iş yapabilirdi. Fiziksel açıdan yetersiz denmişti. Petrusev de oynamadı doğru dürüst...
                    Hocam bu Ergin hocayla alakalı olabilir mi hem genç hem de hazır olmayan oyunculara süre vermemesi?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam bu Ergin hocayla alakalı olabilir mi hem genç hem de hazır olmayan oyunculara süre vermemesi?
                      Asında cevap, sorunun içinde. Hazır olmayan oyuncuya kimse kolay kolay süre vermez. Benim Musa ile ilgili yorumum, bir hazırlık kampını Efes'le geçirip sezona girmesi yönündeydi. ACB'de iyi bir sezon geçirdi. Belki RM'de zorlanacak. Ama o seviyeyi test edebilecek kredisi var.

Koçların işi de zor. Üstelik Ataman artık millî takımı da çalıştıracak. Hafta içi EL'de farklı rotasyon, hafta sonu BSL'de farklı rotasyon...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Asında cevap, sorunun içinde. Hazır olmayan oyuncuya kimse kolay kolay süre vermez. Benim Musa ile ilgili yorumum, bir hazırlık kampını Efes'le geçirip sezona girmesi yönündeydi. ACB'de iyi bir sezon geçirdi. Belki RM'de zorlanacak. Ama o seviyeyi test edebilecek kredisi var.

Koçların işi de zor. Üstelik Ataman artık millî takımı da çalıştıracak. Hafta içi EL'de farklı rotasyon, hafta sonu BSL'de farklı rotasyon...
                          Hocam petrusev konusunda da hiç ısrarcı olmadı mesala. Denedi denemedi çok ısrarcı olmadı maalesef.

Tabi bunu anlayabiliyorum da. Geliştirmek ayrı yetiştirmek ayrı bir konu. Efes yetiştirmeci takımdan yarışmacı/geliştiren takıma doğru kaydı sonuçta. Böyle tecrübeli hocalarında hazır oyunucu istemesini anlayabiliriz.

Oğuz hocam bir de basketbol milli takımı yorumlasanız. Ben biraz heyecanlıyım takım konusunda.

Yorum

• şikebahce şampiyon oldu yazık oldu...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şikebahce şampiyon oldu yazık oldu...
                              Efes, avrupa ligi maçlarındaki kalite ile alakası olmayan saçma sapan bir oyun oynadı.

Hadi ilk maçta micic yoktu diyelim. Sonraki maçlar? Ölü gibi oynadı efes. Kendi eliyle verdi şampiyonluğu.
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Valencia benchinde Mumbru'yu görünce Jimenez ve Garbajosa düştü aklıma.

Bu jenerasyon ve öncesindekiler harikaydı. Danilovic, Katash, Stombergas... Şimdikiler tırt. Euroleague sembolü benim için Zalgiris - Maccabi maçlarıdır.

*

Efes yine kaybetti. Aliağa maçı ve Darüşşafaka maçlarında da kötüydüler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim