Kalinic faulleri kaçırdı, Micic soktu. Efes zar zor kazandı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Tam bir şans galibiyeti oldu dün akşamki maç. Maç içinde zor şutları sokmayı başaran ve o dakikaya kadar serbest atış kaçırmayan Kalinic, son iki serbest atışı kaçırdı. Micic'de MVP modu açınca Kızılyıldız'ın bu sezon süre gelen savunma zafiyeti iyi değerlendirildi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalinic faulleri kaçırdı, Micic soktu. Efes zar zor kazandı.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
2001 Avrupa Şampiyonası geldi aklımaİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalinic faulleri kaçırdı, Micic soktu. Efes zar zor kazandı.
Hırvatistan maçı. Mirsad Türkcan'ın son saniye attığı atışlar.
Kızılyıldız harika bir maç oynadı. Müthiş 3'lük attılar. Ben bile maç gitti derken Kalinic devreye girdi.
Ha bide 25 dakika boyunca uyuyan Micic
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Fb Beko'yu ve koçunu eleştirdik. Kokoskov'unkine benzer bir ocak ayı serisi yakalamışlar. Bugün basında çıkan yazılara bakabildim. Epey övmüşler. Dün akşam seyredemedim. Gerçi hafta sonu Bursa maçını seyrettim, zar zor kazandılar. Öyle çok övülecek bir durumda değillerdi. BSL - EL rotasyonları değişince takımların performansı da farklı oluyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hocam sezon başında ben de eleştirdim ancak sezon başındaki takımla şu anki takım arasında en azından savunma olarak inanılmaz bir fark var (EL kastediyorum). Ben de iyi savunma yapan takımları izlemeyi çok severim açıkçası ve son 2 maçta bana da keyif verdiğini söyleyebilirim.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb Beko'yu ve koçunu eleştirdik. Kokoskov'unkine benzer bir ocak ayı serisi yakalamışlar. Bugün basında çıkan yazılara bakabildim. Epey övmüşler. Dün akşam seyredemedim. Gerçi hafta sonu Bursa maçını seyrettim, zar zor kazandılar. Öyle çok övülecek bir durumda değillerdi. BSL - EL rotasyonları değişince takımların performansı da farklı oluyor.
Mesela NBA basketbolunu, genelde süper yıldızlar üzerinden oynanan ve diğerlerinin konu mankeni olduğu takımlar, molalarla, reklamlarla çok duran bir oyun ve savunma sertliği konusunda da keyif vermeyen tarzları nedeniyle pek sevmem ama dünkü maç ve öncesindeki Milano maçı çok başka bir seviyeydi.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Peki böyle devam edebilirler mi? Yoksa yine çözülürler mi?İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam sezon başında ben de eleştirdim ancak sezon başındaki takımla şu anki takım arasında en azından savunma olarak inanılmaz bir fark var (EL kastediyorum). Ben de iyi savunma yapan takımları izlemeyi çok severim açıkçası ve son 2 maçta bana da keyif verdiğini söyleyebilirim.
Mesela NBA basketbolunu, genelde süper yıldızlar üzerinden oynanan ve diğerlerinin konu mankeni olduğu takımlar, molalarla, reklamlarla çok duran bir oyun ve savunma sertliği konusunda da keyif vermeyen tarzları nedeniyle pek sevmem ama dünkü maç ve öncesindeki Milano maçı çok başka bir seviyeydi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yakında dönecek olan De Colo takıma ayak uydurursa playoff yaparlar diye düşünüyorum. Ama De Colo takım savunmasını aşağı çekerse dışarıda kalırlar. Dışardan istikrarlı değiller zaten, De Colo yüzünden savunma da bozulursa ritmi kaybederler.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki böyle devam edebilirler mi? Yoksa yine çözülürler mi?Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Kilit nokta savunmaları, katılıyorum. Efes bu sene savunmada çok yumuşak.İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakında dönecek olan De Colo takıma ayak uydurursa playoff yaparlar diye düşünüyorum. Ama De Colo takım savunmasını aşağı çekerse dışarıda kalırlar. Dışardan istikrarlı değiller zaten, De Colo yüzünden savunma da bozulursa ritmi kaybederler.
Bu arada Efes demişken, Simon geçen akşam çok kötü düştü Gs maçında. Hiç takip edemedim, açıklama yaptılar mı?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ah be Micic, son topta potaya gitmek yerine son saniyeye kadar bekleyip süreyi eritecek uzaktan bir şut mu atsaydın acaba? Son saniyelerde top havadayken hücum süresi bitince maç süresi de duruyor muydu emin olamadım şimdi... Ama yine de süre dursa bile 4.5 saniye kalacaktı sanırım, bu da zor bir hücum olacaktı Oly için.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Fener'in Efes'e tepkisi anlamsız. İki sezon önce Efes ligi domine ederken üç maç değil bütün sezon iptal edildi.
Efes bir şey oynuyor mu? Sezonun bu bölümüne kadar ritim bulamamaları, savunmada sert kalamamaları onlar için problem.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Efes-Real Madrid maçının sonu ilginç oldu gerçekten de. Özellikle son çeyrek çok fazla yorulmamıza rağmen Dunston ve Elijah'ın savunmada, Micic ve Moerman'ın da hücumda ekstraları ile maçı almayı bildik. 93-90 olduktan sonra maçı koparabilecek 3 hücumdan boş dönmemiz biraz korkuttu ama savunmada takım halinde cidden çok iyiydik.
Rakipte hem Yabusele hem de Deck ekstra performans gösteren isimlerdi.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum