İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Sertaç Barca ile anlaşmış.
Genç ve ümit millilerde yarı final ve final yapan gençlerimiz vardı, onlar da biraz Sertaç'ın gelişimine bakıp örnek alsalar keşke.
Gençlerde yıldız adayı olarak lanse edilen oyuncularımız 20'li yaşlarda gerekli gelişimleri bir türlü gösteremiyor malesef.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Sertaç'ı ilk Genç Telekom'dayken izlemiştim, bizim basketbol takımının ikinci yılında Ankara'da onlara karşı oynamıştık, yine aynı takımda Can Uğur Öğüt de vardı. İkisi de çok büyük potansiyel olduklarını o maçta hissettirmişti. Aynı sene Play-off çeyrek final maçında Genç Telekom ile karşılaşmıştık. Güzel günlerdi.
Yorum
-
Dusko Ivanovic Hocam, Costello'yu kapmış. Polonara'dan çok daha iyi oyuncu.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGran Canaria'da eski Spartan Matt Costello mesela. Moerman yerine düşünülebilir. Sert, hücumda iç-dış tehdidi olan mobil uzun.
İşte buna kızıyorum. Bizim takımlar, Polonara'nın bu sezonki istatistiklerine aldanıp ona büyük kontrat verecekler. Seneye de Costtello'yu kovalarlar...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuz hocam Fenerbahçe'nin Marial Shayok transferini nasıl yorumluyorsun? Görüşlerin ortak noktası alınabilecek en muhtemel risk olarak görüyorlar bu ismi. Bana bundan da bir Pierre çıkacak gibi geliyor. Tabii seviyesi Euroleague için yeterli olur mu göreceğiz.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDusko Ivanovic Hocam, Costello'yu kapmış. Polonara'dan çok daha iyi oyuncu.
İşte buna kızıyorum. Bizim takımlar, Polonara'nın bu sezonki istatistiklerine aldanıp ona büyük kontrat verecekler. Seneye de Costtello'yu kovalarlar...İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
"Sixers'tan gelse herkes önünü iliklerdi, Bursa'dan gelince Alex Perez gibi olur." şeklinde yorunlar okudum.İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz hocam Fenerbahçe'nin Marial Shayok transferini nasıl yorumluyorsun? Görüşlerin ortak noktası alınabilecek en muhtemel risk olarak görüyorlar bu ismi. Bana bundan da bir Pierre çıkacak gibi geliyor. Tabii seviyesi Euroleague için yeterli olur mu göreceğiz.
Açıkçası çok bildiğim bir oyuncu değil. Bursa'da birkaç maç seyrettim. Ulanovas yerine aldılar galiba. Pierre + Shayok'la üç numarayı geçecekler. Atletizmi yüksek görünüyor.
Efes - Papapetrou işi için iki yıl 2,5 M Euro diyorlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Xabi-Lopez Arostegui -> Baskonia
Ivanivic, fixikli bir şutör eklemesi yapacak. Dragic'le devam etmeyecek diye düşünüyorum.
Sezon içinde Vildoza NBA'e gitti. Henry ve Polonara da artık tutulmaz. Dragic'in kalmasını beklemiyorum. Vildoza gidince alınan Massenat ve Qolom'un kontratı bitti.
Kadro şu anda:
PG xxxxxx - xxxxxx - Kurucs
SG xxxxxx - Arostegui - Raieste
SF Giedraitis - Sedekerskis - Miguel Gonzalez
PF Costello - Peters - Sow
C Jekiri - Fall - Diop
*
Grigonis -> CSKA
Voigtman da CSKA'da kalmış.
Strelnieks ayrılmış.
*
Nedovic -> Maccabi diyorlar. Bence Efes'in gitmesi gereken gard oydu.
Austin Hollins de Maccabi'ye yazılıyor.
*
O. Hunter -> Rusya'da devam edecek gibi.
*
Lavrio'nun çaylak forveti Alpha Diallo, Panathinaikos'un radarındaymış. Oyuncuyu biraz araştıracağım.
Murat, o 90-91'jenerasyonunu yakından takip etmiştim. Mutaf, Birkan, Melih, Ibrahim Yıldırım, Dusan, Furkan Aldemir, İlkan Karaman, Deniz Kılıçlı, Pertev Onguner...İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSertaç'ı ilk Genç Telekom'dayken izlemiştim, bizim basketbol takımının ikinci yılında Ankara'da onlara karşı oynamıştık, yine aynı takımda Can Uğur Öğüt de vardı. İkisi de çok büyük potansiyel olduklarını o maçta hissettirmişti. Aynı sene Play-off çeyrek final maçında Genç Telekom ile karşılaşmıştık. Güzel günlerdi.
Favorim Erdinç Balto'ydu. Bir de Levent Topsakal'la konuştuğumda İbrahim'i veliahtı gibi anlatmıştı.
*
Sertaç o dönemden beri şut atabiliyordu. O büyük avantajdı. Bu sene 41% üçlük attı, maç başına 1 isabet.
Bu sezon ortalama 15 dk süre aldı. Kritik istatistiği 2,9 ribaund ve 2,2 faul.
Bunlarla ana planda oynaması çok zor. Pivotunuzun 15 dakikada 2,2 faul yapması, onu 30 dakika parkede tutamayacağınızı gösterir.
Neyse, yolu açık olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.06.2021, 07:46.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Saras'ın Barcelona'sı Efes'e göre çok daha savunma odaklı bir oyun oynuyor. Düşük tempoda uzunları beslemeyi başarıp topu pota altına indirmeyi iyi yapıyorlar. Özellikle Calathes'in beslemeleri ile iyi bir ortalama tutturabilir Sertaç, ancak dediğiniz gibi Saras temaslı oyunu sever. Sertaç faul problemine çözüm bulamazsa benche hapsolur.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleXabi-Lopez Arostegui -> Baskonia
Ivanivic, fixikli bir şutör eklemesi yapacak. Dragic'le devam etmeyecek diye düşünüyorum.
Sezon içinde Vildoza NBA'e gitti. Henry ve Polonara da artık tutulmaz. Dragic'in kalmasını beklemiyorum. Vildoza gidince alınan Massenat ve Qolom'un kontratı bitti.
Kadro şu anda:
PG xxxxxx - xxxxxx - Kurucs
SG xxxxxx - Arostegui - Raieste
SF Giedraitis - Sedekerskis - Miguel Gonzalez
PF Costello - Peters - Sow
C Jekiri - Fall - Diop
*
Grigonis -> CSKA
Voigtman da CSKA'da kalmış.
Strelnieks ayrılmış.
*
Nedovic -> Maccabi diyorlar. Bence Efes'in gitmesi gereken gard oydu.
Austin Hollins de Maccabi'ye yazılıyor.
*
O. Hunter -> Rusya'da devam edecek gibi.
*
Lavrio'nun çaylak forveti Alpha Diallo, Panathinaikos'un radarındaymış. Oyuncuyu biraz araştıracağım.
Murat, o 90-91'jenerasyonunu yakından takip etmiştim. Mutaf, Birkan, Melih, Ibrahim Yıldırım, Dusan, Furkan Aldemir, İlkan Karaman, Deniz Kılıçlı, Pertev Onguner...
Favorim Erdinç Balto'ydu. Bir de Levent Topsakal'la konuştuğumda İbrahim'i veliahtı gibi anlatmıştı.
*
Sertaç o dönemden beri şut atabiliyordu. O büyük avantajdı. Bu sene 41% üçlük attı, maç başına 1 isabet.
Bu sezon ortalama 15 dk süre aldı. Kritik istatistiği 2,9 ribaund ve 2,2 faul.
Bunlarla ana planda oynaması çok zor. Pivotunuzun 15 dakikada 2,2 faul yapması, onu 30 dakika parkede tutamayacağınızı gösterir.
Neyse, yolu açık olsun.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Elinizde Oriola varken Moerman'ı istemek bence biraz saçma (Oriola'nın sakatlık problemini de dahil ederek söylüyorum bunu). Eğer haber doğruysa Oriola ile yollar ayrılabilir. Bana sanki Moerman Efes'te kalacak gibi geliyor.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoerman için Barça deniyor.
Barçanın bu kadar harcama yapmasını anlayamıyorum.
Bu arada CSKA bana göre Grigonis transferi ile büyük iş yaptı. Bu ligin en iyi şutörlerinden biri ki Mike James gitti gideli şut tehdidi olmayan bir takıma dönüşmüştü CSKA. Ligin en yüksek serbest atış yüzdesi de ondaymış. Kariyerine yükselerek devam ediyor ve ben izlemekten zevk alıyorum bu ismi.En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 13.06.2021, 10:31.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Hareketlilik sürüyor. Fenerbahçe Booker'dan sonra Pierria Henry ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. 6 oyuncusu ile de yollarını ayırdı.
Anadolu Efes'te hala somut bir gelişme yok. Bilindiği Sertaç gitti gibi Micic ve Larkin'in durumu belli değil. Bunlar dışında James Anderson ve Pleiss ile de yollar ayrılacak. Listedeki en sıcak isim Teodosiç gibi duruyor ama onda da somut hiçbir gelişme yok.
Düzeltme: Moerman bugün 1 yıllık sözleşme imzaladı Efes'le.
Barcelona Hezonja ile görüşüyormuş.
CSKA Pangos ile anlaşmak üzere ancak Pangos'un sözleşmesinde NBA çıkış hakkı bulunacakmış.En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 18.06.2021, 14:26.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
BASKONIA'DA 2021 HAREKETLİLİĞİ
GİDENLER
Vildoza -> NY Knicks (2 Milyon $ buyout kazanıldı)
Henry -> Fb
Polonara -> Fb
Dragic
Qolom
Massenat
KALANLAR
PG: xxxxx - xxxxx - Kurucs
SG: xxxxx - xxxxx - Raieste
SF: Giedraitis - Sedekerskis
PF: xxxxx - Peters
C: Jekiri - Fall - Diop
RADARDAKİLER
Matt Costello - PF/C
Arostegui - SG/SF
Dallas Moore - PG/SG
Kevin Punter - SG
Aleksa Avramovic - PG
Isaia Cordinier - SG
Marco Spissu - PG
Simone Fontecchio - SFEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.06.2021, 09:37.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Teodosiç'in 10 Temmuz'a kadar Euroleague takımları için 250 bin Euroluk bir çıkış hakkı varmış. Oyuncu ile en ciddi Efes ilgileniyor ancak öncelik her daim Micic'de. Micic giderse direkt Teodosiç'e yönelirler. Bildiğim kadarı ile oyuncunun Bologna ile bayağı sağlam bir kontratı var ve Euroleague için bunu bozmaz gibi.
Anderson ile de yola devam ediyor Efes. Ben Pleiss ve Anderson ile devam etme taraftarı değildim açıkçası. Biraz yenilik gerekiyordu takıma. Bu arada Othello Hunter serbest kalmış. Hazır Sertaç'da gitmişken Pleiss'ı elden çıkarıp Othello alınmalı.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum