Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu İspanya basketbolu acayip bir seviye. Yoldan adam çevirseniz kaldırıp üçlük sokuyor, çok iyi oyun kurucu yetiştiriyorlar.

NBA'e giden oyuncusu var, sakatı var, ona rağmen 19 yaşında bir çocuk çıkıp neredeyse play off MVP'si olacaktı. Bugün çok iyi oynamadı belki ama İspanya'daki maçlarda fark yaratmıştı, tabi Efes'in laubaliliği de etkili oldu.

Bugün çok zor kazandık ancak Real cidden bir ekol ve çok önemli oyuncuları var. Real'i elemek büyük iş.

CSKA tabi ki küçümsenecek bir takım değil ama kadro kalitesi Real'in kesinlikle çok altında.

En büyük silahlarını 2 hafta önce kaybettiler, sezonun son haftalarında fikstürleri kolaydı pek etkilenmediler ve Şikeciler de çok zayıf olduğu için CSKA formda göründü.

Eğer Efes hafife almazsa çok rahat final yapar.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Yürü be Anadolu Efes...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ergin Ataman dün akşam "Micic Alba Berlin maçında çok iyiydi fakat diğer üç maç çok kötü oynadı" demiş.

Geçen sene hepimizin övgüsüne mazhar olan "takım" Micic, Singleton, Larkin vs. oyuncu bazlı bahane aramamalıydı. Micic'in kötü oynadığını biz de söylüyoruz. Bir koç "Singleton beş top kaybetti, o yüzden yenildik" der mi?

Eldeki oyuncular tecrübesizmiş. Oynatsaydın bir zahmet. Tecrübe kazansalardı. Geçen sene Sertaç, Dunston talihsizliği yaşamasa süre alamayacaktı. Kim bu Sertaç, milli takım pivotu!

Ataman belki takımı ateşlemek için teknik faul alabilir fakat daha dördüncü haftadan oyuncuları medya önüne atması doğru bir liderlik örneği değil. Üç senedir aynı kadroyla oynuyorsun.
        İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün akşam Efes'in ikinci yarıdaki reaksiyonunu beğendim. Ataman'ın motivasyonu biraz düşmüş.
        Sezon içinde Ataman'ı yeri geldiğinde eleştirdim fakat asla kötü koç olduğunu düşünmüyorum. Real Madrid'e, deplasmanda ve çeyrek finalde maç kaybetmek doğal. Evet, üçüncü maçtaki gibi çift hane öndeyken beş dakikada maç vermek insanın canını yakıyor. Ama bunu tesadüfle veya "Abi Larkin var yeaa" diye açıklamak...???

*
        Şimdi eski mesajlara bakınca "Micic NBA'e gidemez" demişim, adam gitti. Tebrik ederim kendisini. Efes onun yerine kimi getirecek acaba? Pangos... Nedovic...

EK: Ataman'la olan kontratı iki yıl uzatmışlar.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.05.2021, 17:33.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Karşıyaka FİBA şampiyonlar liginde finale yükseldi. Kupayı Tenerife'nin kazanacağını düşünüyordum ama Strasbourg'a elendiler.

Birazdan Strasbourg - Burgos maçı başlayacak ve Karşıyaka'nın finaldeki rakibi belli olacak.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yorum

• Vildoza NY Knicks'e gitti. Dört yıl için 13 Milyon Dolar kazanacak. Baskonia ise 2 M Euro almış.

Yerine Q. Colom geldi. Üstüne Frantz Massenat'ı aldılar.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes bu yaz alıştığı kadroyu yenileyecek.

Önce Micic'in yerine birini bulacaklar. Akla önce Pangos geliyor. Nedovic de serbest kalıyor.

Niels Giffey & Janis Timma tarzı 3/4 oynayabilecek bir adam olsa kadroda esneklik artar.

Bir de pivot konusu gündeme gekecektir.

Yorum

Efes bu yaz alıştığı kadroyu yenileyecek.

Önce Micic'in yerine birini bulacaklar. Akla önce Pangos geliyor. Nedovic de serbest kalıyor.

Niels Giffey & Janis Timma tarzı 3/4 oynayabilecek bir adam olsa kadroda esneklik artar.

Bir de pivot konusu gündeme gekecektir.
                  Yabusele ya NBA ya Real Madrid yapacak diyorlar. Efes'e iyi olmaz mıydı?
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabusele ya NBA ya Real Madrid yapacak diyorlar. Efes'e iyi olmaz mıydı?
                    Öncelik kısalarda olacak. Larkin'in durumu 15 Ağustos'ta belli olacakmış, o da gidebilir dedi Ataman.

Ben o çocuğu pek tutamadım. Sebebini de bulamadım doğrusu. (:

Yorum

Öncelik kısalarda olacak. Larkin'in durumu 15 Ağustos'ta belli olacakmış, o da gidebilir dedi Ataman.

Ben o çocuğu pek tutamadım. Sebebini de bulamadım doğrusu. (:
                      Larkin'in aklı hala NBA'de ama 2 yıl evvel ki röportajında NBA'e gidersem rotasyon oyuncusu olmak istemem demişti. Bu yıl performansı o zamana göre çok daha düşük. Sanki bir yıl daha kalır gibi düşünüyorum. Tabii Avrupa'dan çok cazip bir kontrat da alabilir. Özellikle Milano girişim yapabilir.

Yabusele aslında bu seneye kadar çok ön planda değildi ama sıçrama yılı oldu kendisi için. Bazı oyuncular kariyerinde biraz geç ritim bulabiliyor. Yabusele'de bu tip bir isim olabilir.
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Larkin'in aklı hala NBA'de ama 2 yıl evvel ki röportajında NBA'e gidersem rotasyon oyuncusu olmak istemem demişti. Bu yıl performansı o zamana göre çok daha düşük. Sanki bir yıl daha kalır gibi düşünüyorum. Tabii Avrupa'dan çok cazip bir kontrat da alabilir. Özellikle Milano girişim yapabilir.

Yabusele aslında bu seneye kadar çok ön planda değildi ama sıçrama yılı oldu kendisi için. Bazı oyuncular kariyerinde biraz geç ritim bulabiliyor. Yabusele'de bu tip bir isim olabilir.
                        Evet, o tarz sıçrama yapan oyuncular var. Chuck Eidson mesela... Eurocup için fazla bir oyuncuydu. EL'ye gelince böyle bir adamı seyretmekten yıllarca nasıl mahrum kaldık demiştim.

Efes için Wade Baldwin'i duydum mu, okudum mu hatırlamıyorum. Kolejde biraz seyretmiştim. Onun dışında nerede, ne yaptı bilmiyorum. Micic'in yerine doğru oyuncu profilini bulmak kolay değil.

Bu arada Micic MVP seçilmiş.

Yorum

• F4 zamanı geldi. Umarım Efes üç sezonluk performansının karşılığını bu defa alır.

Yorum

• haydi usaklar

Yorum

• Haydi Anadolu Efes az kaldı...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Shane çok yordun bu akşam adamım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.