İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
OLY ne teklif etmiş acaba?İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynama düşüncesi varsa dönmek ister ama bu bu ekonomik şartlarda biraz zor görüyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sanırım o konuda pek somut gelişme yok. Girilen özel haberde Ersan'ın, kızlarının eğitimi için Milwaukee'de kalmak istediği belirtilmiş. Fenerbahçe de Kyle O'quinn ile anlaşmış zaten, daha hamle gelmez bence. Efes'in de getirebileceğini düşünmüyorum bu sene için ama belki seneye olabilirİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOLY ne teklif etmiş acaba?İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Hocam helal olsun Basketbol yorumlarin her zamanki gibi vizyonist ve bilgi dolu gudiric ,colo ektra seyler yapiyorlar vessely keza oyle hocayi kovalim konusmalarindan geldikleri nokta ortada .Dogru hamleler eninde sonunda dogru sonucu getiriyor ..İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoller yavaş yavaş oturuyor. Guduric'in öncelikli ihtiyaç olmadığını yazmıştım ama De Colo'yu yıllar sonra bir numaraya kaydırmak için almışlar onu. Kokoskov, zaman geçtikçe neler yapabileceğini gösterdi. Mesela Pierre tutkal gibi birçok şeyi yapıştırdı.
Yorum
-
Teşekkür ederim. Hocanın pek kabahati olmadığını iki sayfa önce konuşmuştuk. Oyuncuları, beşleri denediği için zaman kaybettiler. Ocak ayında oyunlarının oturmasını bekliyorduk, öyle oldu. Lorenzo Brown'in oyun kurucu olmadığını, tamamlayıcı olduğunu kabullendiler. Topu ondan aldılar. Roller netleşti. Vesely eski günlerdeki gibi savunma yapıyor bence. Şu anlık durumları pozitif. Cska kaybederken dün akşam kötü sinyaller verdi. Tablo herkes için belirsiz, her galibiyet cok değerli. Efes'in Maccabi maçı çok kritik bir hâl aldı play-off için...İlk olarak mancester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam helal olsun Basketbol yorumlarin her zamanki gibi vizyonist ve bilgi dolu gudiric ,colo ektra seyler yapiyorlar vessely keza oyle hocayi kovalim konusmalarindan geldikleri nokta ortada .Dogru hamleler eninde sonunda dogru sonucu getiriyor ..Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Aynen Sefer, ben NBA izlerken hiç zevk almıyorum, her takım sadece süper yıldızları üzerinden oynuyor, savunma zaten gel de geç havasında çoğu zaman. Mücadele pek olmuyor.
Ama Euroleauge, üst düzey mücadeleler, savunma sertliği, takım oyunu. Bayılıyorum Euroleague maçların.
Hele NBA'daki bay sakal yok mu? Üst üste 3-4 hücumda kendi takım arkadaşlarının eline top değmeden 1-1 oynayıp dışarıdan şut attığı oluyor. Seyri bu kadar kötü bir oyuncu görmedim ben ya. Ama sorsan süper yıldız işte.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Vesely üstünden süre dolarken soktuğu üçlük?İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMicic neler yapıyor öyle
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum