Bu sene Barcelona -Real Madrid finali olur. Eğer yolda karşılaşırlarsa kazanan kupayı alır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Barcelona'da mirotiç ve davies çok iyi katkı vereceği zaten kesin olan isimlerdi. Pesiç bu yıl kendi kaderini çizecek. Elinde birkaç eksik olmasına rağmen çok iyi bir kadro var. Anadolu Efes ise zaten Larkin'in olmadığı bir maçta birde üstüne Ergin Ataman-Krunoslav simon gerginliği ile neredeyse ortak olamadı maça. Yine tekrarlıyorum iyi bir atış yüzdesi yakalayamadığı her maç sıkıntı olacak Efes için. Yer yer oyunu pota altına yıkmak için iki uzuna döndüğünde bile buna uygun olmayan efes hücumları gördük. Tamam barcelona'nın kadro opsiyonu çok daha iyiydi Efes'e göre ama bu tip hedef maçları iç sahada kaybetmek büyük dezavantaj olur ileride.
Bu hafta işlerden dolayı perşembe günkü maçları izleyemedim. Daha ligin başı olduğu için açıkçası beni çok şaşırtan bir sonuç olmadı. Sadece Zenit'in, Alba Berlin'e bu kadar kolay teslim olacağını düşünmemiştim. Asvel ise iç sahada ne kadar tehlikeli ve ciddiye alınması gereken bir takım olduğunu gösterdi. CSKA, sanki adaptasyon sürecini en çabuk tamamlamış takım gibi geldi gözüme.
Haftaya Fenerbahçe'nin Kızılyıldız deplasmanı var. Efes ise Alba Berlin'i konuk edecek.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Zenit için şunları söyleyeyim (Bahane değildir):İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona'da mirotiç ve davies çok iyi katkı vereceği zaten kesin olan isimlerdi. Pesiç bu yıl kendi kaderini çizecek. Elinde birkaç eksik olmasına rağmen çok iyi bir kadro var. Anadolu Efes ise zaten Larkin'in olmadığı bir maçta birde üstüne Ergin Ataman-Krunoslav simon gerginliği ile neredeyse ortak olamadı maça. Yine tekrarlıyorum iyi bir atış yüzdesi yakalayamadığı her maç sıkıntı olacak Efes için. Yer yer oyunu pota altına yıkmak için iki uzuna döndüğünde bile buna uygun olmayan efes hücumları gördük. Tamam barcelona'nın kadro opsiyonu çok daha iyiydi Efes'e göre ama bu tip hedef maçları iç sahada kaybetmek büyük dezavantaj olur ileride.
Bu hafta işlerden dolayı perşembe günkü maçları izleyemedim. Daha ligin başı olduğu için açıkçası beni çok şaşırtan bir sonuç olmadı. Sadece Zenit'in, Alba Berlin'e bu kadar kolay teslim olacağını düşünmemiştim. Asvel ise iç sahada ne kadar tehlikeli ve ciddiye alınması gereken bir takım olduğunu gösterdi. CSKA, sanki adaptasyon sürecini en çabuk tamamlamış takım gibi geldi gözüme.
Haftaya Fenerbahçe'nin Kızılyıldız deplasmanı var. Efes ise Alba Berlin'i konuk edecek.
1) Salı günü Polonya'da VTB maçı oynadılar. EL'de salı günü maç yapan başka takım oldu mu bu hafta, bilmiyorum.
2) Maçta Ayon ve Zubkov sakatlandı. Ayon'da kırık var.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Evet üstat, bende maç sonu Plaza’nın açıklamalarını duyunca hak verdim kendisine. Umarım çabuk toparlarlar çünkü zor bir fikstürleri var önce vtb’de CSKA sonra Euroleague’de iç sahada Barcelonaİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenit için şunları söyleyeyim (Bahane değildir):
1) Salı günü Polonya'da VTB maçı oynadılar. EL'de salı günü maç yapan başka takım oldu mu bu hafta, bilmiyorum.
2) Maçta Ayon ve Zubkov sakatlandı. Ayon'da kırık var.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Yardımcı antrenör Kemzura "Karar sonrası şok olduk" demiş. Acaba sağlık sorunları ile mi yoksa performansı ile mi alakalıydı diye sormadan edemiyorumİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlympiakos Blatt'i göndermiş.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Zenit, CSKA'yi yendi dün akşam. (:İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardımcı antrenör Kemzura "Karar sonrası şok olduk" demiş. Acaba sağlık sorunları ile mi yoksa performansı ile mi alakalıydı diye sormadan edemiyorumAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
hemde deplasmandaİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenit, CSKA'yi yendi dün akşam. (:
Ponkrashov'un katkısına da çok sevindim yalnız.
CSKA iyi başlayamadı VTB'ye bu yılİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Kızılyıldız-Fenerbahçe Beko maçı o kadar temposuz ilerliyor ki ben boğuluyorum resmen iki takımda hücum ederken. Fenerbahçe’de Sloukas çok kötü bugün. Vesely’de istenilen gibi dönemeyince yer yer 5 numarada williams’ı denedi obradoviç ama o da gününde değil. Yinede Fenerbahçenin maçı kazanacağını düşünüyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Fenerbahçe kaybetti ama cidden farkı ikiye kadar indirip rüzgarı arkasına aldığı bölümde öyle basit hatalar geldiki yenilgiyi resmen hakettiler. Kızılyıldızın bu yıl ilk sekizi görebileceğini düşünmüyorum. Gist ve birazda faye’nin ellerine bakıyorlar.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Geçen sezon başında Dunston için böyle yazmıştım. Nnoko karşısında üç pozisyon arka arkaya savunma yapamadı. Şut menzili uzadıkça savunma sertliği azalıyor sanki. Yaşın da etkisi var tabii.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDunston bu sene hazır değil gibi geldi bana. Nasıl desem, hem fizik hem kafa olarak bildiğimiz görüntüsünden uzak... Efes için toparlamasını dilerim.
Bu arada... Reneses çok büyük koç.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Fenerbahçe, Baskonia’yı son çeyrekteki etkili oyunu ve neredeyse tek başına De colo’nun performansı ile yenmeyi başardı. Henry’nin şut tehdidinin olmaması maçın son çeyrekte kopmasına neden olan faktörlerden.
De Colo efsanevi oynadı ha hep böyle oynar mı? Orası biraz zor işteİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum