İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Üstte söylediğim gibi tam ihtiyaç duyulan zamanda form buldu Larkin. Micic, Oly maçındaki smaçtan sonra ortada yok. Dün ilk yarıda arka arkaya öyle üç top kaybı yaptı ki, formayı tanımasam, kim bu çaylak derdim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Lerry Richard, Naumoski zamaninda beri takip ederim Anadolu Efes'i.
Coook uzun yillar sonra böyle harika mac izledim. Ismail Senol'un dedigi gibi keske 5 dakika daha uzasaydi mac.
Ergin Hoca'ya da tebrikler. Biz dahil herkes Larkin'in biletinin kesilmesini beklerken o sabir etti ve güvendi.
Adam dün resmen sov yapti, 2 kere adamlarin belini kirdi
izlemeyenler icin kisa özet:
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLerry Richard, Naumoski zamaninda beri takip ederim Anadolu Efes'i.
Coook uzun yillar sonra böyle harika mac izledim. Ismail Senol'un dedigi gibi keske 5 dakika daha uzasaydi mac.
Ergin Hoca'ya da tebrikler. Biz dahil herkes Larkin'in biletinin kesilmesini beklerken o sabir etti ve güvendi.
Adam dün resmen sov yapti, 2 kere adamlarin belini kirdi
izlemeyenler icin kisa özet:
.
Özette son hareket yok o da bu klipte
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İzlemez olsaydım!İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Blazic, Larkin'den ziyade yerdeki reklamdan dolayı düşüyor gibi geldi bana. O yüzden ambulanslar, itfaiyeler... Basketbolun içine ettiler. Altyapılardaki çocuklar da daha topu yere vurmadan, bilek kırmaya (!) çalışıyor. Tabii hepsinde bir saç bandı, kolda uzun kolluk. Bu nedir ya?
Jordan'ın 40'ında Ron Mercer'a vurduğu blok için insanlar bu kadar cosmadi. (:
Bir de Bayülken niye "Sabaha kadar" diyor anlamadım. Ne olacak sabaha kadar. Daha adamın ikinci, üçüncü şutu. (:Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlemez olsaydım!
Blazic, Larkin'den ziyade yerdeki reklamdan dolayı düşüyor gibi geldi bana. O yüzden ambulanslar, itfaiyeler... Basketbolun içine ettiler. Altyapılardaki çocuklar da daha topu yere vurmadan, bilek kırmaya (!) çalışıyor. Tabii hepsinde bir saç bandı, kolda uzun kolluk. Bu nedir ya?
Jordan'ın 40'ında Ron Mercer'a vurduğu blok için insanlar bu kadar cosmadi. (:
Bir de Bayülken niye "Sabaha kadar" diyor anlamadım. Ne olacak sabaha kadar. Daha adamın ikinci, üçüncü şutu. (:
Son 10 sene'de en az 150 milyon $ harcayan Efes bi anda böyle oynacinca Ihsan Hoca'da sasirdi, salladi biraz
Bu arada Murat Kosova'dan sonra Ismail Senol'da cok iyi bir basketbol spikeri oldu.
Adam pota arkasinda maci taraftar gibi yasiyor resmen
*
Yorum
-
18 sayi farkla öndesin ve böyle sacma bir 3'lükle maci kayip ediyorsan yenilgiyi hak etmissindir.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRudy Fernandez OAKA'da ultra saçma bir son saniye üçlüğü soktu,inanılmaz.
Bakalim Efes aksama Baskonia deplasmanin da neler yapacak.*
Yorum
-
çeyrek final eşleşmelerinden en belirsizi efes-barça eşleşmesiydi ama yinede ev sahibi avantajını vermemek gerekiyordu. Normal sezonda barcelona deplasmanındaki maçı izleme fırsatı bulmuştum ikinci devre neredeyse adım attırmadılar doğru düzgün zor bir deplasman serisi olacak ama yüzüp yüzüp kuyruğuna getirdiğimiz bi sezon final-four görememek kötü olur.
Bana göre en büyük sürprizi Zalgiris yaptı iç sahada mağlubiyeti olmayan bir Fenerbahçe'yi yıkmak büyük iş her ne kadar maç sonu guduriç'in aptalca bir hatası ilede kazanmış olsalar bu seriyi kazanabileceklerini düşünmüyorum ama yine dediğim gibi ilk maçta rezil bir skorla mağlup olup 2 gün sonra dişe diş bir maçla kazanmak büyük iş.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum