Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Maçtan yeni geldim.Nazar değmesin gittiğim maçlarda Efes Pilsen kaybetmedi hiçEfes Pilsen kazandı.Santiago şov izledik resmen.Hakem inanılmaz kötüydü.Son çeyreğe kadar takım etkili değildi ama Santiago'yla birlikte takımda hareketlendi.Tebrikler Efes.
    -1461 TRABZON-

Yorum

Ayhan Şahenk te maç izlemek gerçekten çok keyifli, saha çok yakın ve seyirci maçın hep içinde.Ayrıca orada oynanan 22 avrupa kupası maçında efes henüz kaybetmedi, bu anlamda uğuruda var.Keşke sadece lig maçları değil, avrupa maçları da orada oynansa.geleleim maça.ilginç istatistikler vardı.İlk beş 20 sayı atarken benchten 57 sayı katkı geldi.Çok anormal değil aslında efes benchi ilk beş kadar kaliteli, giren çıkanı aratmıyor pek.Santiago 13 dakikada 17 sayı 6 ribaund ve 2 blokla oynadı.İlk defa 3 çeyreğin bitimine 3 dakika kala oyuna girdi ve maç başa baştı.Sonra her iki çember altında müthiş ağırlık koydu ve maçı getiren adsam oldu.Kerem'de onu müthiş besledi.Pasların zamanı ve yeri hep doğruydu.Ayrıca 7 sayının üzerinde kazanmak güzel oldu ikili averaj açısından.
      En son winner tarafından düzenlendi; 04.12.2009, 10:26.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

yahu Fener'e ne olmus öyle

tarihi rezalet.

Viva Barca
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

dün akşam ben de maçtan kesitler izledim, Efes bu rytası azıcık kıpırdanınca yendi üzüldüğüm nokta deplasmanda da yenebileceği bu takıma orda yenilmiş olması...hala savunma kötü ayrıca...

Yorum

Maalesef Efes hala istenilen düzeyde değil. Bu formuyla ikinci turda çok zorlanırız...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu Fener'e ne olmus öyle

tarihi rezalet.

Viva Barca
              İstanbul'da da bir benzeri hatta daha farklısı olacakken, frene basmışlardı diye hatırlıyorum.

Tebrikler Efes.

Yorum

efes bu sene final 4 yapabilse bari.her sene o umutla başlıyoruz ama olmuyor.
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

son 2:17

durum 85-85

alin su maci yaaaa !
                  ----
                  atti Rako 3'lük
                  hemen yine yedik 3'lügü
                  -----
                  fevkalade bir asist ender'den, Kaya tamamladi.
                  ---
                  son 8.9 saniye, 1 sayi ile öndeyiz.
                  top partizan da
                  ---
                  atti herifler ya!!!
                  son 2 saniye....
                  .
                  En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 23:51.
                  *

Yorum

pisi pisi yenildik su maci.

21 numarali Maric ömrünün en iyi macini oynadi herhalde...
                    30 küsür sayi.

bu kadar basit sayi yenilmez yahu, kac riband aldik ?

cok yazik oldu.
                    yabancilardan hic verim alamiyoruz !

ahh ahh!
                    En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 23:53.
                    *

Yorum

• Partizan'ın son basketinde adam bomboştu.Doğru düzgün savunma yapsalar maçı kazanacaktık.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Partizan'ın son basketinde adam bomboştu.Doğru düzgün savunma yapsalar maçı kazanacaktık.
                        deli ettiler beni aksam aksam....

bu arada Syircu bu olsa gerek...helal olsun be.
                        2 dakka susmadi 7 bin kisi.
                        *

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          deli ettiler beni aksam aksam....

bu arada Syircu bu olsa gerek...helal olsun be.
                          2 dakka susmadi 7 bin kisi.
                          Seyirci çok iyiydi gerçekten.Tıklım tıklımdı ve hiç susmadılar.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• özgeye katılıyorum bu kadar önemli bir son dakkada adam öyle nasıl bomboş bırakılar

Yorum

• Bu sözler Ergin Hocaya, adam adama savunma dökülürken ve her hücumda penetre yerken alan savunması denemek neden aklına gelmedi anlamadım doğrusu.

Bu sözler oyunculara, hiç mi box out yapmak ve Mariçin 34 sayı 16 ribauntluk süper yıldız performansını engellemek neden akıllarını gelmedim alamadım.hadi ribaut alamıyorsunuz bari adama aldırmayıp, havuza düşenleri toplayın.Bildiğim kadarıyla temel pivot savunma felsefelerinden birisidir.

Bu sözler Kasun'a, Sabrediyoruz 2 sezondur oldu olacak diye ama nafile.Kasun'un Bornova ya da petkim maçlarında oynasın diye alındığını ve yüksek ücret ödendiğini hiç sanmıyorum
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• maç öncesi kareografileri süperdi ama , takım fenerbahçeülker e karşı yaptığı savunmayı yapsa açık ara avrupada şampiyon oluruz, demekki bu takım fenerbahçeülkeri yensindiye kurulmuş ??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim