Çok serbest atış kaçırıyor efes
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Real Madrid
Maccabi
PAO
Barcelona
Neptunas
Kızılyıldız
Kazan
Malaga
CSKA
Fb
Laboral
Zalgiris
OLY
Efes
ALBA
Milano olacak gibi...
*
Malaga büyük ihtimalle üstteki gruba gidecek ama alttaki daha iyi olurdu bence.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.12.2014, 14:37.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuz abi Nizhny değil Zalgiris çıktı diye biliyorum gruptan.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid
Maccabi
PAO
Barcelona
Neptunas
Kızılyıldız
Kazan
Malaga
CSKA
Fb
Laboral
Nizhny
OLY
Efes
ALBA
Milano olacak gibi...
*
Malaga büyük ihtimalle üstteki gruba gidecek ama alttaki daha iyi olurdu bence.
Yorum
-
Boşver Zalgiris'i de sen neredesin kardeşim, aylardır yoksun? Kötü bir şey yok inşallah.İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz abi Nizhny değil Zalgiris çıktı diye biliyorum gruptan.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Gruplar % 90 böyle olacak...Malaga deplasmanda Maccabi'yi yenerse Alba ile yer değiştirecek...Laboral deplasmanda Kızılyıldız'ı yenerse değişecekler... Efes deplasmanda Real'i yenerse onlar da yer değiştirecek...Üçü de sürpriz sayılabilecek sonuç...Tabii Neptünas yerine gs,Zalgris yerine Nizhny olması gibi daha da büyük sürprizler hatta biraz mucize gibi ihtimaller de var...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid
Maccabi
PAO
Barcelona
Neptunas
Kızılyıldız
Kazan
Malaga
CSKA
Fb
Laboral
Zalgiris
OLY
Efes
ALBA
Milano olacak gibi...
*
Malaga büyük ihtimalle üstteki gruba gidecek ama alttaki daha iyi olurdu bence.
Grupla böyle olursa bizim takımlar için iyi grup olur...Üstteki grup çok ama çok zor...Real ve Barca zaten buradalar...Maccabi ve Pao geçen sezonlardaki gibi etkili olmasa da her zaman buraların takımı, Top 16'da vitesi artıracakları kesin...Kızılyıldız ile yaşanan malum sorunlar o deplasmanı geç...Pashutin sonrası Kazan çok formda,Malaga filan tam ölüm grubu...
Alttaki gruptan bizim takımlardan ikisi birden çıkamazsa sürpriz olur...Cska,Oly,Efes,fb ilk dört olması lazım...En son winner tarafından düzenlendi; 16.12.2014, 11:46.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Erdoğan Ağabey, Malaga son üç maçını öylesine ahmakça kaybetti ki, hiç üzülmedim Real-Barcelona-Maccabi-Pao ile aynı gruba düşecek olmasına.İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGruplar % 90 böyle olacak...Malaga deplasmanda Maccabi'yi yenerse Alba ile yer değiştirecek...Laboral deplasmanda Kızılyıldız'ı yenerse değişecekler... Efes deplasmanda Real'i yenerse onlar da yer değiştirecek...Üçü de sürpriz sayılabilecek sonuç...Tabii Neptünas yerine gs,Zalgris yerine Nizhny olması gibi daha da büyük sürprizler hatta biraz mucize gibi ihtimaller de var...
Grupla böyle olursa bizim takımlar için iyi grup olur...Üstteki grup çok ama çok zor...Real ve Barca zaten buradalar...Maccabi ve Pao geçen sezonlardaki gibi etkili olmasa da her zaman buraların takımı, Top 16'da vitesi artıracakları kesin...Kızılyıldız ile yaşanan malum sorunlar o deplasmanı geç...Pashutin sonrası Kazan çok formda,Malaga filan tam ölüm grubu...
Alttaki gruptan bizim takımlardan ikisi birden çıkamazsa sürpriz olur...Cska,Oly,Efes,fb ilk dört olması lazım...
Hedef son 8'e kalmaktı ama bu gruptan çıkması çok zor. Maccabi asılmazsa bir ihtimal...
Alttaki grup oraya giden için lütuf.
*
J. McLean'i Top 16'da özellikle takip edeceğim. Efes'tek Andre Hutson'ın savunma yapanı... Eğer o seviyede ezilmezse seneye bizim takımlar için ilaç olur.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuzcum Malaga konusunda haklısın, düşüş içinde.Sezon başında Gloria Cup'ta izleme şansı bulmuştum ama sezon başındaki seviyede değiller şu anda.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdoğan Ağabey, Malaga son üç maçını öylesine ahmakça kaybetti ki, hiç üzülmedim Real-Barcelona-Maccabi-Pao ile aynı gruba düşecek olmasına.
Hedef son 8'e kalmaktı ama bu gruptan çıkması çok zor. Maccabi asılmazsa bir ihtimal...
Alttaki grup oraya giden için lütuf.
*
J. McLean'i Top 16'da özellikle takip edeceğim. Efes'tek Andre Hutson'ın savunma yapanı... Eğer o seviyede ezilmezse seneye bizim takımlar için ilaç olur.
İlk grupta ne olacağı belli değil. Real ve Barca kadro kaliteleriyle bir adım önde olsa da herkes herkesi çok rahat yenebilecek durumda.Her türlü sıralama benim için sürpriz olmaz.
Bizim takımların muhtemel grubundan iki takım da elini kolunu sallayarak çıkmazsa ayıp artık.
Alba maçı izleyemedim.Bizim gruba gelirse McLean'a iyice bir bakmak lazım.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
Olympiakos maçı resmen sattı.
Maçın son 5 dakikasına kadar gs hücumlarında hiç el kaldırmadılar,Arroyo'ya ilk çeyrekte attığı basketleri Yoğurtçu Parkı'nda liseli çocuklar attırmaz.
6,5 kişilik rotasyonla oynayan gs'ye açıkça söylüyorum bilerek yenildiler ve Top 16'ya gidecek takımı değiştirdiler.
Ayıptır,utansınlar.En son winner tarafından düzenlendi; 18.12.2014, 22:00.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
Euroleague yarın oynanacak Kızılyıldız-Laboral maçına müdahale etmezse % 90 gs ve Kızılyıldız aynı grupta.
gs'yi belgrad'a nasıl götürüp getireceklerinin hesabını şimdiden yapsınlar.En son winner tarafından düzenlendi; 18.12.2014, 21:55.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
Grup E
Real Madrid
Maccabi Tel Aviv
Panathinaikos
Barcelona
Crvena Zvezda
Galatasaray
Zalgiris
Alba Berlin
Grup F
CSKA Moscow
Olympiacos
Unicaja
Fenerbahce
Anadolu Efes
Laboral
Nizhny
EA7 Milano
KAzan'ın elenmesi kötü oldu.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.12.2014, 23:39.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum