Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA | National Basketball Association

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Okur nasıldı maçta ?
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• KaÇirmayin

Jazz-Warriors maçı NTV'deUtah Jazz – Golden State Warriors play-off yarı final serisinin 5. maçı 16 Mayıs Çarşamba günü saat 05.30'dan itibaren NTV'den canlı yayınlanacak.NTVSPORGüncelleme: 09:37 TSİ 15 Mayıs 2007 Salı

Temsilcimiz Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, Batı Konferansı play-off yarı final serisinin 5. maçında Golden State Warriors'ı konuk edecek.

Jazz'ın 3-1 önde olduğu serinin 5. maçı, 16 Mayıs Çarşamba günü saat 05.30'dan itibaren NTV'den canlı yayınlanacak.

Utah Jazz bu maçı kazanırsa Batı finaline yükselecek. Karşılaşmadan Golden State Warriors'ın galip ayrılması durumunda ise seri 6. maça taşınacak.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İşte BU!!! SAS: 98 Phoenix: 104 Son periyotta 7-8 sayı geriden gelip SAS'den maç almak her takımın harcı değil..Saha avantajı tekrar bizde..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Eh be Nash. Ben sana ne diyeyim

Bu adam 25 sayı 15 asistle oynadığı sürece Phoenix bizi yener
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• OLAYLI MAÇ SUNS'IN! (Duncan Nash'i kızdırırsa sonu bu olur işte )

Batı Konferansı yarı final 4. maçında Phoneix Suns, San Antonio Spurs'ü deplasmanda 104-98 yenerek seride 2-2'lik eşitliği sağladı. Olaylı maçta Tim Duncan ile Steve Nash arasında kavga çıkarken, diğer oyuncularda bu kavgaya müdahale etti. Gecenin en skorer ismi ise Amare Stoudemire oldu.

San Antonio'daki Alamodome salonunda oynanan karşılaşmada ev sahibi avantajını iyi kullanamayan Spurs, sahadan yenik ayrılarak Suns'ın durumu 2-2'ye getirmesine fırsat tanıdı. Karşılaşmada forma giyen 8 Suns oyuncusundan 6'sı çift haneli rakamlara ulaşırken, 26 sayı ve 9 ribauntla oynayan Amare Stoudemire maçın en skorer ismi oldu. 24 sayı ve 15 asistle oynayan Steve Nash'ın yanı sıra 14 sayı kaydeden Kurt Thomas galibiyetin mimarları arasına girdi.

Ev sahibi takımda ise Fransız oyun kurucu Tony Parker 23 sayılık performans sergilemesine karşın yenilgiyi engelleyemedi. Yılın en iyi 5'ine seçilen Tim Duncan rakip potaya gönderdiği 21 sayıyla birlikte 11 de ribaunt alarak skora katkı sağladı. Mickael Finley ise karşılaşmadan 17 sayıyla ayrıldı.
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Bravo NashDuncan'ı sevmediğimi yine hatırlatıyımBu tur bizim olucak
              -1461 TRABZON-

Yorum

• son çeyrekte 16 sayı az atan bir takımın bu turu geçmesini artık istemiyorum.böyle bir rezillik olamaz.
                zaten clevaland da yendi netsi.maalesef bitti herşey.ama çok normal 3 süper yıldızınız 48de 11ile oynarsa maçı kazanmanız pek mümkün olmaz.şu gün gerçekten çok üzücü sonuçlar doğurdu benim adıma
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bravo NashDuncan'ı sevmediğimi yine hatırlatıyımBu tur bizim olucak
                  Lakers'lı değilmiydin sen ?

Miami'siz play-offlar çok sıkıcı

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lakers'lı değilmiydin sen ?

Miami'siz play-offlar çok sıkıcı
                    Lakers'lıyım İlhan şüphen olmasınHem Spurs ü sevmediğimden hemde iddiadan dolayı bu seri için Phoenix'liyim
                    En son Özge tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 20:29.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Biri Lakers mı dedi ?
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• lôl

Utah Jazz'i destekliyorum ben.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• MVP Nowitzki

NBA'de 2006-2007 sezonunun en değerli oyuncusu ödülünü Dallas Mavericks takımının Alman forveti Dirk Nowitzki kazandı. Nowitzki bu ödülü alan ilk Avrupalı oldu.
                          NBA'de bireysel ödüllerin en prestijlisi olan, "En Değerli Oyuncu" ödülünü Alman Dirk Nowitzki kazandı. Dallas Mavericks'te forma giyen yıldız oyuncu, 129 spor yazarının yaptığı değerlendirmede en çok oyu alan isim oldu.

NBA'de 9'uncu yılını tamamlayan Dirk Nowitzki, sezonu 24.6 sayı, 8.9 ribaund, 3.4 assist, yüzde 50 şut ve yüzde 90 faul atışıyla tamamlamış, onun liderliğini yaptığı Dallas da normal sezonu 66 galibiyetle birinci sırada tamamlamıştı. Nowitzki bu ödülü alan ilk Avrupalı oyuncu olarak da tarihe geçti.

Bundan önceki iki sezon en değerli oyuncu ödülünü alan Phoenix Suns'ın Kanadalı oyun kurucusu Steve Nash bu kez ikinci sırada yer aldı.

Sezonu sayı kralı olarak tamamlayan Los Angeles Lakerslı Kobe Bryant ise en çok puan alan üçüncü oyuncu
                          oldu.

En son Özge tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 00:40.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Wade , Shaq = 3

lôl

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• bitti bu iş utah 4-1'le seriyi bitirdi..100-87, okur 14 sayı 10 rebound

Yorum

• evet bu gece haberler güzel.bulls seriyi 3-2ye getirdi.şimdi son maça taşıma şansı var ve erken pes etmemiş oldu.
                                utah da beklediğimiz gibi yendi ve batı finaline yükseldi.memo 14sayı 10 reb ile oynadı ve 21 sayı 15 reb ile oynayan ak47 yaşadığının sinyallerini verdi.bu takım bu sene nba finaline gidebilir demedi demeyin.
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X