Gercek basketbol izlemek isteyenleri Amerikan Kolej basketbol ligini takip etmelerini, mumkunse maclari izlemelerini oneririm. Cidden 18-20 yasindaki genclerin amator bilincle ve takim ruhuyla mucadele ettigi harika bir basketbol sergiliyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
NBA | National Basketball Association
Daraltma
X
-
Amare - Gasol takasıda olursa artık yuh derim başka da birşey demem.Bu sene sadece Dallas maçlarını takip ediyorum.Bunda eski Nba duygusunun kalmamasının payı büyük.Bazı takımlar çok boş,bazılarıysa o boş takımlarda süperstar olabilecek kapasitedeki oyuncuları rol oyuncusu yapabilecek kadar lüx.
Dirk'in dönmesini bekliyoruz.Sanırım Fisher ile imzalayacağız.Collison sakat, Do. Jones ile takılıyoruzCarter'ın bu sene maşallahı var Mayo'da son iki maçı saymazsak çok verimli oluyor.Brand,Kaman ikilisinden beklediğimiz katkıyı alamıyoruz özellikle ribaunt konusunda ama Dirk gelince görmek lazım o uzun rotasyonunu.Çavuş B.James'in süre aldığı zamanlardaki blok performansı hoşuma gitti
Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
- Alıntı
Yorum
-
O takasın olma ihtimali bence yok, Knicks'in zaten Amare'yi göndermek istemesinin sebebi Melo'yu uzun forvet olarak kullanmak istemeleri. Pivotta zaten Chandler var, Amare ancak bir kısa oyuncuyla takas edilir. Amare bencten gelmeyi sıkıntı etmeyeceğini söylemiş, muhtemelen o iyileşse bile Knicks dört kısa oynamaya devam edecek.
Kniks'in kapı komşusundan da şöyle bir şey gelmiş, herkesin zevki farklı tabii ama benim son zamanlarda gördüğüm en güzel hareketlerden;
http://www.youtube.com/watch?v=72L-BD2qY48
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun zamandır 40 fark atmamıştık. Hele de bu yeni takımla... Güzel oldu.ıslak imza....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımımız nasıl gidiyor....gidisat düzelmiştir umarım....bu aradamehmetin oldugu kadronun sampiyon olması nasıl bir olaydır yaa....detroit daha sampiyon olmasa yeter bence....
Son iki maçı 70lerde kalarak kaybettik (Memphis ve Dallas). Üç maç Palace'dayız. Bu gece Cavs'le oynuyoruz.
O kadronun ilk beşi de All-Star'ı haketmişti (Prince dışındakiler oldu zaten).Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Pistons pivotu Greg Monroe birkaç maçtır fena dökülüyor. Üzülüyoruz.
Sıra dışı bir stile sahip. Tamamen aklıyla oynuyor ve pozisyon bilgisi üst düzeyde. Hatırlatmakta fayda var: 90' doğumlu!
Bu sezonki Kings maçındaki triple-double performansının görüntüleri şurada:
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Dün Ömer Chicago'yu ağlattı resmen geçen sene yedeği olduğu Noah'ı da hayattan bezdirdi.Ömer'in gelişimini gördükçe harbiden çok mutlu oluyorum.Birde Ersan'ın Brooklyn'e gideceği söylentileri vardı son gelişmelerden haberi olan var mı?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChicago macinda omerin 34 dklik efficiecny si +41sahadayken boylesini gormemistim valla.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
- Alıntı
Yorum
Yorum