4-1 Lakers tekrarılıyorum. Kobe Phoenix serisi gibi oynarsa Nba Karması yapsalar eleyemezler Lakers'ı. Kardeşim Jordon en iyi döneminde böyle şut atamıyordu. Double team'lere hiç kimse yokmuşcasına hakaret şutları attı adam. Kobe normal normal seviyeye inerse son maça gitme şansı belki olur Boston'un.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
NBA | National Basketball Association
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejordan kıyaslamasına bir saniye derim....eyvallah cok iyi sut atabilir,cok üst düzey bir performans gösterebilir ama bi saniye yaa yok yok nba de kıyaslayacagımız cok iyi sutörler var kendisini....hatta ben reggie miller la bile kıyasını zor görürürüm....
Bakıyorum serideki oyununa yani imkansız şeyler var. %50 nin üzerinde ortalama, 7-8 rebo 8-9 asist ortalama son maça gelene kadar tripple double ortalamalarla geldi nerdeyse. Bu oyunu oynar ise Boston bırak double team, all team gelse yenemez Lakers'ı, yahu adam 3 lük çizgisinin 3 adım gerisinden turnike atar gibi şutlar soktu.
Kobe bu oyunu oynasın Boston 1 maçı geçemez. İnsani seviyelere inerse 4-2 4-3 leri görebiliriz.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReggi miller , Ray allen bana göre benzer sütörler. Hatta kobe den daha iyi sütörlerdir belki ama önemli olan hangi şutu attığın. Kobe pozisyonu kendi yaratıyor, üzerinde 2 kişi var geriye çıkıyor, eksi açılardan sokuyor , 3 sayının 2-3 metre gerisinden nerdeyse orta sahadan 3 lükler atıyor. Attığı hiç bir şut basit değil. Allen Miller attıkları 10 basketin 4-5 i bomboş şutlardı kariyerinde. Kobe hayatında hiç boş kalmadı 2.sezonundan sonra. Aynı şekilde Jordon'da hiç boş kalmadı o yüzden Kobe'yi Jordon ile kıyaslarım ve Phoenix serisinde Jordon'u kıskandıracak şutlar soktu özellikle harika olduğu maç sonlarında şut kaçırmadı desem yeridir. Phoenix koçu bile hastalığını kobe ye bağladı. Son maçta son şutu soktuğunda adam iki elini iki yana açtı double team savunma üzerinden attığı baskete daha ne yapalım dercesine bir hareketti. Jordon'da bu tarz basketleri çok atardı.
Bakıyorum serideki oyununa yani imkansız şeyler var. %50 nin üzerinde ortalama, 7-8 rebo 8-9 asist ortalama son maça gelene kadar tripple double ortalamalarla geldi nerdeyse. Bu oyunu oynar ise Boston bırak double team, all team gelse yenemez Lakers'ı, yahu adam 3 lük çizgisinin 3 adım gerisinden turnike atar gibi şutlar soktu.
Kobe bu oyunu oynasın Boston 1 maçı geçemez. İnsani seviyelere inerse 4-2 4-3 leri görebiliriz.
- Alıntı
Yorum
-
Final Programı (TSİ)
4 Haziran Cuma / 04:00 Los Angeles Lakers - Boston Celtics
7 Haziran Pazartesi / 03:00 Los Angeles Lakers - Boston Celtics
9 Haziran Çarşamba / 04:00 Boston Celtics - Los Angeles Lakers
11 Haziran Cuma / 04:00 Boston Celtics - Los Angeles Lakers
14 Haziran Pazartesi / 03:00 Boston Celtics - Los Angeles Lakers (Gerekirse)
16 Haziran Çarşamba / 04:00 Los Angeles Lakers - Boston Celtics (Gerekirse)
18 Haziran Cuma / 04:00 Los Angeles Lakers - Boston Celtics (Gerekirse)''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi güzel de, Kobe bu oyunu oynarken Suns 2 maç aldı.Şimdi karşılarında açık ara ligin en iyi savunma takımı var.Pota altında Celtics çok ağır basıyor.Sakat sakat oynuyacak Bynum ve 2 sene önce çocuk gibi paçavraya çevirdikleri Gasol karşında Garnet, Raşid,Perkins çok ağır basıyorlar.Şimdi bu durumda Kobe Suns serisindeki gibi devam etse bile ki edemeyecek bence, Celtics yine 1 adım önce bence.
Phoenix 2 maç aldı nasıl aldı.Kaan'ın Gasol'e doğru tespitiyle aldı. Leğen koy 1 rebo düşer demişti o nedenle almıştı. Ayrıca Lakers'a deplasmanlarda kobe dışında kimse destek çıkmadığı için almıştı. kaybedilen 2 maç da başa baş gitti son çeyrek koptu. Bakıyorum Boston'a Phoenix ile savunması kıyaslanmaz elbette. Ama kobe yi kim savunacak Pierce Tony Allen 2li sıkıştırmaları mı, 2008 deki takım değil bu şu an da acayip formda bir diri Artest, Bu sezon yeniden doğan Odom ve Phoenix serisi dışında tüm sezon çok iyi oynayan Gasol var. Burda Boston Rondo dışında hiç bir pozisyonda avantajlı değil. Kaldı ki hafif sakat Bynum'u saymıyorum bile.
Bana göre Boston 3. maçı alırsa 4.maç kendi kaderlerini çizerler Lakers'ın deplasmanda 1 maç alıp şampiyon olacağını düşünüyorum. Kobe'ye 1 kişi destek çıkarsa seri güle oynaya geçer o ismin de hem hücümda hem savunmada Artest olacağını düşünüyorum.Garnett Perkins Raşit Gasol ve Bynum'a ancak kantarda ağır basar
Raşit 50 yi buldu galiba yaşı artık pota altına uğradığı yokki ağırlığını koysun son 100 şutunun en az 70'i boyalı alan dışından adamın nasıl takip ediyorsunuz anlamak güç .
Perkins Dwight'tan yediği silleden sonra kendine gelemediBynum'un sakat hali 2008 de ki halinden çok daha ilerde. Gasol 'e 2 yaş yaşlanan garnett'in direnme şansı yok.
31 Ocak'ta sakat Kobe ile Boston'da yendiğimiz takım değil mi bu Boston.
Şubat ortasında Kobe'nin oynamadığı maçta bizi 1 sayı farkla adeta ıkınarak yenen değil mi bu Boston. Bu takımın +35 lilerle anca savunmayı geriye doğru koşman sanan Vince ve arkadaşlarına gücü yeter.
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 03.06.2010, 20:54.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=JLf7lHMwuMs hişşşşşşşt !!! soğuk duşEy Türk Gençliği!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa yapmayın allah aşkına açık ara ligin en iyi takımıymış şu takımda Rondo'dan başka 3.hucumda soluğu kesilmeyen kim var.
Phoenix 2 maç aldı nasıl aldı.Kaan'ın Gasol'e doğru tespitiyle aldı. Leğen koy 1 rebo düşer demişti o nedenle almıştı. Ayrıca Lakers'a deplasmanlarda kobe dışında kimse destek çıkmadığı için almıştı. kaybedilen 2 maç da başa baş gitti son çeyrek koptu. Bakıyorum Boston'a Phoenix ile savunması kıyaslanmaz elbette. Ama kobe yi kim savunacak Pierce Tony Allen 2li sıkıştırmaları mı, 2008 deki takım değil bu şu an da acayip formda bir diri Artest, Bu sezon yeniden doğan Odom ve Phoenix serisi dışında tüm sezon çok iyi oynayan Gasol var. Burda Boston Rondo dışında hiç bir pozisyonda avantajlı değil. Kaldı ki hafif sakat Bynum'u saymıyorum bile.
Bana göre Boston 3. maçı alırsa 4.maç kendi kaderlerini çizerler Lakers'ın deplasmanda 1 maç alıp şampiyon olacağını düşünüyorum. Kobe'ye 1 kişi destek çıkarsa seri güle oynaya geçer o ismin de hem hücümda hem savunmada Artest olacağını düşünüyorum.Garnett Perkins Raşit Gasol ve Bynum'a ancak kantarda ağır basar
Raşit 50 yi buldu galiba yaşı artık pota altına uğradığı yokki ağırlığını koysun son 100 şutunun en az 70'i boyalı alan dışından adamın nasıl takip ediyorsunuz anlamak güç .
Perkins Dwight'tan yediği silleden sonra kendine gelemediBynum'un sakat hali 2008 de ki halinden çok daha ilerde. Gasol 'e 2 yaş yaşlanan garnett'in direnme şansı yok.
31 Ocak'ta sakat Kobe ile Boston'da yendiğimiz takım değil mi bu Boston.
Şubat ortasında Kobe'nin oynamadığı maçta bizi 1 sayı farkla adeta ıkınarak yenen değil mi bu Boston. Bu takımın +35 lilerle anca savunmayı geriye doğru koşman sanan Vince ve arkadaşlarına gücü yeter.
http://www.youtube.com/watch?v=JLf7lHMwuMs
Deplasmanda Kobe'ye yardımcı kimse çıkmadı da yenildiler doğru ama sanırım sen lakersli çocuklarla anlaşma imzaladın kesin garanti aldın, bu seride yardımcı olacaz aga, yazık çocuğa dediler sana galiba
Birde ben boston için açık ara en iyi takım demedim, en iyi savunma yapan takımı dedim.
Ayrıca sezon içindeki maçları emsal göstermen de ilginç olmuş.Boston oyuncuları zaten sene otası açıklamışlardı, playofflar başlasada oynasak diye.Amele gibi kasmadılar pek normal sezonda
Ha birde ben Raşidin Portland yıllarını da bilirim.Ozamanda uzaktan sallardı kerata.Yada belki ben ozamanda mı yanlış yerle izliyodum acep
Neyse seri başlıyo bu akşam.Gasol'ün gözyaşlarını hepberaber görürüz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene hesap görülürTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi öncelikle güzel güzel konuşurken senin maçı neremle izlediğim konusuna değinmen ayıp kaçmış.isim kaka olunca normaldi diyorum, dil sürçmesi olarak sayıyorum
Deplasmanda Kobe'ye yardımcı kimse çıkmadı da yenildiler doğru ama sanırım sen lakersli çocuklarla anlaşma imzaladın kesin garanti aldın, bu seride yardımcı olacaz aga, yazık çocuğa dediler sana galiba
Birde ben boston için açık ara en iyi takım demedim, en iyi savunma yapan takımı dedim.
Ayrıca sezon içindeki maçları emsal göstermen de ilginç olmuş.Boston oyuncuları zaten sene otası açıklamışlardı, playofflar başlasada oynasak diye.Amele gibi kasmadılar pek normal sezonda
Ha birde ben Raşidin Portland yıllarını da bilirim.Ozamanda uzaktan sallardı kerata.Yada belki ben ozamanda mı yanlış yerle izliyodum acep
Neyse seri başlıyo bu akşam.Gasol'ün gözyaşlarını hepberaber görürüz.
Bu adamın Lakers pota altından çok dış savunucularını meşgul edeceği kesin.
Perkins Garnett- Gasol Bynum skor olarak çok büyük üstünlük kurar defansif olarak geride kalsalarda bu hücüm yönü kadar sırıtmaz.
Ben kilit performans Artest'i görüyorum. Yapacağı savunma ve hücüm'da serinin gidişatına önemli etkisi olacak.
Normal sezon'u sallamasınlar. Kobe'nin olmadığı Lakers paf takımını 1 sayı farkla yeniyorsalar ben o takımın Lakers'ı play off ta eleyeceğine inanmam. Bu adamlar Steplas'ta ilk 2 maçı alsa dahi bu seri 7.maça gider. Bana göre 4-2 bile başarı bu yaşlı kurtlar için. Kobe'nin şu son performansları durdurulamazdı.Boston'da durduramayacak gibi.Ey Türk Gençliği!
- Alıntı
Yorum
Yorum