Voleybol | Milli Takımlar, Sultanlar ve Efeler Ligi, Avrupa Kupaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ufuk
    • 26.08.2009
    • 22595
    • İstanbul

3-0. rezalet.

bajemalı takıma elendik puh
    ( ゚д゚)

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
      Yönetim Kurulu
      • 20.08.2009
      • 26213
      • Danışman
      • Kuzey Amerika

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
      3-0. rezalet.

bajemalı takıma elendik puh
      Imoco'yu ayırıyorum, hem Vero hem de Scandicci yenilebilirdi.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ufuk
        • 26.08.2009
        • 22595
        • İstanbul

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
        Imoco'yu ayırıyorum, hem Vero hem de Scandicci yenilebilirdi.
        Ben de aynısını düşündüm, finale çıkar bir iki set alırsak kardır diyordum ama bu yakışmadı. Yarından da beklentim yok.

Sana Onuachu dedim, yakışmadı Markova.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26213
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

Ben de aynısını düşündüm, finale çıkar bir iki set alırsak kardır diyordum ama bu yakışmadı. Yarından da beklentim yok.

Sana Onuachu dedim, yakışmadı Markova.
          Hürrem'in kol boyu çok iyi. Çok yükseğe sıçrıyor. Fakat güçsüz.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ufuk
            • 26.08.2009
            • 22595
            • İstanbul

Van Ryk'ın hastalığı en kritik döneme denk geldi. İki gün üst üste faydalanamayınca bütün toplar Markova'ya gitti. Markova her pozisyonda ikili üçlü blokla karşı karşıya kaldı. Tecrübe eksikliği yüzünden çoğu pozisyonu bitiremedi Markova da.

Sağlık olsun, 1 set aldık bari
            ( ゚д゚)

Yorum

• Ufuk
              • 26.08.2009
              • 22595
              • İstanbul

Takım olarak da taraftar olarak da hiç hazırlanamamış Vakıf final foura.

Bandocu dayılar dışında bağıran tek taraftar vardı, bizim tribünü ortama sokmak için iki üç denemem karşılıksız kaldı. Çoğu yer boştu zaten.

Neyse ki Imoco-Scandicci maçı başlarken güvenlik izin verdi alt kata Scandicci'li yaşlı ultraların arasına indik
              ( ゚д゚)

Yorum

• Yiğit Sarı
                Forum Yöneticisi
                • 24.06.2009
                • 21527
                • Ankara

milletler ligini takip eden var mı? bu yaz dünya şampiyonası da olacak

Yorum

• Ufuk
                  • 26.08.2009
                  • 22595
                  • İstanbul

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: vcx-1.webp 
Görüntülenme: 58 
Boyut: 28.3 KB 
Kimlik: 11365666
                  Trabzonspor’un kadın voleybol takımı projesi, sessiz sedasız rafa kaldırıldı.

Kulüp yönetimi uzun süredir yeni sezonda bir voleybol takımı kurmak için temaslarda bulunuyordu. Ancak bu süreç, beklenen maddi desteğin sağlanamaması nedeniyle sonuçsuz kaldı.

Başkan Ertuğrul Doğan ve Asbaşkan Zeyyat Kafkas’ın, özellikle Trabzonlu iş insanları ve şehirdeki büyük şirketlerle sponsorluk görüşmeleri yürüttüğü öğrenildi.

Ancak ne yazık ki bu girişimlerden somut bir geri dönüş alınamadı. Şehrin önde gelen firmalarının bu projeye sıcak bakmadığı, hatta bazı firmaların hiç geri dönüş bile yapmadığı iddia ediliyor.

Yöneticilerin yakın çevresine, “Elimizi taşın altına koyduk ama şehirden beklediğimiz karşılığı bulamadık” şeklinde serzenişte bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor’un, farklı branşlarda büyüme ve sürdürülebilir sportif başarı hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak görülen voleybol projesi, sponsor bulunamaması nedeniyle şimdilik askıya alındı.

Yönetimin, ilerleyen dönemlerde yeniden değerlendirme yapabileceği ancak mevcut şartlarda böyle bir yatırımın mümkün olmadığı ifade ediliyor.

Yazık oldu. Sultanlar Liginde yarışacak bir takıma gerek yoktu. İkinci ligde de başlayabilirdik. Başkanın söylediği onca yalandan biri daha.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Sefer A.
                    • 27.05.2008
                    • 24773
                    • 61
                    • Fransa

bu yönetimle is yapmak istemeyeni gâyet anlayabilirim... ama tabi onlar baska düzgün yönetim de olsa bu isin içine girerler miydi ondan da emin degilim
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ufuk
                      • 26.08.2009
                      • 22595
                      • İstanbul

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
                      bu yönetimle is yapmak istemeyeni gâyet anlayabilirim... ama tabi onlar baska düzgün yönetim de olsa bu isin içine girerler miydi ondan da emin degilim
                      Sultanlar liginde 5 tane belediye takımı var. Son üç takım 26 maç oynanan sezonda 21,21,23 mağlubiyet almış.

İkinci ligde zaten lise takımları falan bile var.

BMN Volley diye takım kursak sırıtmaz. Bu ortamda sponsora ihtiyaç yok.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Sefer A.
                        • 27.05.2008
                        • 24773
                        • 61
                        • Fransa

Sultanlar liginde 5 tane belediye takımı var. Son üç takım 26 maç oynanan sezonda 21,21,23 mağlubiyet almış.

İkinci ligde zaten lise takımları falan bile var.

BMN Volley diye takım kursak sırıtmaz. Bu ortamda sponsora ihtiyaç yok.
                        dogrudur, o zaman yönetim bos yere afkuruyor, saglam sövebiliriz yine...

bu arada u19 dünya kupasi var ve yari finalde Bulgaristan'a yenildik, izledim maçi, yazik oldu karar setinde bayagi saçmaladik...
                        u16 ise avrupa kupasinda finalde, umarim Polonya'yi yeneriz ve kupayi aliriz
                        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 13.07.2025, 02:00.
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ufuk
                          • 26.08.2009
                          • 22595
                          • İstanbul

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi

dogrudur, o zaman yönetim bos yere afkuruyor, saglam sövebiliriz yine...

bu arada u19 dünya kupasi var ve yari finalde Bulgaristan'a yenildik, izledim maçi, yazik oldu karar setinde bayagi saçmaladik...
                          u16 ise avrupa kupasinda finalde, umarim Polonya'yi yeneriz ve kupayi aliriz
                          Bizimkiler şov peşinde. Direkt federasyon başkanı davet etti, fırsat bilip ligde kalmaya yeter bir takım kurmak yetmedi tabi. Sponsor olacak, yıldızlar gelecek sanıyorlar. Kim ne yapsın Trabzonspor'u. Biz kendi imkanlarımızla çıkıp oynayacaktık ne güzel. Kesinlikle sövülmeyi hak ediyorlar.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Ufuk
                            • 26.08.2009
                            • 22595
                            • İstanbul

( ゚д゚)

Yorum

• Yiğit Sarı
                              Forum Yöneticisi
                              • 24.06.2009
                              • 21527
                              • Ankara

çok geç kaldılar herkes kurdu kadrosunu havuzda oyuncu kalmadı. belki şans yabancı oyuncu transferleriyle tutunurlar ligte ama sanmıyorum düşerler direkt

bu arada bahçelievler sağ olsun devam etmeme kararı aldıkları için ligin sayı lideri anna lazareva zeren spor'a kalmıştı malum en heyecan verici ankara takımı
                              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 27.07.2025, 07:50.

Yorum

• Ufuk
                                • 26.08.2009
                                • 22595
                                • İstanbul

Bir yönetimin her hareketi mi rezil olur.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...