Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avrupa'dan Basketbol

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uşak da 2/0 yaptı Şampiyonlar Ligi'nde.

Eski oyuncumuz Jack Cooley de MHP Riesen Ludwisgburg formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uşak da 2/0 yaptı Şampiyonlar Ligi'nde.

Eski oyuncumuz Jack Cooley de MHP Riesen Ludwisgburg formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor.
      Lyons yine 5/18 Fg ve 4 tk Murat.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lyons yine 5/18 Fg ve 4 tk Murat.
        İstatistiklere baktım Oğuz, yakında o da yolcu olabilir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İstatistiklere baktım Oğuz, yakında o da yolcu olabilir.
          Justin Carter'ı alırlar mı sence?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Justin Carter'ı alırlar mı sence?
            Bence almazlar Oğuz. Yalnız Justin Carter'ı yolu Türkiye'ye düşer yine.

Yorum

• Unicaja Nedovic olmadan Baskonia'yı yendi.

Milano evinde Caserta'yı yenerken Awadu Abass şut kaçırmadan 25 dakikada 21 sayı 6 ribaund yapmış.

Yorum

• a Spor'da Beşiktaş-Stelmet Gora maçı var.

Yayına tirbün sesi eklemişler. Galiba maçı salondan anlatmıyorlar.

Yorum

• Eski Efesli skorer Scepanovic Buducnost'u çalıştırıyordu. Adriyatik Ligi'nde 8-0'la gidiyordu ama son sıradaki galibiyetsiz Karpos Sokoli'ye kaybedince kulüp yönetimi görevine son verdi.

Yorum

• Scepanovic'in yerine Zouros gelmiş.

Yorum

• Nedovic olmadan şimdi de Barcelona'yı yendi Unicaja. Geçri Barcelona da hala hazır değil. Nasıl toparlayacaklar? Üç uzunu 5 faulle kenara geldi bu maçta. Bir de Musli'nin Tomic'e rağmen smaçla bitirdiği pozisyon iyiydi.

Şanlı Unicaja'nın 40. Yıl forması: https://www.unicajabaloncesto.com/ti...-20162017.html

Yorum

• [MENTION=46761]Hakan[/MENTION]

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] Bekliyordum bu sonu kendimi alıştırmıştım.Lig için neden lisans çıkarmadılar anlamadım zaten.
                          Gs maçı da çok uygunsuz zamana denk geldi yine canlı görmek nasip olmadı.
                          Canik de düşer artık fena dağıldılar.

Yorum

• Mehmet Hoca'nin vefati onlari cok etkiledi. Bir turlu toparlanamadilar. Gecen gun evde Riga'dan 59 fark yediler.

Yorum

• Fransa - Sırbistan

Türkiye - Almanya

Letonya - Bosna Hersek

U18 şampiyonasının Samsun'da olmasından dolayı maçları kaçırmamaya çalışıyorum. Dün futbol maçımız olduğu için sadece Hırvatistan - İtalya maçını izleyebildim ama bugün bu üç maçı izlemeyi düşünüyorum. Özellikle Dzanan Musa'da en az 30 sayı bekliyorum
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Dün gece Cantu-Milano maçı vardı. Jemel McLean'i beğeniyorum. Takım savunmasında doğru pozisyonu alarak çok faydalı oluyor. Yolu Türkiye'ye düşse keşke.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X