Valencia 28-0
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa'dan Basketbol
Daraltma
X
-
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
- Alıntı
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia 28-0DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia 28-0Bakalım ligde daha ne kadar kazanacaklar.
- Alıntı
Yorum
-
Malaga'da Plaza'nın koltuğu sallantıda. Markovic'in sakatlığı takımı alt üst etti. Yeni koç adayı yine idollerimden Dusko Ivanovic.
Kandemir'in durumu yaz başında belli olur ama bizim takımı Plaza'ya emanet edip arkana yaslanacaksın.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
gs basketbol takimini ve hocasini tebrik ediyorum.
sahada oynayan yabancilara bakinca bizim ne kadar bos ve gereksiz para harcadigimizi gördüm.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDejan Musli > Unicaja Malagaİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalaga Fran Vazquez ile yollarını ayırdı ve Jamar Smith ile sözleşme yeniledi.
Kuzminskas NBA olmazsa Daçka'ya gelecek.
Yeni kadro vasat. Dragic ve Granger'dan sonra Kuzmunskas ve Vazquez de ayrildi.
Asil kayip Will Thomas. Carlos Suarez takintisi Plaza'yi bitiriyor. Bu sene takip etmem zor.
*
Hapoel Jerusalem Jerrels, Dyson, Kinsey, Peterson ve Amare'yi almis. Yanlarina Halpetin ve Eliyahu'yu koymus. Koc da Pianigiani.
*Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Maccabi eski günlerine dönmüş gibi duruyor. En azından Daçka maçının ilk çeyreğinde o eski Maccabi takımından örnekler sundular. Bu kadro bir arada istikrarlı bir şekilde oynamayı başarırsa ve topu iyi paylaşırsa final oynayabilir.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaccabi eski günlerine dönmüş gibi duruyor. En azından Daçka maçının ilk çeyreğinde o eski Maccabi takımından örnekler sundular. Bu kadro bir arada istikrarlı bir şekilde oynamayı başarırsa ve topu iyi paylaşırsa final oynayabilir.
*
Bu arada Uşak maçını seyrettim. Cluj Napoca iki sene önce bizimle oynadıkları dönemden daha farklı bir kadro kurmuş. Rasic ve Adamovic'la oynuyorlar. Beğendiğim oyunculardan Vlad Moldoveanu'yu ülkeye getirmişler. Son topta üçlük aramasalar, Barro boş pozisyonu smaçlasa tek farkla gideceklerdi Romanya'ya. Uşak Hazzell'i hiç kullanamadı, Cluj ise Rasic'ten müthiş katkı aldı (Adam safi fundamental) .Yalnız Hakan Demirel geçen sezon hiç böyle verimli oynamadı bizde.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
[MENTION=46761]Hakan[/MENTION]
Tam adıyla Antonija Sandric Misura veya kısaca Misura hanım diyeceksiniz
İlk resmi maçını canlı izledim ama salon hafta içi olduğu için biraz boş kaldı. Miami seyircisi gibi sonradan gelenlerle biraz tribün oluştu.
Misura ısınırken 13-14 tane kaçırmadan üçlük attı bu kadar iyi şutör olduğunu bilmiyordum resmen dişi Curry
Takımın yıldızı olan Eshaya Murphy 33 sayı 10 ribaund 7 asist 6 top çalma ile oynadı. Misura fazla top kullanmadan 13 sayı attı.
82-79 Canik kazandı ama Chevakata daha iyi takım ve Rusya'da favoriler. Üç sayılık avantaj yetmeyecek gibi.
Eğer Canik rakibini elemeyi başarırsa Galatasaray'la aynı gruba düşecek. O maçlara gidersinDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
[MENTION=24550]Manu61[/MENTION]
Canik Istanbul'a taşınsın,nasıl boş kalırBayanlarda ABD'li kısalar aşırı fark yaratır yani Misura iyidir ama bakmak lazım.
Ana Dabovic hiç yapamadı.
Rakibe baktım Radocaj varmış onu tanıyorum,bütçeleri daha düşük sanırım.Bizimkilerin yenmesi lazım bence
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Manu61
Canik Istanbul'a taşınsın,nasıl boş kalırBayanlarda ABD'li kısalar aşırı fark yaratır yani Misura iyidir ama bakmak lazım.
Ana Dabovic hiç yapamadı.
Rakibe baktım Radocaj varmış onu tanıyorum,bütçeleri daha düşük sanırım.Bizimkilerin yenmesi lazım benceDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum