Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Messi'nin patenti bana aittir.
Daha B takımdayken, A takıma alıp Arjantin Milli Takımınada çıkartmıştım.
Neyse, futbol Messi ile daha bir güzel. Dünyanın en iyi futbolcusu.
2004 mü 2005 mi ne genç takımın kaptanı iken bjk nin kiralama çabası olmuştu kendisini..
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
İyi futbolcular var dünyada .. Ve çok iyi olanlar .. Sonra da star olanlar .. Ardından haddinden fazla sivrilerek starları da geride bırakanlar .. Ve son olarak Messi var ..
Hazırlık maçlarını felan kapsıyordur o zaman o istatistikler. Sezon içinde ne oynamışlarsa kapsıyor olabilir. Ama 131 yuh yani.
İlginç olan şuki, Messi'yi sevenler Ronaldo'yu kötülüyor, Ronaldo'yu sevenler ise Messi'yi kötülüyor enteresan dimi, bana göre şu yada bu daha iyi demek diğer oyuncuya haksızlık olur çünkü Messi asist özelliği olan bir oyuncu, Ronaldo ise asist'ten çok golcü bir kanat oyuncusu.
Messi: 07,08 10 GOL 14ASİST 08,09 23 GOL 11 ASİST
Ronaldo: 07,08 31 GOL 6 ASİST 08,09 18 GOL 5 ASİST
"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
La Romerada'da attığı çalımlarla Zaragozalı oyuncuların başını döndüren süper Arjantinli Messi, golleriyle de Barcelona'nın galibiyetinde başrolü üstlendi. Yıldız oyuncunun inanılmaz performansı akıllara Ertem Şener'in Lyon maçındaki "Messi, bu adam neyin nesi?" sözlerini getirdi.
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum