Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teofilo'yu bugün çok yanlız bıraktık ama buna rağmen pozisyona girdi kötü olduğunu düşünmüyorum top kayıpları konusuna gelince bu Teofilo'nun yapısıyla alakalı bir durum Teofilo pres karşısında bocalayan bir oyuncu bu tarz pozisyonlarda topu olumlu kullanamıyor bir de oyun dar alana sıkışınca bu tarz pas hatalarının sayısı artıyor o yüzden diğer oyuncuların Teofilo'ya yakın oynaması lazım yoksa çok fazla etkili olamaz.
    Katılıyorum.

Girdiği pozisyonlarda takımın hazırladığı değil, kendi kendine yarattığı pozisyonlar. Bizim ligde en teknik forvet olduğunu düşünüyorum. Biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Ama aşırı bir tekniği var. Öyle önünde 2-3 kişi varken bileklerini çok iyi kullanıp kendine şut boşluğu yaratıp sonra çat diye şutu çekmesi her futbolcuda olan özellikler değil.

Ama biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Beşiktaş maçında mutlaka gol atması gerekiyor. Gol atamadığı her hafta kendi performansını olumsuz etkileyecektir diye endişeleniyorum.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Dün takımın Engin ile beraber en iyisiydin tebrikler.

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        acilen satılması lazım

İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok pozisyon harcadın teo git bu takımdan
        Umut ne yapacak acaba ?

İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takımda golcü yok.
        İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ......... golcü ya.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Dün yanındaki oyuncular -Burak, Engin, Alanzinho- bu adamın koşularını görmekten acizdi. Zaten görseler de saçma salak paslar atıyorlar. Haliyle böyle bir kısırlık çıktı ortaya.

Yorum

• herkes satılsın alanzinho ile sen oynarsın

Yorum

• yine yaktın bizi teo alanzinhoyu burak ve engine öle paslar atıyoki görmese bi insan bu kadar dengesiz bir pas atamaz

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Katılıyorum.

Girdiği pozisyonlarda takımın hazırladığı değil, kendi kendine yarattığı pozisyonlar. Bizim ligde en teknik forvet olduğunu düşünüyorum. Biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Ama aşırı bir tekniği var. Öyle önünde 2-3 kişi varken bileklerini çok iyi kullanıp kendine şut boşluğu yaratıp sonra çat diye şutu çekmesi her futbolcuda olan özellikler değil.

Ama biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Beşiktaş maçında mutlaka gol atması gerekiyor. Gol atamadığı her hafta kendi performansını olumsuz etkileyecektir diye endişeleniyorum.
                Aynen ya bir pozisyonda nasıl aniden döndü topla(dikkat, topsuz değil topla döndü(!) ), hani dar bir açıydı tam kaleciye gitti top. Ne kadar da hantal bu adam canım Yani Umut'un 6 gol kaçırdığı maçta top mu geldi deniliyordu, şut maçta Teofilo eleştiriliyor ya neyse

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut ne yapacak acaba ?

Alıntıladığın yorumlarda Umut yokken nasıl oluyorda Umut'a pay çıkarabiliyosun.Teofilo beğenilmiyorsa ( ben beğenmiyorum demiyorum ) onun yerine başka forvet alınır.Niye hep umut'u ön plana çıkartmaya çalışıyorsun.

Yorum

• Şota: Teofilo müthiş golcü
                    27 Eylül 2010 / 12:00

Kayserispor teknik direktörü Şota, Trabzonspor’un golcüsü Teofilo’ya övgü yağdırdı
                    Trabzonspor eski futbolcusu Kayserispor teknik direktörü Şenol Şota Arvaledze Trabzonspor’un Kolombilyalı golcüsü Teofilo ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.
                    Şota Trabzonspor yönetiminin kendisine Teofilo ile ilgili olarak bilgi sunduğunu ifade ederek “ Beni arayarak nasıl golcü diye sordular.Bende iyi golcü dedim. Teofilo bu günde iyi oynadı.Bana göre iyi golcu,hatta müthiş golcü. Teofilo çok iyi futbolcu ,görünen o ki her gün kendini geliştiriyor."dedi

haber61
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Şota'nın açıklamaları biraz fukara tesellisi gibi olmuş.

Şu Makukula'yı nasıl alamadık?..(sezonun özeti olabilir)

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şota'nın açıklamaları biraz fukara tesellisi gibi olmuş.

Şu Makukula'yı nasıl alamadık?..(sezonun özeti olabilir)
                        Onu alana kadar Simpson'ı alabilirdik bak geçen hafta bize 1 gol bu hafta Sivas'a 3 gol attı hatta Isaac'i nasıl verdik hiç değilse pozisyona giriyor öyle değil mi..?
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onu alana kadar Simpson'ı alabilirdik bak geçen hafta bize 1 gol bu hafta Sivas'a 3 gol attı hatta Isaac'i nasıl verdik hiç değilse pozisyona giriyor öyle değil mi..?
                          Ne diyorsun yahu?

Makukula denen adam aç karnına üç tane Teofilo eder buna katılmıyor musun onu söyle sadece?

Yorum

Ne diyorsun yahu?

Makukula denen adam aç karnına üç tane Teofilo eder buna katılmıyor musun onu söyle sadece?
                            Kilosuna göre mi forvet transferi yapıcaz..?
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Ne diyorsun yahu?

adam 2 gol atıp maçın yıldızı oldu ya tamam, teo nun gol atamadığı her maç başlığa gelip makukula yı nasıl alamadık feryatlarını dinleriz artık (!)

teo görevini en iyi şekilde yapıyor benim gözlemlediğim kadarıyla f.tekke nin kolombiyalı versiyonu sadece hava toplarında onun kadar iyi değil, tekke ye çok benziyor stili...

orta saha bu adamı besleyecek ! garibin arkasına alanzinho yu burak ı koyarsan top almak için orta sahalara kadar gelir, ne sağdan ne soldan adama top veremiyoruz ilerde tek başına top saklıyor bişeyler yapmaya çalışıyor savaşıyor pozisyon buldumu ceza sahasında zaten her türlü tehlike yaratıyor yaşı genç milli takımındada oynayan bir santrafor işte nesini beğenmiyorsunuz anlamadım, adam golcü ya süpermen değil !!!

dün maçı kazanadabilirdik, hemde teo nun golüyle, hatırlayın pozisyonu burak sağdan geliyor teo içerde gol vuruşu için bekliyor ama oda ne, önünden geçen bir füze sanki ! ona bile kafa uzattı ama nasıl sokacak o hızda gelen topu içeri... burak bir tane pas atamadı teo ya, alanzinho öyle, ee geriye kim kaldı engin didindi durdu tek başına selçukla colman zaten gelemiyorlar arkada adam yok sürekli rahatsız durumdalar, ama yookkk taraftarımıza göre aç makukula 3 tane teo eder

yorumlara bak arkadaş...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Makakula Teofilo'dan çok daha iyi oyuncu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim