Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

'Altın Top' Messi'ye gitti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hak etti ve aldı.

Tebrikler ..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Hak etti ve aldı.....Tebrikler....
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Hak etti bu ödülü... Tebrikler Lionel Messi!!!

Bu video da hak ettdini gösteriyor:

#20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

Rakip sahada kaptırdığı topu 90 metre kovalayan bir adam Messi.
          "başkası kovalasın ne olacak, ben Messi'yim" demeden...
          Attığı çalımlar attığı goller için Messi'nin Messi olduğunu sanma yanlışlığına düşmeden, tebrikler Messi.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

altın top alması için bir oyuncunun şampıyonlar ligini alması gerekiyor heralde.busene torres ,david villa, gerard,ınıesta dan birisi alır inş

Yorum

La Liga, Şampiyonlar ligi, Süper kupa aldılar. Belki de Dünya kıtalar arası şampiyonluk kupasını da alırlar.

Almadıkları bi Türkiye kupası kaldı adamların.

Tebrikler.
              Hiç şaşırmadım.

Ama Ronaldo'yu ikiyle çarpmasına şaşırdım.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk 5'te geçen sezonki Barça kadrosundan 4 futbolcu var.
                I am titanium

Yorum

kis-ka-nan-lar catlasiiiiin

Tebrikler Lionel...
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Oynadığı futbola söylenecek söz yok zaten. Övmek için ne yazsam eksik kalacak.

Adamın iyiliği, yüzünden okunuyor.

Oynadığı futbol bir yana, o kadar sertliğe maruz kalmasına rağmen saha içindeki o insani duruşu beni bitiriyor.

Sırt numarası gibi 10 numara komple bir futbolcu, ödülü fazlasıyla hak etti.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Messi: "Başka birisi de kazanabilirdi"
                      2009 yılının Ballon d'Or ödülünü kazanarak en başarılı sporcu seçilan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, "bu ödülü takım arkadaşlarımdan birisi kazanabilirdi" dedi.

473 puanla rekor seviyede 1. sırada yer alan Messi 2008 yılında 3., 2007 yılında 2. sırada yer almıştı. Messi şuan ise resmi olarak Avrupa'nın en iyi futbolcusu. 22 yaşındaki genç futbolcu yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarımdan bir tanesi bu ödülü kazanabilirdi çünkü onlar bı ödülü haketti" ifadelerini kullandı.

Bu ödülü kazandığından dolayı memnun olduğunu söylerken; kendisi için toplu başarıların kişisel başarılardan daha önemli oluğunu ifade etti. Barcelona'nın bu ödülü alan ilk Arjantinli oyuncusu olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Messi, bu ödülü almasında kilit insanın hocası Pep Guardiola olduğunu söyledi. Messi açıklamalını şu şekilde sonlandırdı: "Her zaman Guardiola'nın çok önemli bir insan. Sadece benim için değil. Bütün takım için. Aramızda normal hoca-oyuncu ilişkisinden daha öte bir ilişki var."
                      Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Messi: "Başka birisi de kazanabilirdi"
                        2009 yılının Ballon d'Or ödülünü kazanarak en başarılı sporcu seçilan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, "bu ödülü takım arkadaşlarımdan birisi kazanabilirdi" dedi.

473 puanla rekor seviyede 1. sırada yer alan Messi 2008 yılında 3., 2007 yılında 2. sırada yer almıştı. Messi şuan ise resmi olarak Avrupa'nın en iyi futbolcusu. 22 yaşındaki genç futbolcu yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarımdan bir tanesi bu ödülü kazanabilirdi çünkü onlar bı ödülü haketti" ifadelerini kullandı.

Bu ödülü kazandığından dolayı memnun olduğunu söylerken; kendisi için toplu başarıların kişisel başarılardan daha önemli oluğunu ifade etti. Barcelona'nın bu ödülü alan ilk Arjantinli oyuncusu olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Messi, bu ödülü almasında kilit insanın hocası Pep Guardiola olduğunu söyledi. Messi açıklamalını şu şekilde sonlandırdı: "Her zaman Guardiola'nın çok önemli bir insan. Sadece benim için değil. Bütün takım için. Aramızda normal hoca-oyuncu ilişkisinden daha öte bir ilişki var."
                        Adamın konuşması kaliteli zaten.. Maşallah.. İzleme imkanım olduğu için şanslı olduğumu düşündüğüm çok az futolcudan birisi..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

- Metin'im,

Sana helal olsun.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Metin'im,

Sana helal olsun.
                            Eyvallah kardeşim
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Bir helal olsun da benden.
                              Özkan SÜMER

Yorum

tebrikler açıklamalarıda onun ne kadar komple bir futbolcu oldugunu gösteriyor
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim