Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Birbirinden ayırt etmek bence çok zor fakat 20 tane dünyanın en önemli takımlarının maçları aynı anda yayınlansa 20. sırada zorunlu kalsam Fb - Gs maçını izlerim vallahi.. Keza Barcelona - Real Madrid maçı da ondan bir önce yer alır herhalde.. Biraz sert olması lazım futbolun.. O ligin taraftarının oyuna etki edebilmesi lazım.. Sadece şova yönelik olmaması lazım.. Heyecan vermeli izlerken.. Liverpool - Everton, Roma - Lazio, River Plate - Boca Juniors, Celtic - G. Rangers, Fluminense - Flamengo ve aklıma gelmeyen onlarcası..
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Romanya. Bükreş. Aynı şehrin iki takımı. Steau ve Dinamo. Biri asker, biri polis. Derin devlet derbisi... (Genel olarak birbirlerini dövüyorlar... Sonra birleşip, herkesi dövüyorlar...) ççç
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum