Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünyanın En Keyif Veren Derbisi Hangisi?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fenerbahçe Galatasaray

Her derbideki rezilliklerini kavgalarını keyifle izliyorum.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

şöle yaslanıpta keyifle izlediğim derbi değil ama klasiklerden bi tanesi real madrid - barcelona ya =) gerisi hikaye

Yorum

Roma-Lazio

Hem saha içinde hem saha dışında mükemmel mücadele oluyor..Bir gün bu maçı Curva Sud'un yanında izleyeceğim
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

Birbirinden ayırt etmek bence çok zor fakat 20 tane dünyanın en önemli takımlarının maçları aynı anda yayınlansa 20. sırada zorunlu kalsam Fb - Gs maçını izlerim vallahi.. Keza Barcelona - Real Madrid maçı da ondan bir önce yer alır herhalde.. Biraz sert olması lazım futbolun.. O ligin taraftarının oyuna etki edebilmesi lazım.. Sadece şova yönelik olmaması lazım.. Heyecan vermeli izlerken.. Liverpool - Everton, Roma - Lazio, River Plate - Boca Juniors, Celtic - G. Rangers, Fluminense - Flamengo ve aklıma gelmeyen onlarcası..
          Gurbetçi Gençler.

Yorum

lazıo-roma...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Maç değil ama korku gerilim filmi severler için Galatasaray-Fener derbileri....

İçinde kin,kan, nefret her şey var....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

10-15 yıl önce Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarıda çok güzel geçermiş.

Yorum

İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlhan ,

Göztepe - Karşıyaka bekliyordum senden

Bence 1.numaralı derbi
                  Eskidendi.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Romanya.
                    Bükreş.
                    Aynı şehrin iki takımı.
                    Steau ve Dinamo.
                    Biri asker, biri polis.
                    Derin devlet derbisi...
                    (Genel olarak birbirlerini dövüyorlar... Sonra birleşip, herkesi dövüyorlar...) ççç

Yorum

Futbolu en fazla keyif veren derbi Real-Madrid-Barcelona derbisi. Derbi-aynışehir mevzusuna girmiyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Kaç tane Real-Barça derbisinden zevk aldın smart?

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        Eduardo Galeano

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaç tane Real-Barça derbisinden zevk aldın smart?
                          Kötü geçen Real Madrid-Barcelona maçı hatırlamıyorum, yaşım 20

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

6-2 lik maç bence hiç zevkli değildi. Bir derbiden çok sıradan bir maç gibiydi.

Messi ve Nistelroy'un karşılıklı düellosu zevkliydi mesela.

Ama ben her Real-Barça maçından zevk almıyorum. Sana da saygı duyuyorum.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

Liverpool-Everton'a da saygılar

Boca-River ve Milan-İnter maçları da diğer favorilerim. Celtic-Rangers maçı futbol kalitesi açısından hep düşük oluyor. Mücadeleyi kastetmiyorum.

Yorum

ingilteredeki büyük maçlar en zevkliler derim ben...futbolcular çok iyi konsantre olup haddinden fazla efor sarfediyorlar...
                                Bordo Mavi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X