Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

FC Barcelona 1 - 0 Shakhtar Donetsk | 2009/2010 Süper Kupa Barcelona'nın

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Uzun zamandır seyrettiğim en zevksiz Barca maçıydı.Realliler seviniyor Ibra kötü diye.Fazla sürmez sevinciniz.Maksimum 3 hafta.
    Colmandante

Yorum

İbranın her zamanki hali. Şık goller atar ama bu adam budur fazlasını beklemeyin

Yorum

3 atar 1 sayarız, gol rekoru kırarız vs yorumlar vardı ama neyse hadi, tebrikler
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

O kadar penaltılara gıtmesını ıstedım kı anlatamam.Sadec su Shaktarın kalecısını ızlemek ıcın
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

Barça.....
            OSCAR CARDOZO

Yorum

Kahretsin gene mi kupa ççç
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi bugün gördük zaten,dediğini yaptı bence.sadece o kafa topuna çıkıp kaleciyi bozduğu pozisyon bile yeterdi o boy ile.önemli olan boyu değil işlevi tabi
                Koptum bu yoruma gece gece ççç

Çok yaşa kardeşim emi
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Çok kötü maç oldu. Shakhtar maçın keyfini kaçırdı. Barcelona'nın kazanmasına sevindim çünkü maçı hak etmişlerdi. İbrahimoviç çok etkisizdi. Bazen böyle maçları oluyor, ama seviyorum İbrahimoviç'i

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Samuel Eto'dan daha başarılı olacağını düşünmüyorum.

Yorum

İbra biraz bencilce oynadı belkide Inter'de tek adam olmaya alıştığı için böyle yaptı bilmiyorum ama bazı pozisyonlarda Henry kafayı yiyecekti pas vermiyor diye.
                      neyse ben yinede toparlanacağına inanıyorum

Yorum

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koptum bu yoruma gece gece ççç

Çok yaşa kardeşim emi
                        inşallah abi.hep birlikte uzun uzun yaşarız inşallah.

Yorum

Kupa Kupa Kupa....

Sıkıldık artık ...

Gençlerin önünü kesmemek lazım

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 atar 1 sayarız, gol rekoru kırarız vs yorumlar vardı ama neyse hadi, tebrikler
                            Barça tek kale olyadı, maç sonunda 738 pas yapmıştı. Acaba real geçen sezon toplamda bu kadar pas yapabilmiş mi
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barça tek kale olyadı, maç sonunda 738 pas yapmıştı. Acaba real geçen sezon toplamda bu kadar pas yapabilmiş mi
                              Saat 21.00

Kanal: NTV

Bu sezon yapar belki
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Saat 21.00

Kanal: NTV

Bu sezon yapar belki
                                Sezon toplamında yapabilir, haklısın
                                Giresunlu Trabzonsporlular
                                Osman Ağa Torunu!
                                Mês que un clup!
                                25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.