Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Foruma bir bakıyım dedim bu haber karşısında moralim çok bozuldu bazı taraftarlarımızında yaptığı iğrenç yorumlar için ayrıca üzüldüm, cahilliklerine vermekten başka bişey kalmıyor Allah aynı acıları onların yakınlarına göstermez inş. başka yollarla terbiye eder ölümü hiç tanımadıkları yakınlarında görmedikleri belli ki ''ölürse çokta tın'' gibi insanlık dışı cümleler kurabiliyorlar.

Dualarımız seninle Gabric umarım erken zamanda sağlığına kavuşursun.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Yaralanan 1 kişi daha var ama pek ciddi birşeyi yok. Nikola Kalinic ve bir çok arkadaşının hastaneye geldiği yazıyor Hırvat Sitelerinde..

Yorum

• Şu insan müsvettelerini atmıycak mısınız forumdan yazıklar olsun
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• geçmiş olsun...

Yorum

• allah acil şifalar versin...

Yorum

• daha önce de yazdık forumun seviyesi daha öncekilere göre bayağı düştü diye... bazıları futbolcuyu aşağılamayı görev biliyor dalga geçiyor.

Yorum

• Adam ölürse üzülmem diyor arkadaş bu nasıl birşey anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam ölürse üzülmem diyor arkadaş bu nasıl birşey anlamıyorum.
                  +1967 kardeşim...
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• şu düştüğümüz duruma bakın adam can derdinde bizim arkadaşlar şampiyon olamamayı daha çok önemsiyorlar, ben istemem şampiyonluğu kalsın...

Yorum

• Adam ölse üzülmem diyen adamla aynı takımı tutmuyoruz.
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Allah acil sifalar versin. Gabric bizim oyuncumuz. Fenerbahcenin oyuncusu olsa bile ölmesini istemem..
                        En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 23:56.
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Allahım sen bize bağışla.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu insan müsvettelerini atmıycak mısınız forumdan yazıklar olsun
                            forum yöneticilerine haksızlık etmeyelim, onlara yardımcı olalım...kimse bu işi para için yapmıyor biliyorsunuz....

Yorum

• - Arkadaş sinirden sağlıklı düşünemiyor , yakında anlar hatasını çokta üzerine gitmeyelim ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adam bize gol attı diye ne olur açık açık söylüyorum GERİZEKALICA yorumlar yapmayın.

Bir an önce iyileş Gabric. Dayan aslanım.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim