Allah acil şifalar versin..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
- Çeviriden anladığım kadarıyla yağmur ve aşırı hız diyor ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Aynen katılıyorum.İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanın ölümüne bile sevinecek hale gelen bazı taraftarlarımızla aynı takımı tutmaktan UTANIYORUM.
Umarım eski sağlığına kavuşur. Diğer olasılığı aklıma bile getirmek istemiyorum. Allah şifa versin.
Valla içim bir kötü oldu, çok üzüldüm. Kalk ayağa Gabric! Allah şifa versin..
Yorum
-
Şu durumda gidip adama ölse üzülmeyiz diyenler girmesin şuraya yaa.
İnşallah birşey olmaz Gabriç'e...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
-
Allah acil şifalar versin.İnşallah önemli birşey değildir.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Kafasi baya hasar görmüs diyorlar.Catlaklar felan.Hayatta kalsa bile sakat kalabilrimis.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum