Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam görevini yaptı beyler

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspora ne yaparsa Trabzonsporlu yapar lafı gerçek oldu. Ben bu herifi daha Trabzonsporda görmek istemiyorum.
      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam görevini yaptı beyler
        adam haklı beyler ! ! !
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şahsi hiçbir konuya girmedim ben orada. ben türkiye'deki mantaliteden bahsediyorum. gerçi trabzondaki mantalite de çok ayrı...adam sistem oyuncusu tabii...kıçıyla iki top sektirmedi diye adamı beğenmemezlik yapanlar var. doğrudur, ne yapalım. polemiğe filan girmek niyetinde değilim. dediğim şey çok basit ve bir daha tekrarlamak niyetinde değilim. nasıl olsa trabzon'daki futbol ulemaları kararı vermiş. bana göre, alanzinho'dan, engin'den, burak'tan, sezer'den, ceyhun'dan vs vs katbekat iyi bir oyuncudur benim gözümde gabriç. solda oynamırsa sağda oynatırsın. sanırsın sağda bi robben, bi vicente oynuyor da, adam sol kanat diye gelmiş vay efendim sağ kanatta oynamak istemiş, biz şimdi vicente'yi, robben'i filan nasıl keseriz? böyleyken böyle...!
          Senol Günes kendisini göndermek niyetinde degildi, adam aptalmi, zaten sol ayakli futbolcu eksikligi varken. Kendisi sag kanatda oynamak istiyordu, hocada o kanatda zaten sansi olmadigi icin gönderdi. Simdi Burak ve Engin'den daha iyiymis dedin ya Gabric, bravo gercekten kutlarim seni, senin o bahsettigin 'ulema'lara ne kadar benzedigin ortaya cikti. Sezer ve Ceyhun bir kere Gabric'in pozisyonu ile hic alakasi yok, onlari gectim, tamam Alanzinho ilk yari kötüydü, ama Gabric koskoca ilk yari ne yapmis? Ilk defa 90 dakika mac oynamis diye yaziyorum, ama hemen bizim takimin yarisindan daha iyi oldu...

ekleme: Gabric istikrarli, iyi bir ikinci yari oynasin, takima geri gelsin, ben raziyim. Nede olsa sistem futbolcusu, Engin, Burak, Jaja, Yattara ve Alanzinho gibi 'mahalle' futbolcusu degil
          En son el_conquistador tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 17:49.
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol Günes kendisini göndermek niyetinde degildi, adam aptalmi, zaten sol ayakli futbolcu eksikligi varken. Kendisi sag kanatda oynamak istiyordu, hocada o kanatda zaten sansi olmadigi icin gönderdi. Simdi Burak ve Engin'den daha iyiymis dedin ya Gabric, bravo gercekten kutlarim seni, senin o bahsettigin 'ulema'lara ne kadar benzedigin ortaya cikti. Sezer ve Ceyhun bir kere Gabric'in pozisyonu ile hic alakasi yok, onlari gectim, tamam Alanzinho ilk yari kötüydü, ama Gabric koskoca ilk yari ne yapmis? Ilk defa 90 dakika mac oynamis diye yaziyorum, ama hemen bizim takimin yarisindan daha iyi oldu...

ekleme: Gabric istikrarli, iyi bir ikinci yari oynasin, takima geri gelsin, ben raziyim. Nede olsa sistem futbolcusu, Engin, Burak, Jaja, Yattara ve Alanzinho gibi 'mahalle' futbolcusu degil
            sezer ve ceyhun ile kıyaslamam pozisyonları dolayısıyla değildir. fundamental açıdan kıyaslama yapmışımdır ki bu iki oyuncudan da iyidir kendisi fundemental açıdan. burak'tan da iyidir o mevkide. hem fundemental açıdan, hem de teknik olarak. burak'ın tek üstünlüğü fiziğidir olsa olsa. bir yarıda 9 gol attı diye çok iyi futbolcu yapmaz bu onu. dünyada daha önce sol ayaklı olupta sağ kanatta oynayan adamlar vardır. ters ayak kavramı diye bir kavram vardır. siz zaten sağ kantta dahi gabriç yerine engin diyebiliyorsanız, tartışacak bir şey kalmamıştır. gabriç'in tek eksiği çok çalışmak ve hocasına küfretmemek sanırım. ona engin kadar sabredilseydi neyin ne olduğu ortaya çıkardı. ama adam hiçbir maç doksan dakika oynamamasına rağmen 4 gol atmış geçen sene. kadroya girememiş, gitmiş hırvat milli takımında gol atmış vb. tek eksiği istikrar idi o da maç oynamakla kazanılıyor maalesef. neyse, yapılacak bir şey yok. sağ kanatta da demek ki şenol hoca robben engin ile devam etmek istemiş. saygı duymak düşer bize. sezon sonuna kadar konuşmayacağım artık bu konularla ilgili. saygılar herkese.

Yorum

• sucu gabricde degil onu arkada unutan onur ve cele,de aramak lazim (gorus acisi en iyi durumda olan onur bu tip pozisyonlarda defansi uyurmasi lazim) glo ve cale birbirlerini marke ediyor tek adam gabric bosta!!!
              gecen sezonda eski kiralik oyunculari burak fb,yi sampiyonluktan eden golu atmisti

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sezer ve ceyhun ile kıyaslamam pozisyonları dolayısıyla değildir. fundamental açıdan kıyaslama yapmışımdır ki bu iki oyuncudan da iyidir kendisi fundemental açıdan. burak'tan da iyidir o mevkide. hem fundemental açıdan, hem de teknik olarak. burak'ın tek üstünlüğü fiziğidir olsa olsa. bir yarıda 9 gol attı diye çok iyi futbolcu yapmaz bu onu. dünyada daha önce sol ayaklı olupta sağ kanatta oynayan adamlar vardır. ters ayak kavramı diye bir kavram vardır. siz zaten sağ kantta dahi gabriç yerine engin diyebiliyorsanız, tartışacak bir şey kalmamıştır. gabriç'in tek eksiği çok çalışmak ve hocasına küfretmemek sanırım. ona engin kadar sabredilseydi neyin ne olduğu ortaya çıkardı. ama adam hiçbir maç doksan dakika oynamamasına rağmen 4 gol atmış geçen sene. kadroya girememiş, gitmiş hırvat milli takımında gol atmış vb. tek eksiği istikrar idi o da maç oynamakla kazanılıyor maalesef. neyse, yapılacak bir şey yok. sağ kanatta da demek ki şenol hoca robben engin ile devam etmek istemiş. saygı duymak düşer bize. sezon sonuna kadar konuşmayacağım artık bu konularla ilgili. saygılar herkese.
                Sana ilk önce biraz gülücük dagitayim, cünkü cok komik birisine benziyorsun. Benim yazmadigim seyleri, yazmisim gibi gösterip, birde üstüne fikir üretiyorsun, gercekten ilginc. Birde sezon sonuna kadar yazmayacakmisin, lütfen bizi parlak fikirlerinden sezon sonuna kadar mahrum etme.

Simdi yine ciddiyete dönelim: Herkese saygilar diyorsun, lütfen ilk önce kendi takimin futbolcularina ve hocana saygin olgun, bize saygin olmasada olur. Tamam, Gabric 'fundamental' olarak Sezer, Ceyhun, Burak, Engin vs. hepsinden cok cok üstün futbolcu. Ters ayak kavraminida allah'tan söyledin, yoksa nerden bilebilirdim.

Sezon sonu gelsin görüsürüz, biz ligi nerede bitirecegiz ve bunda Engin ve Burak'in ne kadar payi olacak ve Ankaragücü ligi nerede bitirecek ve Gabric'in bunda ne kadar payi olacak.
                "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• ben ne takımlar gördüm kiraladıkları topçu kendi maçların da oynamasın diye sözleşmeye madde eklettiren
                  helal olsun gabriç yakışanı yaptın keşke umut ta bi tane atsaydı eski takımına ama kısmet değilmiş aslında her a.gücü maçında atardı bu sefer kısmeti bağlıydı herhakde
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Dönüşü için ben ışık göremedim.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Alkışladığım futbolcu
                      Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                      Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• O pozisyonda suçlu arayacaksak bence en büyük suçlu giraydır. Orada ceza sahasının işçinde kaleye çok yakın yerde adama o ortayı yaptırmaması gerekirdi. Adam rahat rahat ortasını açtı arka tarafta da hata vardı yok değildi. Sonuçta şanssız bi gol yedik. Ben gabriçi maçta beğendim. Biraz daha güçlenip az daha akıllı oynarsa bizim takımda her türlü oynar.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O pozisyonda suçlu arayacaksak bence en büyük suçlu giraydır. Orada ceza sahasının işçinde kaleye çok yakın yerde adama o ortayı yaptırmaması gerekirdi. Adam rahat rahat ortasını açtı arka tarafta da hata vardı yok değildi. Sonuçta şanssız bi gol yedik. Ben gabriçi maçta beğendim. Biraz daha güçlenip az daha akıllı oynarsa bizim takımda her türlü oynar.
                          Suçlu Glowackidir Cale adamı alırken onun boşalttığı alanı doldurması gerekliydi glowackinin.
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• gabriçin suçu ne? başlık buna döndü

Yorum

• bence gerekeni yaptı gol attı golü önledi,am ümit ozat gabrçe kaptanlık verdi gaza getirdi ve oynattı.gabriç sanırım ilk kez gol attı ve tek 90 dk oynadıgı mac buydu.şans işte napalım,gol de hata ta jaja nın artislik pasıdır.
                              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Gabric'i oynadığı oyun ve tutarlı davranışından ötürü kutluyor, gollerini fener ve bursa maçında da bekliyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim