Antalya maçında koca 90 dakika sol kanattan bir atak gelmedi. Antalya sağ bekinin en rahat maçını oynadığından eminim. Hala Gabric gibi adam bırak 11'i, kulübede bile düşünülmüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
Katılıyorum.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana yapılan haksızlıktan dolayı ben utanıyorum.
Burakı görünce 1000 kat daha üzülüyorum.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Yahu bu sağda oynamak istemesi, solda oynamak istememesi meselesi de çok saçma geliyor bana.
Ne bileyim her futbolcu bi yerlerde oynamak istiyodur da hoca onu başka bi yerde oynatınca "küstüm oynamıyorum" diyecek hali yok.
Başka bir şey var bu işin içinde. Bize en çok lazım olan adamlardan birisi Gabriç. Rotasyon için özellikle.
Yorum
-
hem kadro derinliği yok deniyor hem de hırvatistan milli takımı oyuncusu kiralanıyor.. nedir bu gabriç olayının aslı astarı yetkili ağızlardan, resmi makamlardan adam gibi izah edilsin o zaman..En son tayfa_61>34 tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:26.''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...
Yorum
-
- Gabriç Türk Değilki , Gabriç Üçüncü Olsaydı Yada Gabriç Memiş Yerel Medya Bi Yerlerini Yırtardı Niye Oynamıyor Diye..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
oynatacaklarsa oynatsınlar ya da satacaklarsada satsınlar da ,her hafta gabriç kadrodamı veya oynayacakmı stresinden kurtulalım bari.(ben gabriçin takımdaki en iyi futbolculardan biri olduğunu düşünüyorum.yaşı,hızı,gol vuruşları ve mücadele gücü ile çok faydalı olabilir.)orhan
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu sağda oynamak istemesi, solda oynamak istememesi meselesi de çok saçma geliyor bana.
Ne bileyim her futbolcu bi yerlerde oynamak istiyodur da hoca onu başka bi yerde oynatınca "küstüm oynamıyorum" diyecek hali yok.
Başka bir şey var bu işin içinde. Bize en çok lazım olan adamlardan birisi Gabriç. Rotasyon için özellikle.
diyelimki sağda solda meselesi oldu, bu yüzden böyle bir oyuncu kaybedilir mi? engin e ne kadar tahammül ettin, bu kadar da öz evlatçılık olmaz artık.
Yorum
-
Gabriç'in transferine de değinen Yurtgüven, sözlerini şöyle tamamladı: ''O konuda bir sıkıntı yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Yarın transferin son günü ve olumlu ya da olumsuz bir şekilde transfer sonlanacak. Görüştüğümüz isimler var ama teknik heyet ile görüştükten sonra yönetim kurulu son kararını verecek.
ankaragucu genel menajeri ender yurtguven
31 Ağustos 2010 Salı - 17:59
AA"ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum