Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Persembenin gelisi carsambadan bellidir" demis atalarimiz. Bosuna da dememisler. Sol kanattaki eksikligimiz kac senedir sürüyordu, herkeste görüyor ve söylüyor. Yönetimde gitti, sag kanatta oynayan futbolcuyu sol kanat futbolcusu diye aldi geldi. (Her ne kadar mecburiyet halinde Gabric zaman zaman sol kanatta oynayabilse bile). Bu durum Alanzinho icinde gecerli. Simdi Alanzinho sol kanatta mi oynuyor? hayir; orta sahada.
    Simdi kim oynuyor sol kanatta oda belli degil, arasira Cale ,arasira Burak, arasira Yattara, arasira Alanzino sanirim, ben tam cözemedim! Yönetimimiz sagolsun. Baska ne denebilir.Böyle olacagi belliydi.

Yorum

• asıl anlamadığım yabancı sayısında 1 eksik var şimdi yenisinide almayacaklar neden faydalanmak istenmemesi,
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gabriç nerde oynamak istiyormuş?

Sanırım Ankara'da oynamak istiyormuş

Yorum

• böylesi gabriç için daha iyi oldu belkide.mka da forma şansı bulursa zaten potansiyelli bir oyuncu kendini geliştirir seneye daha farklı gabriç daha iyi gabriç olur.demekki şenol hoca bu sene solda enginle umutla alanla işi götürürüm diye düşündü hayırlısı...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• gabrici kiralamak bir hataydi

Yorum

• Gittimi gitmedi mi net bişey var mı.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Gabriç Transferi henüz gerçekleşmedi

Yayınlanma Tarihi: 2010-08-28 20:17:34

Ankaragücü'ne geldiği söylenen Trabzonsporlu Gabriç Transferinin henüz gerçekleşmedi.
                Futbolcunun görüşme yapmak için Ankara'ya geldiği fakat sonuç alınamadan Ankaradan ayrıldığı ortaya çıktı.
                Trabzonsporlu Futbolcuyu Karabükspor ısrarla Transfer etmek istiyor.

Dünün haberi gerçi ama umarım doğrudur..

Yorum

• Kesin sağ tarafta oynama şartı koyduğu için gerçekleşmemiştir transferi.

Yorum

• Sahsen Ankaragücü yerine Karabükde oynamasini tercih ederim...
                    Ankaragücü gibi kadrosu siskin karisik bi klübde kendini cokda gelistirebiliecegini tahmin etmiyom...
                    Hemde Karabük e ligde kalmasini icin iyi bi güc vermis oluruz...

Yorum

• Ve üst üste 5. maçtan sonra da "Falancıyı, filancıyı, fülanı,..., gördükten sonra senin gönderilmene anlam veremiyorum." diyoruz, 5. defa...
                      Acaba stoper oynamak istese kalır mıydı takımda?

Yorum

• Sana yapılan haksızlıktan dolayı ben utanıyorum.

Yorum

• Karabük'e gitmesini daha çok isterim.Karabük'te kendini daha fazla geliştirirmiş gibi geliyor bana.Aslında kadroda kalması en çok istediğim şey ama imkansız gözüküyor.Karabük'te 2-3 tane Hırvat oyuncu var.Yanlış bilmiyorsam Cernat'la beraber de oynamışlardı (Hajduk Split'te)
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• gabric-----selçuk-----colman-----engin
                            --------------------------------------
                            ---------teofilo-----jaja---------------

gabric bu takımda kanat olarak sağ veya sol farketmez oynamayı hakeden ilk oyuncudur. Çünkü onun dışında gerçek bir kanat oyuncumuz yok. Diğerleri forvet oyuncuları. Takımın Gabric'e olan ihtiyacı kabak gibi ortadayken açıklama olmadan yapılan veya düşünülen bu olaylara anlam veremiyorum.

Yorum

• Sapara , Sestak , Vittek ile güzel bir uyum sergileyeceğini düşünüyorum.

Umarım yabancı kontenjanına takılmazsın ..
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yattara'dan, Alanziho'dan, Burak'tan patlama bekliyor olmalı Şenol hoca, şu hallerini yeterli görmüyordur umarım. Gel gör ki takımda patlama yapması en muhtemel adamsa kadroda bile düşünülmüyor, ki bence Gabric'in şu hali -sağlıklı olması yeterli- o üçünden de faydalıdır.

Yattara var, Alanzinho var, Burak Yılmaz var ama Gabric yok.

Neden ?

Nesi iyi bu adamların Gabric'ten, biri çıksın açıklasın şu durumu bizlere.
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim