Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sanki takımda bir sürü yıldız futbolcu var da gabric gibi bi adamı beğenmeyip kiralıyorsunuz, olacak iş değil..adam sürekli hırvat milli takımına çağırılıyor ama trabzonsporda bırak ilk 11 i 18 kişilik kadroya dahi alınmıyor..bu işte başka bişe var ama neyse!...

Yorum

• Bende Gabric isyanına katılıyorum. Adam Burak'dan da Engin'den de kat kat daha etkili oyuncu. Giderse güç kaybederiz.
      Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Niye "bitirmek istesin" Şenol hoca Gabriç i? Ruh hastası falan mı bu adam? Geçen sene de Teo yu bitiriyordu değil mi?
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gabriç sürekli Milli Takım'a çağrılıyor, milli takım hocasının ondan beklentisi yada Gabriç'in kendi düşüncesine göre bizdeki gibi Ortasaha alternatifi fazla olmayan ve sürekli oynayabileceği bir takımda forma giyerek en azından Milli Takım formasını garantiye almak..
          Şahsen böyle düşünüyorum
          2014 / 2015
          LOADING....

Yorum

• Burak oynuyorsa Gabriç 10 kere oynar
            Umut Bulut

Yorum

• Şenol Hoca bu adamı harcıyor bence yazık oluyor elimizde sol açık yok zaten.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burak'ın olduğu yerde senin yedek kalman benim zoruma gidiyor.Yazık oluyor sana yazık.

Yorum

• Çoğu arkadaşla aynu fikirdeyim; Burak oynuyorsa Gabric'in tek bacağı bile oynar bu takımda.

Yorum

• Buraktan bin kat daha iyi.
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buraktan bin kat daha iyi.
                      bana göre enginden de iyi.. yattara'nın olası formsuzluğunda sağ tarafta da 1 numaralı aday. şenol hocam yollama şu adamı
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

• Gabric gitmesin yaw.

Taraftar olarak ne yapılması gerekiyorsa yapalım sattırmayalım şu adamı. Böyle genç ve gelecek vadeden bir adamı kaybedersek sonra çok ağlarız...

Yorum

• Takımda yıllar sonra ilerisi kadar gerisini de az çok yapabilen
                          adam akıllı bı kanat oyuncusu görmüşüm.
                          Hem de daha gencecik..Fakat gönderilmesi konuşuluyor...Vay anasını..
                          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Ben Gabic i çok beğeniyorum.İnşallah gitmez.Aklıyla oynayan 3-5 oyuncumuzdan biri.

Yorum

• Burak ve Engini oynatan adam seni nasil görmez? Ilk 11 yer almasi gereken Futbolcularin en basindasin... Senol hoca ne yapiyor anlamis degilim...

Yorum

• Bu adam bize şampiyonluk yolunda su gibi ekmek gibi lazım.
                                Kimse kusura bakmasın ama yattaraya kesinlikke güvenmiyorum ben.
                                Saadece karakterinden değil çok kolay sakatlanabiliyor diğer bileğine hakim
                                oyuncular gibi.

Onun anternatifi burak var ama bence yetenek olarak gabriçin yedeği bile olamaz.
                                Çok ağır ve kolay adam geçemiyor gabriçin tekniğini geçtim adam hızıyla adam geçiyor.

Ayrıca faydalanmak istersen solda da faydalanırsın orda bazen colmanı bazen de engini görüyoruz.
                                Bek bile oynatırsın.

2 kanat da ve 2 bek de oynatabileceğin joker gibi adam.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim