yattara-alanzinho parıltısına kanıp bu adamı ilk 11 oynatmazsak yazıklar olsun hepimize!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
belki deİlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi birden oynar ne olacak.
ama zannetmiyorum.
ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Abi Porto maçında beni mest etti resmen.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabrici dünkü macta iyi bulmadim,bana bu sezon öncesi ümit vermedi.
Gabricin bu sezonda cogunda yedek kalacagini düsünüyorum.
Ben çok yararlı olucağını düşünüyorum.
Yorum
-
diğer hazırlık maçlarında iyiydi ama bu sefer pek iyi değildi
aradığı açıkları bulamadı
gabric hızlı bir açık alan oyuncusu
bu maçta bu tür fırsatları bulamadı
iki tane aynı tarz uzun pas geldi koştu ama ikisde kaleciye geldi.
takım 2 yarı oyunu rölantiye alınca hücumda takım oalrak etkisizdik.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Tekniği yetmiyor. Robben gibi içeri kıvrıla kıvrıla gitmek istiyor ama top kontrolü onun kadar iyi değil
Sağ kanatta mı daha verimli sol kanatta mı hâlâ çözemedim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bence bu adamı harcamamamız lazım sonra çok pişman oluruz..Özellikle rakiplerin yaptığı transferleri göz önünde bulundurursak bu sene yeni transfer gibi kendini gösterebilir..SAATLERİN ULAŞAMADIĞI...'61.DAKİKA'DAYIM...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum