Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok şey bekliyordum ama dün sahada yoktu; sene sonuna kadar Teofilo ile birlikte sürekli oynatılmalı ki gelecek seneki durumları gözden geçirilsin.

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok şey bekliyordum ama dün sahada yoktu; sene sonuna kadar Teofilo ile birlikte sürekli oynatılmalı ki gelecek seneki durumları gözden geçirilsin.
      İyi de bu durumda,

Kalan yedi maçın tamamını kaybetme riskimiz olmazmı?

Malum,dokuz kişi oynamak zor ,on bir kişiye karşı..

Artı birde Umut var,sekiz de denebilir yani..

Yorum

• Engin ile karşılaştırılması ilginç ben Enginin kanat oyuncusu falan olduğunu düşünmüyorum eğer Engin karşılaştırılacaksa Alanzinho ile karşılaştırılmalı.

Gabric bu maçta kötü oynadı bence bunun nedeni kayserinin oynadığı kasap havasıydı..
        En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 30.03.2010, 18:52.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bu adamın iyi olduğu zamanlar nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz...
          Ne oldu ki ?
          Hamiş

Yorum

• Oynadigi süre icinde etkili olamadi ama son zamanlarda cok az oynatildigi icin ona cok görmedim.

Ilk yarida bulustugu topla direk kaleyi hedeflese golü atabilirdi ama biraz aciga gidince gol kacti.

Yine de gelecek sezon takimda kalmali diyebilirim kendisi icin.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• performans düşüklüğü var sanki bu aralar oynamamak yaramıyor anlaşılan

Yorum

• Kayseri;

Uzun bir aradan sonra tekrar ilk onbirde basladi.

Iyi oynadi bence, orta sahanin ortasina gelip yardim etti ara sira.

Defansin arkasina yaptigi kosularda olumlu idi.

Kendi kanatini iyi kullandi yanliz orta yapmadan önce önünü bosaltmaya bak.

Daha iyi olman dilegi ile..!!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bence arkasından fazla sallamayın, gün gelir alıntı yapan çıkar, pişman olursunuz.
                  "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya bu adam ne zaman oynadı da sarı kart cezalısı oldu.
                    bende onu düşünüyordum
                    Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence arkasından fazla sallamayın, gün gelir alıntı yapan çıkar, pişman olursunuz.
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi de bu durumda,

Kalan yedi maçın tamamını kaybetme riskimiz olmazmı?

Malum,dokuz kişi oynamak zor ,on bir kişiye karşı..

Artı birde Umut var,sekiz de denebilir yani..
                        Merak ediyorum, bir futbolcunun takıma yarar sağlama kriterleri nelerdir size göre, yani hangi futbolcular sahadayken takım 1 kişi eksik oluyor?

Yorum

• Ben gabriçin yeteneklerine güveniyorum. Son maçta pek etkili olamadı. Zaten güçsüz bir oyuncu. Fazla da şans bulamıyor. Her maç son 5 dakika oyuna giriyordu. Bence bu tarz oyuncuları değerlendirmek için çok erken yorum yapılıyor. Ligde pek iddiamız kalmadığına göre bence teofilo ve gabriçe maçlarda daha uzun süre şans verilmeli ve her maç ilk 11 çıkmalıdırlar. En azından görmek için.

Gabriç bence bu takımın tek sol açık oyuncusu. Teofilo da bence önemsiz lig maçlarında 90 dakika oynamalı. Oyuncu aldık neolduğunu bilmiyoruz. Adam oynatılmıyor. Oynasınki kendine gelsin görelim şu oyuncuyu. Şenol hoca her maç ideal 11 çıkartıyor eyvallah ama artık önümüzdeki yılın takımını kurma çalışmalarına başlamalı ve her oyuncuya performansını gösterme fırsatı tanımalı.

Yorum

• sakatlandığından beri bir düşüş var zaten çok fazla forma şansı bulamadı
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Golü kaçırman ve Sar Kart yiyip cezalı duruma düşmen maçın hareketiydi
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Harbi o gl nasıl kaçtı ya
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim