helal olsun Çağdaş ,başarılar seviyoruz seni
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çağdaş Atan: "Aman Nazar Değmesin!.."
Daraltma
X
-
-
Kabahat adamdakı Trabzon'a basarılar dılıyorum demıs..!İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem Trabzonsporu bu kadar seviyordu 1.6 trilyonluk ücretini indirip kalsaydı.Paradan dolayı ayrılıpda kahramanlık yapmak yokperdere la trebisonda
@miractopal
Yorum
-
Haklısın!İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem Trabzonsporu bu kadar seviyordu 1.6 trilyonluk ücretini indirip kalsaydı.Paradan dolayı ayrılıpda kahramanlık yapmak yok
Hatta kalıp onun takıma para vermesi gerekirdi.Özkan SÜMER
Yorum
-
Tabii canım senin neyine iyi niyet!İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabahat adamdakı Trabzon'a basarılar dılıyorum demıs..!
Yorum
-
Misina; böyle yaşandığına % kaç oradn eminsin?İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem Trabzonsporu bu kadar seviyordu 1.6 trilyonluk ücretini indirip kalsaydı.Paradan dolayı ayrılıpda kahramanlık yapmak yok
Olabilir de; lakin değilse adamın günahını almış olmuyor muyuz?“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Sevdiğim bir oyun sitili vardı gittiğinde üzülmüştüm fakat Egemenin transfer olmasıyla üzüntüm sevince dönüştü.
Neyse uzatmayayım verdiğin hizmetlerden dolayı teşekkürler Çağdaş.
Yolun ve bahtın açık olsun....İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Yorum
-
Bu habere bu yorum...İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem Trabzonsporu bu kadar seviyordu 1.6 trilyonluk ücretini indirip kalsaydı.Paradan dolayı ayrılıpda kahramanlık yapmak yok
Pes doğrusu.
Çağdaş para için gitseydi bizden aldığı paradan daha az para ile Cottbus'a transfer olmazdı.
Yurtdışında oynamak istiyordu ve gitti.
Ayrıca yönetim isteseydi gitmezdi tabi ki."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum