Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünyanın En Pahalı Oyuncusu Anelka+Chelsea'de..

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç alakası yok...
    Drogba sezon sonu gidiyor
    anleka drogba dan daha kaliteli bir isim onu zaten keser
    Kalu falan henüz genç Anelka seviyesine gelmesi için çok çalışmas lazım
    Anelka ingiltere ligini çok iyi tanıyan bir oyuncu
    Gerek Arsenal gerek man city gerekse boltonda sayısız golü var Chelsea hücüm futbolu oynayamıyor tam olarak anelka çok büyük güç katcak onlara çok da başarılı olur
    yapma be dostum.anelkayı nekadarda gözünde büyütmüşsün.yani adamı bilmesek messidende iyi diye başımıza çıkarcan.drogba o herife bin basar.chelseada bu adam ezilir;demedi deme.

fb de ne yaptıda chelseada ne yapsın...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şuanda fifa 99 oynuyorum türkiye ligi var trabzonsporum ve anelka'yla beckham'ı aldım3 forvetim orhan ortada solda anelka sagda vig.... die bir ivar süper oynuyor

fifa 99 da türkiye ligi yokkki türk takımlarındanda sadece beşiktaş la galatasaray var

Yorum

İlk olarak master yoda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fifa 99 da türkiye ligi yokkki türk takımlarındanda sadece beşiktaş la galatasaray var
        yamayla oynuyor diyelim... istanbul takımlarını seçmek gibi bir hata yapmamıştır arkadaşımız
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

evet aynen yama yükledim var bütün takımlar
          Més Que Un Club

Yorum

Bu Anelka nasıl adamdır çözemedim gitti Stilini beğenmiyorum zaten topa dokunuyomu vuruyomu anlaşılmıyor ama her takım transfer edip duruyor çözemedim bu işi
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X