bencede marsilya olsun adamlar zaten 7 sene üst üste olmuşlar ligin zevki çıkmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fransa | Ligue 1
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İnşallah P.S.G şampiyon olamaz. Le Guen kovulur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Lyon'u neden sevmiyorsunuz ?
Başarılı olmak kötü bir şey değil ki. Lyon şampiyon olsun
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben P.S.G forumlarına üye olup Le Guen'in muhalifliğini yapayım. Sezon sonu kovulsun.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Neden bu kadar çok istiyorsun İlhan abi Le Guen'in kovulmasınıİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen P.S.G forumlarına üye olup Le Guen'in muhalifliğini yapayım. Sezon sonu kovulsun.

Yorum
-
Altay'ın yeni sezonda teknik direktörü olsun diye.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Anladım ben abiİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay'ın yeni sezonda teknik direktörü olsun diye.
İyi mi peki başarılı olur mu Altay'da ??
Yorum
-
Başarılı olursa bizim başımıza getiririz. En azından senin avatardaki Van Gaal'in gelmesinden daha yüksektir ihtimali Le Guen'in.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum