Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fransa | Ligue 1

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluğun yolu bizde kaptan olmakta geçiyor. Ogün, Fatih, Gökdeniz, Hüseyin, Tolga ve Pereira'dan sonra Yusuf da aynı kaderi paylaştı. Gerçi Yusuf birinci kaptan değildi ama Sosa ve Pereira'nın olmadığı maçlarda kaptanlık ondaydı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Burak Yılmaz'a sezonun oyuncusu ödülü verilmezse haksızlık olur..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Helal olsun, kimse Lille'den sampiyonluk beklemiyordu. Bir kac hafta onceki Lyon maci kirilma ani oldu.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Galtier = Avcı

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galtier = Avcı
              İnşallah bu sene de bizim hocamız şampiyonluk yaşar

Yorum

• Gerçekten helal olsun. Psg varken büyük iş yaptı Galtier ama kurt hocagillerden. 38 maçta 23 gol yemek nedir. Bir 10 gol fazlaları olsa rahat bir şampiyonluk alırlardı. Herkes şampiyonluk için Lyon maçını konuşuyor ama çıkmışsın deplasmanda Psg'yi yenmişsin. Bence kritik maç buydu.

Yorum

• Yusuf Yazıcı.... O kadar para kazandırdın ve daha da kazandıracaksın... O kadar gurur yaşatıyorsun hem takım hem ülke adına... Sen güzel güzel Türk bayrağı ile şampiyonluk kutlarken benim içimde inceden oluşan sıkıntı bir sitem.... Gitmeseydin şampiyon olur muyduk?

Yorum

• İlk olarak Alexander61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah bu sene de bizim hocamız şampiyonluk yaşar
                    Amin, inşallah. Adam 4-4-2 formasyonuyla 22 gol yiyerek ligi bitirdi, hayreti mucip.

Yorum

• Burak yilin oyuncusu da seçilmedi, yilin 11'de de yok.... herhalde organize edenler psgyi kirmak istemedi ya da direk psg düzenlendi...
                      11'de 5 psgli var, stoperde kimpembe var ahahaha botman varken yaziktir ayiptir lan... ileride mbappe anladik da neymar nedir lan ? depay nedir büyük maçlarin hayâlet topçusu... reprezil bir 11, lille'den 2 topçu var biri andre hadi onu anladik da digeri reinildo sol bek ahahah herif senenin neredeyse yarisini yedek geçirmisti sonra kapti formayi, futbolarena sitesinin süperlig 11'i ile yarisirlar rezillik konusunda
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk önce şu alttakini izledim, Payet dua etsin daha kötüsünü yapmamışlar dedim. Bizim ülkede olsa içeri kaçacak fırsat bulamazlar diye düşündüm.

Sonra şunu izledim,Payet az bile yapmış. Topçuya bira şişesi atmak nedir ya, adam mı öldürecek bu salaklar ne istiyor acaba?

Peki şu turunculu görevliye ne demeli aljsdlkajsdlşasjdlkas

Tez zamanda şöyle bir gs-fb derbisi izleriz umarım
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk önce şu alttakini izledim, Payet dua etsin daha kötüsünü yapmamışlar dedim. Bizim ülkede olsa içeri kaçacak fırsat bulamazlar diye düşündüm.

Sonra şunu izledim,Payet az bile yapmış. Topçuya bira şişesi atmak nedir ya, adam mı öldürecek bu salaklar ne istiyor acaba?

Peki şu turunculu görevliye ne demeli aljsdlkajsdlşasjdlkas

Tez zamanda şöyle bir gs-fb derbisi izleriz umarım
                          Fransa'da Nice'i tutarım. O stadyumda çok maç seyrettim. Olayları görünce Malice at the Palace'tan çok bizim Sivas maçı geldi aklıma, 2007'deki.

O gün Avni Aker'deydim. Berbat bir nem vardı, maç saat 18:00'deydi galiba, bileti saklıyorum. Turuncu t-shirtlü bir cengaver girmişti sahaya. Mehmet Yıldız'a mı vurmuştu. Ayman Balili'ye faul yaptı diye mi başlamıştı olaylar, tam hatırlamıyorum. Ersen veya Omer Rıza gol atmıştı. 1-0 öndeydik, hükmen yenilmiştik.

Çok çirkin olaylar. Bunun coğrafyayla direkt ilgisi yok. Hayvan her yerde hayvan.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fransa'da Nice'i tutarım. O stadyumda çok maç seyrettim. Olayları görünce Malice at the Palace'tan çok bizim Sivas maçı geldi aklıma, 2007'deki.

O gün Avni Aker'deydim. Berbat bir nem vardı, maç saat 18:00'deydi galiba, bileti saklıyorum. Turuncu t-shirtlü bir cengaver girmişti sahaya. Mehmet Yıldız'a mı vurmuştu. Ayman Balili'ye faul yaptı diye mi başlamıştı olaylar, tam hatırlamıyorum. Ersen veya Omer Rıza gol atmıştı. 1-0 öndeydik, hükmen yenilmiştik.

Çok çirkin olaylar. Bunun coğrafyayla direkt ilgisi yok. Hayvan her yerde hayvan.
                            Avni Akerde gittiğim ilk maçtı o. Maç bitmek üzereyken atlamisti sahaya ben de unutamıyorum, travma yarattı bende
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Bu Marsilya'nın olayı ne ya? Geçenlerde bir ayda 3 defa sahaya giridler falan demişlerdi voledeydi galiba. Şimdi de penaltı atacak adama lazer tutmuşlar. Birine kızmışlar ama neyin hıncı anlamadım.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Marsilya'nın olayı ne ya? Geçenlerde bir ayda 3 defa sahaya giridler falan demişlerdi voledeydi galiba. Şimdi de penaltı atacak adama lazer tutmuşlar. Birine kızmışlar ama neyin hıncı anlamadım.
                                yok nice marsilya maçiydi orada olaylar oldu, sonra lille lens, simdi de angers marsilya maçi sanirim... kulüplere çok hafif cezâlar veriliyor onun da etkisi var bunda biraz...

bir de geçende lig2'de inanilmaz bir maç oldu hakem rezilligi yasandi, mâdur olan takim var teknolojisini istiyor (lig2'de yok)
                                gol çizgisi teknolojisi de yok vidyoda anlasilabilecegi gibi

Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim