Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fransa | Ligue 1

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İbra reis domine ediyor, PSG şampiyo...

artık Şampiyonlar ligine konsantre olmak lazım

Yorum

• dunyanin en sacma ve gereksiz ligidir..heyecan yok tribun yok zevk yok doldurmuslar hep zencileri estetik yok..

Yorum

• Her 10 yılda bir bu ligi domine eden bir takım çıkıyor ,ilginç

Çok evvel Saint Ettienne sonra Olmypique Lyonnais şimdi de PSG.

İlk yarıyı çok açık ara fark ile kapattılar. Avrupada şampiyonun en erken belli olduğu lig olacaklar.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Troyes: 0 PSG:9 maç sonucu. İbrahimovic 4 gol atmış.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Psg kendi evinde Monaco karşısında 2-0 mağlup durumda. As oyuncularla çıkarsın böyle olur adamlar şampiyon olmuş kendilerini mi yoracak Bu saatten sonra yapmaları gereken şey sezon boyunca fazla forma şansı bulamamış oyuncuları oynatmak.
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Akşam 21.45'te Nice - Lyon maçı var. Nice sezona çok sert başladı, zirvede yer alıyorlar. Çok çetin bir maç olacaktır. Maç LigTV 2'den canlı yayınlanacak.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Cote d'Azur'un gururu Nice'i cok severim. Bu sene Balotelli'yi bile sevdirdi. Allianz Riviera guzel bir stad. Deniz kiyisinda havalimani. Yeşil... Trabzon'u Nice benzetirdim. Keske hem sehir hem de kulup organizasyonu olarak Nicelesebilsek.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cote d'Azur'un gururu Nice'i cok severim. Bu sene Balotelli'yi bile sevdirdi. Allianz Riviera guzel bir stad. Deniz kiyisinda havalimani. Yeşil... Trabzon'u Nice benzetirdim. Keske hem sehir hem de kulup organizasyonu olarak Nicelesebilsek.
                  kumsalla baslamaliyiz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kumsalla baslamaliyiz
                    Besikduzu'nden Of'a kadar

Fransa'da misin Selcuk?
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Besikduzu'nden Of'a kadar

Fransa'da misin Selcuk?
                      viyana

20 yasimda sanremo- monaco- nice turu atmisdik arkadaslarlan
                      oralari cennet gibi
                      ins. seneye yine gidecem san remoya bir arkadasin ins. dügünü olacak, kardesimde 21 yasina geldi, maddi imkan olursa beraber o turu tekrarlamak istiyorum

özellikle trabzonun merkezinde sahil yolu tünele cevrilip kumsal yapilmali
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.10.2016, 18:41.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        viyana

20 yasimda sanremo- monaco- nice turu atmisdik arkadaslarlan
                        oralari cennet gibi
                        ins. seneye yine gidecem san remoya bir arkadasin ins. dügünü olacak, kardesimde 21 yasina geldi, maddi imkan olursa beraber o turu tekrarlamak istiyorum

özellikle trabzonun merkezinde sahil yolu tünele cevrilip kumsal yapilmali
                        Viyana'ya gidemedim ama giden herkes cok memnun.

Nice'in stadyumu

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: IMG_20160808_140917.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 77.3 KB 
Kimlik: 11208764

Monaco'nun stadyumu

Cok belli olmasa da ortada tugla çatılı yer.

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: IMG_20160808_103817.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 102.1 KB 
Kimlik: 11208765
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.10.2016, 10:16.

Yorum

• [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION]
                          kesinlikle memnun eder

viyanaya geleceksen bir zaman iyi planlamani tavsiye ederim
                          gercekten özel bir sehir.
                          münih, milano gibi sehirlerlen cok kiyaslanir ama aslinda baska bir seviyede

londra ve romadan sonra bence avrupanin en önemli ve güzel sehiri
                          ülke malesef viyananin seviyesinin cok altinda
                          esegin altin semeri gibi bir sehir

Ünal Karaman

Yorum

• Şanlı Nice, Metz deplasmanından da üç puanla dönüyor. Penaltı kararı yanlış bence.

Yorum

• Psg büyük müdür?
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Psg büyük müdür?
                                Değildir
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim