Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fransa | Ligue 1

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İtalya ligini D-Smart'a kaptırınca Fransa ligini almışlar...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İtalya Ligi D-Smart'ta mı?..

Bu arada Marsilya-PSG maçı kaçmaz bu hafta diyorum LigTV'de..

Yorum

• Monaco 2.ligte sonuncu.Noel´de Rus Milyarder satin aldi takimi.Dünyanin en zengin 100 kisiden.Ilk hedefleri Portekizde su an Golkrallinda lider olan Baba.Verdikleri fiyat 3 Mio Euro.Ingiltere,Ispanya simdide Fransa heryerde artik takimlar zenginlerin oyuncagi oldu.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Lyon destani en az 3-4 sene icin bitti.zengin bir arap/rus bulamasalar,sezon sonu cok oyuncu satmalilar.gene altyapiya yönelecekler.Ama altyapida cok klas oyuncular yok.belki yattara sans bulup patlama yapabilir.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Montpellier başkanı takım bu sezon şampiyon olursa saçlarını konulan stilinde kestirecekmis. Bu sezon gerçekten klüp çok büyük işler yapıyor helal olsun.

Yorum

• Toulouse Lyon'u geçerse süper olur.

Yorum

• Yok mu bu Ligue 1'i yakından takip eden?

Montpellier'in bu başarısından, bu sene ki formundan bize bahsedecek olan. )

Yorum

• Auxerre - Montepellier maci yarida kaldi... son durum 1-1'di...
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ve bitti maç. Şampiyon Montpellier..

Yorum

• eskilerden beri sempatim var bu takıma ibrahima bakayoko diye bi eleman vardı ozamanlar takip ederdim.
                      helal olsun adamların bir pastoreye verdiği parayla kadro kurup şampiyon oldular helal olsun onlara.

Yorum

• Paraya karşı emeğin savaşı! Helâl olsun Montpellier.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Ibra günde 35.000 € kazanacakmis
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tribun Dergi @tribundergi

TRANSFER Lucas Moura (Sao Paulo) > Paris Saint Germain

Bu mükemmel transferdi işte

Yorum

• Nefret ediyorum Fransa Liginden nefret, neden hep sizi kuponlarima yaziyorum ve hep sayenizde kaybediyorum NEDENNNNNNNNNNNNN

en gIcIk liglerden biri

Yorum

• Marseilleye olan sempatim taraftarlik seviyesine yükseldi. O ne güzel futboldur. PSG attigi goller disinda kalenin cevresine yaklasamadi. Pas oyunlarini gecen seneye oranla baya bi yükselttiler.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim