Maç bitti Wolsburg turladı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bugün Alman Takimlarin Maci enfes´di...
Hele Hele bremen valencia maci bir müthisti...
skor 1-3´ken 3-3 oldu ardindan 4-4 bitti... harika
Hamburg Maci´ni izlemedim ama ordada 7 gol oldu ve anderlecht 4-3 kazanmasina ragmen elendi...
Vede Rubin Maci...
cok üzüldüm... Penaltilara bir dakika kalmisken maalesef top aglarla bulustu...
bu macat rubin´i ama hic begenmedim...
hele hasan Kabze Kazma Kazma dolasti ortalikta ataklari zedeledi maalesef
Gökdenizin ayagina bir top geldimmi heyecanlaniyordum... cabaladi ama o´da birsey degistiremedi maalesef ve etkisizdi
*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Rubin'e üzüldüm şahsen..
Ama forveti Hasan Kabze olan bir takımdan fazlası beklenmemeli..
İlk maçta da Rubin'i bozan kişiydi asist yaptığı söylensede..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Aguero, Aguero, Aguero...

Adamım sallamış 2 tanecik.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Fulham..
Premier Lig'de Manchester'dan sonra iç sahada en az gol yiyen takım. Topladığı puanların yarısından çoğu da içeride (yüzde 70 küsüre denk geliyor). Bu sahada United'ı 3-0, Liverpool'u 3-1 ile geçmeyi bilmişlerdi. Şimdi ki kurbanları ise, ne yapacağı belli olmayan Juve olmuş. 3-1 yenildiğin maçtan sonra, bir de 1-0 geriye düşmüşken bunu başarmak çok büyük iş. Hakediyorlar ama bunları.
Liverpool..
Torres geldiğini belli ediyor. Önce lig maçında, şimdi UEFA'da. Ee ne diyelim, şimdi United düşünsün !
Yorum
-
öyle ki son golden sonra hamle yapması beklenen juve kıpırdayamadı bile ....İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler Fulhan madara etti Juveyi..
Yorum
-
Liverpool handikaplı(2 farkl ve üstü) yener yazacaktım, ama giremedim dün internete
Torres-Gerrard olduğu zaman başka oynuyor Liverpool. Zaten diğer futbolcuların kalitesi belli. Özellikle savunma hattı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum