Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA Avrupa Ligi

UEFA Kupası'nda grupları belirleyecek kuralar bugün çekilecek. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde saat 13.00'te başladı.

Galatasaray H Grubu'nda yer aldı. Kura çekimi devam ediyor...

Gruplarda dağılım sürüyor

A Grubu
    AZ Alkmaar
    Zenit
    Everton
    Nürnberg
    Larissa

B Grubu
    Panathinaikos (Yunan)
    Lokomotiv Moskova
    Atletico Madrid
    Koppenhang
    Aberdeen

C Grubu
    Villarreal
    AEK
    Fiorentina
    Mlada Boleslav
    Elfsborg

D Grubu
    Bassel
    Hamburg
    Rennes
    Dinamo Zagreb
    Brann

E Grubu
    Bayern Leverkusen
    Sparta Prag
    Spartak Moskova
    Toulouse
    Zürih

F Grubu
    Bayern Münih
    Bolton Wanderers
    Braga
    Kızılyıldız
    Aris

G Grubu
    Anderlecht
    Tottenham
    Gettafe
    Hapoel Tel Aviv
    Alborg

H Grubu
    Bordeaux
    A. Wien
    Galatasaray
    Panionios
    Helsinburg

kupada dikakt ceken en belirgin özelligiyle 5 takımlan yunanların agırlık basmaları bizde türkiye olarak galtasaraya basarılar diler katkıda bulunacagı puanlar için türkiye acısından en iyisini dileriz
    En son turgi tarafından düzenlendi; 09.10.2007, 14:05.
    BMN | ANTALYA
    Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Galatasaray eger burdan puan kaybederse ulkeyi yine terketsin

Yorum

bence de cok kolay bi kura geldi yatsın kalksın dua etsinler ne villareal ne b.münih ne tottenham ne leverkusen
      hiç bi zor takımla eşleşmedi dileriz cıksın gruptanda ülke adına yararlı puanlar alırız
      BMN | ANTALYA
      Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

rahat çıkar gruptan diye düşünüyorum cinconlar

Yorum

turgi ilk mesajda belki klavyen sürçmüştür dedim ama sen ikinci mesajında da yine topluluk adına konuşmaya devam ediyorsun. Biz başarı falan dilemiyoruz Galatasaray'a, sen de kendi adına konuş lütfen.

Bu arada bu kupayı Bayern Münich alır.
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Bırakın ülke puanı hikayesini.ğsnin puanları ile bir yerlere geleceksek bırakın kalsın.ğs kazanacağına Yunan takımı kazansın.

Rakipleri de belli olmuş.

Hırvatistan'ın Slaven ve İsviçre'nin Sion takımını saf dışı bırakarak UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı başaran Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.

UEFA Kupası'nda 2. tur grupları belirlenirken, Galatasaray H Grubu'nda Fransa'nın Bordeaux, Avusturya'nın Austria Wien, Yunanistan'ın Panionios ve İsveç'in Helsingborgs takımlarıyla eşleşti. Gruplarda maçlar 25 Ekim, 8 Kasım, 29 Kasım, 5-6 Aralık ve 19-20 Aralık tarihlerinde oynanacak.
            En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.10.2007, 15:14. Sebep: kaynak : trt.net.tr

Yorum

Alper nassı dersun da usak bence de ole ama bu kupanın tek sahıbı munıh tır
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

yine bordeaux var bu sefer yener inşallah

Yorum

ben bu grubu geçtim, g.saray bu takımlar arasında en kötü yarı final oynar diye düşünüyorum..
                  yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

cinconlar en az ceyrek final oynar....

Yorum

Gs finale oynayacak bir kadroya sahip. Favorim Bayern Münih.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

galatasarayı en az yarı finalde görüyorum
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

İlk olarak Nissan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaray eger burdan puan kaybederse ulkeyi yine terketsin
                          arkadasım sanki biz intertoto yu geçmişiz gibi konusuyorsun
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

Kuraları akşam öğrendim, Larsson'u ölmeden dünya gözüyle bir kez daha göreceğim diye sevindim en çok İlgi alanıma giren kısmı bu kadar.. Gs teknik direktör farkıyla rahatlıkla çıkar bu guruptan.. Kadrosu da diğer ekiplerden iyi zaten.. Hakettiği yere kadar ilerlesin herkes
                            En son Muhalif tarafından düzenlendi; 09.10.2007, 22:11.
                            #7 King of Kings

Yorum

Herkes hakettiği yere kadar ilerleseydi biz buralarda olmazdık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim