Başarılar dilerim, genç oyunculara yatırıma devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Danylo Yaroslavovych Sikan | Anderlecht
Daraltma
X
-
Videolardan izlediğim kafa vuruşlari çok iyi. Top saklaması ve sürmesi de ortanın üzeri. Banza giderse aratmaz diye düşünüyorum. Mantıklı transfer tutmasa da aldığın fiyata yine satabilirsin. Bence Şenol Güneşin sisteminde değerlenmesi kesin.
Yorum
-
-
İmkansız gibi bir şey yaaİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
neti bile daha fazladır 400 500 arası
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hayırlı olsun. Sikan doğru yatırımdır, doğru planlama ve oyun formatında sakatlık vs. olmazsa sözleşme süresinin yarısı dolmadan iz bırakır, kulübe iyi teklif getirir diye düşünüyorum. Çok yönlü forvet oyuncuları her zaman avantajdır, gerek kanat forvet gerekse santrfor olarak önemli katkılar bekliyoruz.
Sezon sonu için de Onuachu bonservissiz çözülmeli.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
-
Hayırlı olsun , başarılı olmasını diliyorum.
Fakat tutmazsa aynı fiyata veririz , zarar etmeyiz görüşüne katılmıyorum.Gelecek vaad ediyor diye yatırım yapılıp sonra bedavaya denilecek rakamlara elden çıkarılan nice oyuncu oldu piyasada (bizim fiyaskolardan bahsetmiyorum diğer avrupa kulüpleri kastım).
Şenol Güneş'in elinde olması bu ihtimali düşürüyor elbette ondan daha pozitif bakıyorum ikinci burak yılmaz hikayesi çıkacak gibi.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yanlış da olabilir.

Yorum