Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Danylo Yaroslavovych Sikan | Anderlecht

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başarılar dilerim, genç oyunculara yatırıma devam.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Videolardan izlediğim kafa vuruşlari çok iyi. Top saklaması ve sürmesi de ortanın üzeri. Banza giderse aratmaz diye düşünüyorum. Mantıklı transfer tutmasa da aldığın fiyata yine satabilirsin. Bence Şenol Güneşin sisteminde değerlenmesi kesin.

Yorum

"yes sikan"

(UEFA)

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bulduğum bu ama kesin net değil Yanlış da olabilir.

İmkansız gibi bir şey yaa neti bile daha fazladır 400 500 arası
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

EFSANE OLACAĞIM BEN DİYOR RESMEN. ADAPTE OLUR ŞEHRİ VE BİZİ ÇOK SEVERSE BEN NİCE GÜZEL GOLLERE İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM.
            UMARIM NİCE BAŞARILAR SENLE OLUR GENÇ ADAM... HOŞ GELDİN.

Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

Acaba Sörloth ile fotoğrafı var mı

Yorum

Hayırlı olsun. Sikan doğru yatırımdır, doğru planlama ve oyun formatında sakatlık vs. olmazsa sözleşme süresinin yarısı dolmadan iz bırakır, kulübe iyi teklif getirir diye düşünüyorum. Çok yönlü forvet oyuncuları her zaman avantajdır, gerek kanat forvet gerekse santrfor olarak önemli katkılar bekliyoruz.

Sezon sonu için de Onuachu bonservissiz çözülmeli.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Güzel bir tweet serisi. Yalnız xg'de birinci olup gol sayısında 5. olmasından ne anlamalıyız çözemedim. Ya bizimki bitiremiyor, ya da ligdekiler xgnin üstünde bitirici.
                  ( ゚д゚)

Yorum

Shaktar'ın 23 yaşında bir oyuncuyu 6'ya bırakması
                    İnşallah tutar...

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel bir tweet serisi. Yalnız xg'de birinci olup gol sayısında 5. olmasından ne anlamalıyız çözemedim. Ya bizimki bitiremiyor, ya da ligdekiler xgnin üstünde bitirici.
                      Demek ki çok koşuyor

Yorum

Timo Werner'le hız olarak benziyor mu? Şaka mı yapıyor bu scout tayfa. Şakaysa komik değil, gerçekse biz ne aldık böyle.
                        ( ゚д゚)

Yorum

Eğer aşı tutarsa tam Sörloth olur bu çocuktan.

Yorum

Hayırlı olsun , başarılı olmasını diliyorum.

Fakat tutmazsa aynı fiyata veririz , zarar etmeyiz görüşüne katılmıyorum.Gelecek vaad ediyor diye yatırım yapılıp sonra bedavaya denilecek rakamlara elden çıkarılan nice oyuncu oldu piyasada (bizim fiyaskolardan bahsetmiyorum diğer avrupa kulüpleri kastım).

Şenol Güneş'in elinde olması bu ihtimali düşürüyor elbette ondan daha pozitif bakıyorum ikinci burak yılmaz hikayesi çıkacak gibi.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Hadi diyelim tutmadı, bir şekilde 3-4 milyon euro veren olur gönderirsin riskine değer.

Yorum

Senelik 1 milyon Euro alacakmış muhtemelen donetske 3 ye birini aliyordu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim