Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Danylo Yaroslavovych Sikan | Anderlecht

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gule gule burada bir kendini begenmis egoist td kurbani olup mobbing yapti gittigin takimda insallah basarili olur her gol attiginda bunu ft yuzune vuralim
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Düzgün adam sikani seviyordum sahada duruşu olsun her zaman beyefendi biri olarak kalacak aklımda. Hiç böyle üzülmedim bir yabancı oyuncu satılırken.🥲
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• meraktan baktım girip. şaktar döneminde kaç tane paylaşım yapmış bize gelmiş doğru düzgün paylaşımı yok. teklif varsa bunu da yollasınlar. muçi de aynı şekilde. aidiyet falan yok bunlarda. ne hikmetse trabzonspor'a transfer olur olmaz paylaşımlar kesiliyor. hani sosyal medyayı aktif olarak kullanmasa senede 1-2 fotoğraf falan atsa anlarım da gayet kullanıyorlar. o kadar da güzel gol attılar onları bile paylaşmıyor adamlar. ben bunlara çok dikkat ederim. böyle şeyler önemli bir veri. muçi ve zubkov'dan trabzonspor'a asla hayır gelmez. aklıma bunlar geldiği için yazdım. takımda bu tarz işler yapan başka oyuncu var mı hepsine tek tek bakmadım öyle zamanım da yok.

yukarıdaki yazıyı niye mi yazdım...

danilo sikan bile bizde doğru düzgün oynamamasına rağmen daha çok paylaşım yapmış. bu çocuk bizde tutmayabilir ama daha fazla şansı hak ediyor. iyi bir insan bana göre. zubkov ve muçi için aynı şeyleri diyemem.
        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• FT rahatlamıştır. Nwakaeme visca mesiasa birde bocuariyi eklesin ampute takım kursun. Yeğen oğul varsa bikaç akraba daha orda takılsın
          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Sahadayken elinden geleni yaptı, ne saha içi ne saha dışında bir yanlışını görmedik. Ben kendisinden umutluydum, hatta gitmesini istemezdim açıkçası. Çünkü hala gösterebileceği şeyler olduğuna inanıyordum. Olmadı. Yolu bahtı açık olsun. Benim için her zaman iyi hatırlanacak bir futbolcu olacak.

Yorum

• Ben hala inanamıyordum kesin gitmiş.
              yeni transfer Lovik az önce Trabzon a indi 14 numarayı giyeceğim dedi içim cız etti

Doğru dürüst izleyemedik seni, doyamadan ayrılık oldu acayip üzüldüm.

Verilen kısacık sürelerde elinden gelenin en iyisini yaptın, az süre alıyorum diye adamlığını bozmadın, her şey için teşekkürler, yolun açık olsun,
              inşallah çok başarılı olursun.​

Yorum

• Bence iyi bir futbolcu idi. Güçlü ve mücadeleci bir yapısı vardı. Sadece yeterli süreye ve doğru son vuruş çalışmalarına ihtiyacı vardı.

Yorum

• Her hikaye mutlu sonla bitmiyor hayattta.

Yolu açık olsun ...
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Yolun açık olsun, umarım gittiğin yerde iyi işlere imza atarsın.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Profesyonel futbolcumuz Danylo Sikan'ın, Anderlecht Kulübü'ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Anderlecht Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca; Anderlecht, Kulübümüze, şarta bağlı bonus olarak 500.000.-EUR ile futbolcunun bir başka kulübe transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek net transfer bedelinin %20'sini ödeyecektir.
                      Kamuoyuna duyurulur.
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Tekke, bu adama yaptigini asla unutmayacagim.
                        #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak Ercan DEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tekke, bu adama yaptigini asla unutmayacagim.
                          Tekke'nin yaptığı ya da yapmadığı bir şey yok. Sikan'ın potansiyeli bu kadar. Eğer gerçekten taraftarın övdüğü kadar potansiyelli bir oyuncuysa, kendini Anderlecht'te gösterir zaten.

Göstersin de zaten. Sonraki satışın %20'si bizim.
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Yolu açık osun santrafor diye alınan oyuncuyu sol açık yapmaya çalıştik olmadı!

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekke'nin yaptığı ya da yapmadığı bir şey yok. Sikan'ın potansiyeli bu kadar. Eğer gerçekten taraftarın övdüğü kadar potansiyelli bir oyuncuysa, kendini Anderlecht'te gösterir zaten.

Göstersin de zaten. Sonraki satışın %20'si bizim.
                              Cok iyiydi demiyorum, Felipe kadar sansi hakediyordu. Adamin psikolojisi bozulduktan sonra sans versen ne olur.
                              #!/bin/bash

Yorum

• Yolun açık olsun, kariyerinde başarılar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim