Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nicolas Pépé | Villarreal

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Karakter, is ahlaki hicbirsey yok bu haramzadede

Yorum

Yılın bidonu.

Yorum

Kalan maçlarda ilk 11 başlatmasınlar.

Bizden gideli çok olmuş bu adamın, hatta aslında hiç gelmemiş
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Yüzyılın bidonu.

Yorum

Senin Trabzonspor a yazildigin gune, futboluna, futbolculuguna, is ahlakina, kici yamali bu kulüpten aldigin haram paraya lanet olsun. Yüzüne tukurulecek bir karaktersin

Yorum

adamın suratı herşeyi ifade ediyor. ben ne yapıyorum burda diyor. halı sahada takılan dayılar gibi. ve bundan medet umuluyor...
              bu adamdan artık sana fayda gelmez. sahada olduğu her an sana zarar yazar. ver parasını defolup gitsin yerinde belki iş yapan birisi çıkar.
              from BOGAZIÇI

Yorum

İlk yarı sahanın en kötüsüydü ne olduysa ikinci yarıda kendine geldi. Golü ve sayılmayan asistinden bağımsız gerçekten mücadele etti. Son pasları biraz daha isabetli verebilseydik hattrick bile yapabilirdi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Golden çok Kayserispor'un geçiş hücumlarında turboyu açıp geriye koşarak gerçekten savunma yapması ve hatta top kazanması önemliydi.

Bu saatten sonra kulüpteki geleceğine etkisi olur mu bilmiyorum ama tebrikler.

Yorum

Aklı pek futbolda değil gibi. Afrika kupasından sonra o kadar maç oynamasına rağmen hala gücü yerinde değil ve bu haliyle hiç bir büyük ligin temposunu kaldıramaz.
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Golden çok Kayserispor'un geçiş hücumlarında turboyu açıp geriye koşarak gerçekten savunma yapması ve hatta top kazanması önemliydi.

Bu saatten sonra kulüpteki geleceğine etkisi olur mu bilmiyorum ama tebrikler.
                      bir pozsiyonda beni de çok şaşırttı. maçın sonları olmasına rağmen geriye koşup adamın pozisyonun bozup topu kaptı. gol de zekiceydi. anlamak zor bu adamı

Yorum

savunma katkısı dikkat çekti

(UEFA)

Yorum

Gider ayak bize Türkiye kupasını alma konusunda yardımcı ol yeter

Yorum

Benim beklediğim performansın daha yarısını bile gösteremedi. En azından burada bir kupa kaldırıp öyle gitsin.

Yorum

Vücut dili ve azmi tüm sezon şu son 2 maçtaki gibi "Acaba seneye nasıl oynayacak" diye ümitleniyorduk.

Şu an muhtemelen takımdan çok sezon bitmeye yaklaştığı için kendi adına oynuyor.

Yorum

gideceği kesin mi? yavaş yavaş form tutuyor. çilesini biz çektik, sefasını başka takımlar sürecek sanırım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X