Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mislav Oršić

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çapraz bağ...sezonu kapadı geçmiş olsun...hakan sığırı sende kına yak..

Yorum

O kadar üzgünüm ki yani ne söylenir nasıl sövülür kelimeler boğazımda düğümleniyor
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Söylenenler doğruysa yazık oldu. Her sene çapraz bağlardan birini kurban ediyoruz maalesef. Hakan Yeşil'in müdahalesi olmasaydı da bu sakatlığı yaşayabilirdi dolayısıyla çocuğa yüklenmeyi çok doğru bulmuyorum fakat bu işin vebali kamp kadrosunda olmamasına rağmen bir şekilde onu kampa götürenlerin boynundadır...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Söylenenler doğruysa yazık oldu. Her sene çapraz bağlardan birini kurban ediyoruz maalesef. Hakan Yeşil'in müdahalesi olmasaydı da bu sakatlığı yaşayabilirdi dolayısıyla çocuğa yüklenmeyi çok doğru bulmuyorum fakat bu işin vebali kamp kadrosunda olmamasına rağmen bir şekilde onu kampa götürenlerin boynundadır...
          Kamp kadrosundaydı , vize problemi yaşadığı için kampa geç katıldı.Trondsen vakasının aynısı.9 ay ise gerçektn geri dönüşü seneye haziran ayı gibi atlatacak sakatlığı.çağraz bağ sakatlığı yaşayıp da dört dörtlük geri dönen pek olmuyor.Adamın futbol hayatını bi sığır bitirdi ya ne diyelim.

Yorum

İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kamp kadrosundaydı , vize problemi yaşadığı için kampa geç katıldı.Trondsen vakasının aynısı.9 ay ise gerçektn geri dönüşü seneye haziran ayı gibi atlatacak sakatlığı.çağraz bağ sakatlığı yaşayıp da dört dörtlük geri dönen pek olmuyor.Adamın futbol hayatını bi sığır bitirdi ya ne diyelim.
            Şimdi siz yazınca baktım dediğiniz gibiymiş fakat Twitter'da herkes birilerinin torpiliyle sonradan dahil edildiğini yazıyor demek ki çoğu kimse bu durumu bilmiyor...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

Allah rahmet eylesin. 10 milyon euro bağladığın adam 1 maç bile oynayamadan geçti gitti. Ne yazsak boş...
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Trondsenvari bi durum yine. 10 senelik futbol hayatinda sadece 5-6 mac kaciran adam, geldi bizde 1 senelik sakatlik duruma dustu. Ekuban, Omur, Visca, Edgar gibi durumlara hic girmiyorum bile.. Lan bukadar sanssizlik (cenabetlik) yasayan bi kulubun sampiyonluk yasamasi harbiden mucize. O gunlere sukur etmemiz lazim gercekten

Yorum

Fesih yapmak lazım beklentiye girmeden yıllar harcamaya gerek yok
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yazık oldu. İnşallah eski günlerine çabucak döner. Çok geçmiş olsun
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

bu kadro da orsic bile iş yapamaz. adam muhtemelen yusuf erdoğan'a dönüşür.

oyun formatını falan değişmezsek çok büyük hayal kırıklığı olur.

nwakaeme rolünü üstlensin yeter.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yılbaşına döner misin sana ihtiyaç var..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

Dorukhan falan gibi döneceğini sanmıyorum. Bence güçlü ve hazır dönecek.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Abi yeni transfer olmuş bu kaçıncı kötürüm sakatlığı,her sezonda bir tane bulmak zorunda mıyız,komplo teorisi üretmek istesen bu kadar abartı olur derler FM oynasan oyunu kapatirsin

Yorum

bir kez daha söylüyorum bu oyun dizilişi ile ikinci maç çok sert tepkiler görür. bjelica nın uzun top taktiğinde iş yapmaz.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir kez daha söylüyorum bu oyun dizilişi ile ikinci maç çok sert tepkiler görür. bjelica nın uzun top taktiğinde iş yapmaz.
                                Tam olarak bu maçta Viscanın attığı golü atabilmesi için alındı. Hocanın aklındaki Petkovicin topu indirip Orsicin defans arkasına sarkıp gol atmasıydı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim