çapraz bağ...sezonu kapadı geçmiş olsun...hakan sığırı sende kına yak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mislav Oršić
Daraltma
X
-
Söylenenler doğruysa yazık oldu. Her sene çapraz bağlardan birini kurban ediyoruz maalesef. Hakan Yeşil'in müdahalesi olmasaydı da bu sakatlığı yaşayabilirdi dolayısıyla çocuğa yüklenmeyi çok doğru bulmuyorum fakat bu işin vebali kamp kadrosunda olmamasına rağmen bir şekilde onu kampa götürenlerin boynundadır...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Kamp kadrosundaydı , vize problemi yaşadığı için kampa geç katıldı.Trondsen vakasının aynısı.9 ay ise gerçektn geri dönüşü seneye haziran ayı gibi atlatacak sakatlığı.çağraz bağ sakatlığı yaşayıp da dört dörtlük geri dönen pek olmuyor.Adamın futbol hayatını bi sığır bitirdi ya ne diyelim.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylenenler doğruysa yazık oldu. Her sene çapraz bağlardan birini kurban ediyoruz maalesef. Hakan Yeşil'in müdahalesi olmasaydı da bu sakatlığı yaşayabilirdi dolayısıyla çocuğa yüklenmeyi çok doğru bulmuyorum fakat bu işin vebali kamp kadrosunda olmamasına rağmen bir şekilde onu kampa götürenlerin boynundadır...
Yorum
-
Şimdi siz yazınca baktım dediğiniz gibiymiş fakat Twitter'da herkes birilerinin torpiliyle sonradan dahil edildiğini yazıyor demek ki çoğu kimse bu durumu bilmiyor...İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamp kadrosundaydı , vize problemi yaşadığı için kampa geç katıldı.Trondsen vakasının aynısı.9 ay ise gerçektn geri dönüşü seneye haziran ayı gibi atlatacak sakatlığı.çağraz bağ sakatlığı yaşayıp da dört dörtlük geri dönen pek olmuyor.Adamın futbol hayatını bi sığır bitirdi ya ne diyelim.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Trondsenvari bi durum yine. 10 senelik futbol hayatinda sadece 5-6 mac kaciran adam, geldi bizde 1 senelik sakatlik duruma dustu. Ekuban, Omur, Visca, Edgar gibi durumlara hic girmiyorum bile.. Lan bukadar sanssizlik (cenabetlik) yasayan bi kulubun sampiyonluk yasamasi harbiden mucize. O gunlere sukur etmemiz lazim gercekten
Yorum
-
Dorukhan falan gibi döneceğini sanmıyorum. Bence güçlü ve hazır dönecek.
Yorum
-
Tam olarak bu maçta Viscanın attığı golü atabilmesi için alındı. Hocanın aklındaki Petkovicin topu indirip Orsicin defans arkasına sarkıp gol atmasıydı.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kez daha söylüyorum bu oyun dizilişi ile ikinci maç çok sert tepkiler görür. bjelica nın uzun top taktiğinde iş yapmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
yani ne söylenir nasıl sövülür kelimeler boğazımda düğümleniyor
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum