Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nenad Bjelica

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu anlayabilecek zekada çok az sayıda insan var malesef. Çok doğru ve önemli bir yorum. Tebrikler.
    Estağfirullah, sadece malumun ilamı.

İşlemekte olan süreç bana bunu anlatıyor.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Estağfirullah, sadece malumun ilamı.

İşlemekte olan süreç bana bunu anlatıyor.
      Malumun ilamı da olsa burada bunu sizden başka kavrayabilen kişi görmedim. Herkes tetikçi medya tarafından bir güzel güdülüyor gördüğüm kadarıyla.

A planının bu olduğunu farkedemeyenlere kendimi de dahil ediyorum bu arada. Doğan'ın Avcı'yı getirmek istediğini tahmin ediyordum ama Bjelica'ya kumpas kuracağını da düşünemedim demek ki. Saf saf "Bjelica giderse Avcı gelir" diye hocayı savunuyorum burada sanki plan en başından beri bu değilmiş gibi.
      En son Barista tarafından düzenlendi; 07.10.2023, 19:45.

Yorum

Malumun ilamı da olsa burada bunu sizden başka kavrayabilen kişi görmedim. Herkes tetikçi medya tarafından bir güzel güdülüyor gördüğüm kadarıyla.

A planının bu olduğunu farkedemeyenlere kendimi de dahil ediyorum bu arada. Doğan'ın Avcı'yı getirmek istediğini tahmin ediyordum ama Bjelica'ya kumpas kuracağını da düşünemedim demek ki. Saf saf "Bjelica giderse Avcı gelir" diye hocayı savunuyorum burada sanki plan en başından beri bu değilmiş gibi.
        Ortada kesin bir yargı yok, sadece bir perspektif var, malumun ilamı olan bana göre sürecin son derece sorgulanmaya açık işlemesi. Belli gelişmeler ve bu gelişmeler ışığında ortaya çıkan sorular var, bunlar bana göre belli ip uçlarıdır, kimine göre değeri yoktur. Tartışılır, kesin yargıya varacak donelere kulübün içinde olmadığımız için vakıf değiliz ancak soru sorup çıkarım yapabiliriz. Kesin bilgi sahibi olmadan itham altında bırakmak ve yargıya varan cümleler kurmaktan da imtina ederim ama dünden bugüne gelişmeleri ardı sıra koyduğumuzda ve gelinen sonuca baktığımızda birtakım çıkarımlar yapmak sorgulamanın doğal bir sonucu oluyor. A. Avcı gelir, çok başarılı olur belki, bunun hiç öyle olacağını düşünmemekle birlikte kati suretle bilmemiz de mümkün değil ama sürecin bu şekilde işlemesi bence herkeste bazı soru işaretleri oluşturmalı, en azından sorgulamaya değer.

Yorum

Umarım yanlışı yanlışla telafi etmeye çalışmazlar. Takımın bu hale gelmesinde en büyük pay Avcı'nın inşallah gelmez.

Yorum

Şu ya da bu şekilde adam buraya ait olamadı. Bir bağ yok. Hep zorlama sosyal medya yorumları falan. Govermiş bir hava var takımda. Kimse motive değil. Anadolu takımı canlı yayın performansı var sadece. Bjk maçı. O da dinamizmle kazanılmış, şansımızın da yaver gittiği bir maç.

Zamanında yapılan yanlışlar var. Takımı kötü kurgulanmış evet. Ancak hocanın yaptığı pratik bir doğru, bir oyun disiplini, bir katkı yok takıma. Futbol üzerinden insanların kazandığı para haram bu ülkede. Hüseyin Türkmen Ali şahin tandemiyle de bu oyun oynanırdı.

Müthiş bir dağınıklık ve düzensizlik var. Bunu çözebilecek beceri ve kıvraklık ya da tecrübe hocada yok. Elinde var olan profesyonel futbolculardan doğru verim alamıyorum bile. Bunun bir nedeni de kulüp hafızası. Bu takımda bardhi ve bakasetas 1.5 yıldır el freni. Yani hala hala gereksiz bir ısrar var. Viscayı bek oynattı ilk geldiğinde. Yani oyuncuları ve oyuncuların düşündükleri, özelliklerine dair hiçbir bilgisi yok. Fikri de yok

Hocayı eleştiriyor olsam da problemleri sıralasam.
            1. Ertuğrul doğan
            2. Ertuğrul doğan
            3. Ertuğrul doğan
            4. Ertuğrul doğan
            5. Yönetim
            6. Eski futbolcular, taraftar, eski yöneticiler, divan kurulu
            6. Futbolcular
            7. Abdullah Avcı
            8. Bjelica.
            En son mmert tarafından düzenlendi; 07.10.2023, 20:13.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ortada kesin bir yargı yok, sadece bir perspektif var, malumun ilamı olan bana göre sürecin son derece sorgulanmaya açık işlemesi. Belli gelişmeler ve bu gelişmeler ışığında ortaya çıkan sorular var, bunlar bana göre belli ip uçlarıdır, kimine göre değeri yoktur. Tartışılır, kesin yargıya varacak donelere kulübün içinde olmadığımız için vakıf değiliz ancak soru sorup çıkarım yapabiliriz. Kesin bilgi sahibi olmadan itham altında bırakmak ve yargıya varan cümleler kurmaktan da imtina ederim ama dünden bugüne gelişmeleri ardı sıra koyduğumuzda ve gelinen sonuca baktığımızda birtakım çıkarımlar yapmak sorgulamanın doğal bir sonucu oluyor. A. Avcı gelir, çok başarılı olur belki, bunun hiç öyle olacağını düşünmemekle birlikte kati suretle bilmemiz de mümkün değil ama sürecin bu şekilde işlemesi bence herkeste bazı soru işaretleri oluşturmalı, en azından sorgulamaya değer.
              Ördek testini işletebiliriz sanki burada. "Ördeğe benziyorsa, ördek gibi yüzüyorsa ve ördek gibi vaklıyorsa, o zaman muhtemelen ördektir."

Yorum

sadi tekelioglu plase giray bulak

Yorum

Başından beri planlanan Avcı'nın geri gelmesiymiş belli ki. Ağaoğlu'na kumpas kurup başkanlığa çöken Ertuğrul Doğan, başarısız olsun da gönderip yerine Avcı'yı getirelim diye Bjelica'ya da kumpas kurmuş anlaşılan. Görünen tam olarak bu.
                  Ağaoğlu konusunu bilemeyeceğim, kimseye ithamda da bulunamayız ama bu vaziyeti sorgulayamayacağımız anlamına da gelmemeli, bilinçli taraftar ithamda bulunmadan, hakaret etmeden, zan altında bırakmadan sorgulamalı diye düşünüyorum. Taraftarlık renklere, takıma olmalı, kişilere değil.

Ördek testini işletebiliriz sanki burada. "Ördeğe benziyorsa, ördek gibi yüzüyorsa ve ördek gibi vaklıyorsa, o zaman muhtemelen ördektir."
                  Tümevarımlar bazen yanıltabilir, bir ihtimal olarak onu da kenarda tutmakta fayda var.
                  En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 07.10.2023, 20:30.

Yorum

daha sozlesme imzalanirken kaybedildi sen bir adama hayatinda goremeyecegi parayi 2 sezon icin verirsen o da burda mala baglar biran once parayi cukkalayip gitmenin pesine duser.nenadi gelirken tanimiyordum da yapilan yorumlarin hepsi olumluydu ozellikle sosyal medyada taktik teknik fizik hirs falan havada ucusuyordu uzaya cikaracakti bizi avcinin kabiz futbolu sonrasi peki bu yorumlarin aksine bir performans vermesinin, daha once oynattigi futbolun aksine oyun oynatmasinin kendi soylediklerinin tersini yapmasinin sebebi falan ne olabilir diye dusunuyorum tek bir mantikli aciklamasi var, adam takimi bildigin sabote etti bu kadar aptal bir hoca olacagini dusunmuyorum aksine cok zeki bir hoca ki erdoyu kafaladi kisadan alacagini aldi 7 ayda hayatinin vurgununu yapti gitti bizim gibi baska bir enayi klup bulamaz bizden sonra klup calistirirsa hangi klube ne kadara imza atacak herkes bir baksin zaten burda performans verememesinin sebebinin tamamen duygusal ! oldugunu anlayacaksiniz..kim gelirse gelsin yabanci hoca bu ulkeye vurgun yapmaya geliyor kisa surede alacagini alip kacmanin pesinde oluyor dogal olarak yuzde 99 boyle bunu hala daha anlayamayan goremeyen bir baskanimiz var..
                    Kimse imzalamiyorken gelmek istemiyorken nenad elini tasin altina koymusda gelmis de bilmem ne kara kasina gozune geldi zaten ulan 1.6 yi hangi turk hocaya verdin de gelmedi masal anlatmasin kimse.performansa bagli bonuslu bir sozlesme imzalanmis olsa emin olun nenad su rezil performansin yanindan bile gecmezdi olay bu kadar basit , ha o zaman da gelirmiydi gelmezdi amac farkli tamamen duygusal ! cunku dedigim gibi..
                    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 07.10.2023, 20:51.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Ederi 600 olan adama 1.6 verirsen rahatlıkla da kovamazsın tabi.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Geçen seneki problemin de Avcı-Ağaoğlu ve ED-Ağaoğlu hatta Egemen-Ağaoğlu çatışması olduğu da net olarak ortaya çıkmış oldu.

Yani şöyle diyebiliriz kırk yılın başında bir CL yapacaktık ona da kendi kendimize engel olduk. Bir sürü de para harcayıp olmayacak duaya amin demişiz. Aferin size!
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Ben 1,6'ya da inanmiyorum... tazminat olsa da anlasilir bölüsülür o para... klasik
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben 1,6'ya da inanmiyorum... tazminat olsa da anlasilir bölüsülür o para... klasik
                            Aynen bu olasılık çok daha yüksek.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yol yakınken fesih gelsin .
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

adama başkan eliyle öyle böyle kumpas kurulmadı.. hülle hoca yaptılar adamı!!!
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X