Koskoca Madrid mahkum oynuyor, biz o seviyelere çıkarsak başımıza ne gelir ne gelmez can sıkmaya gerek yok yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Liverpool 0 - 1 Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Finali | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Neyi inceliyorlar ofsayt iste Arap. 2 tane ofsayt var hatta
Ulan bu R.Madrid yok mu. Ayni menev...Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
ertem + üründül ikilisini o kadar gömdüler ki müstahak onlaraİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜründül'ü geri getirin diyorlar sosyal medyada..
Yorum
-
Tam avcı hocamı övcektim gol geldiİlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı hocam bunların yanında pep guardiola veya klopp ayarında
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kalecinin önemi.
Yorum
-
Yine ustune vurdu. Etme be abi ya kralin soytarilarin kahraman ettin :\Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Adam kaleyi kaplıyor nereye vursa üstüne geliyor kolları açıncaİlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine ustune vurdu. Etme be abi ya kralin soytarilarin kahraman ettin :\
( ゚д゚)
Yorum
-
Vallahi oyle oldu ama capraz abi daha darbeli biraz biraz tavana vur be kardesim ya. yerden vurursan cok kolay o herif icin.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
Yorum
-

Adamlar aldı gitti (:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum