Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Copa America | 2007
Daraltma
X
-
Hadi ya =) Genç kadroyla finale çıktılar yani.İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamıyorlar.Dinlensinler diye milli takıma çağrılmadılar.
Peki Arjantin'de yaptı mı bunu ? Dinlensinler diye yıldızlarını çağırmamazlık yani.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Finalde Arjantin Brezilya'yı yener bence.. Tahminler hadi
Arjantin: 2 - 1:BrezilyaBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Hayır Arjantin tam kadroİlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi ya =) Genç kadroyla finale çıktılar yani.
Peki Arjantin'de yaptı mı bunu ? Dinlensinler diye yıldızlarını çağırmamazlık yani.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Madem tam kadro gelmişler kazansınlar o zaman =)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bence de Arjantin alır.Ama maçlar çok geç.Dayanamıyorum izlemeye.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum