Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fousseni Diabaté

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fousseni Diabaté

Kulübümüz, Rennes ve Reims altyapılarında yetişip bugüne dek sırasıyla Reims II, Guingamp II, Gazélec Ajaccio, Leicester City, Sivasspor ve Amiens formalarını giyen Malili kanat oyuncusu Fousseni Diabaté'yi renklerine bağladı.

Mali alt yaş millî takımlarının (U20 ve U23) formalarını terleten, A millî takımdan dâvet alsa da henüz siftah gerçekleştiremeyen 1995 doğumlu oyuncunun yakın zamanda Trabzon'da olması bekleniyor.

Transferin kulübümüze hayırlı olmasını diliyor, bordo-mavi renklerle yeniden doğmasını temennî ediyorum.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

Hayırlı olsun. Sivas'tayken beğendiğim bir oyuncuydu. Oyunu da biraz olgunlaşmışsa güzel transfer.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Leicester City açıklamış. Hoş gelmiş.

Yorum

Diabappe h. O. İnşallah yattara dan daha çok iz bırakırsın subhanallah Amin.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Takımın asıl eksiklerini bi kenara bıraktığımızda iyi bir transfermiş gibi duruyor umarım kendini geliştirmiştir. Skor ve asist yeteneğini kastediyorum

Hayırlı olsun

Yorum

9 gol 12 asist yapacaksın aslanım benim

Yorum

Hayırlı olsun. İçimde bir his var fena şeyler yapacağına dair..

Yorum

Leicester taraftari üzgün gibi.
                  Herhalde ilk kez bir futbolcunun gidisi icin kurban kesecek taraftara rastlamadik

https://twitter.com/umit1461

Yorum

hayırlı olsun. bana göre bir stoper transferi kadar elzemdi kanat transferi, inşallah beklenenden fazlasını verir.

Yorum

adamın kariyer toplamı 10 gol 10 asist değil bu arada hadi bakalım ama ben güvendim bu kardeşimize

Yorum

Hadi bakalım deli fişek.

Yorum

Profesyonel futbolcu Fousseni Diabate'nin kulübümüze transferi konusunda, Leicester City Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre, Leicester City Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak,

3(Üç) taksit halinde toplam 1.573.170.-EUR ödenecektir.

Ayrıca, Leicester City Kulübüne; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %15'i, ödenecektir

-------------------------------------------

Profesyonel futbolcu Fousseni Diabate ile opsiyon hakkı kulübümüze ait olmak üzere 3+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre oyuncuya;2020/21 futbol sezonu için 1.000.000.-EUR garanti ücret,

2021/22 futbol sezonu için 1.000.000.-EUR garanti ücret,

2022/23 futbol sezonu için 1.000.000.-EUR garanti ücret,

Opsiyon hakkının kulübümüz tarafından kullanılması halinde;

2023/24 futbol sezonu için 1.050.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.Saygılarımızla.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk 11 için düşünüldüğü âşikâr oldu. Mevcut kariyerine bakınca birçok soru işâreti meydana geliyor ama yatırım yapılacak potansiyel görüldü belli ki.

Yorum

aslinda cok büyük para degil AMA kur ucmus ve daha önemlisi AGAoglu yönetimin basina geldikten sonra 1,5 milyon € veriyorduk transferlere

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X