İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fousseni Diabaté
Daraltma
X
-
Bazı oyuncular figüran gibi olunca başarılı olamıyor. Diabate orada çok önemli bir parça ve bunun bilinci ile oynuyor. Anadolu'dan gelen birçok oyuncunun başarılı olamamasını ben buna bağlıyorum. En değerliden takım içinde işe yarayan noktasına gelmek psikolojik olarak pasifize ediyor sanki adamlar. Ama Siopis mesela ne zaman forma versen aynı şekilde performans gösteriyor. Benim gözümde büyük takım oyuncusu böyle olur. Şartlar fark etmeksizin en iyi performansını veren adam bizim topçumuzdur. He yoklukta işe yarar mı yarar ama ona da yabancı sınırı engel oluyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
-
Yusif erdogandan yabanci olmasi disinda herseyiyle daha iyi. Giresunda bu sezon 6 gol 3 asist yapti. Giresunspor bu sezon su ana kadar 38 gol atti. Dortte birine bu arkadas tek basina direkt katki yapti.
Ayrica bi baktim da giresun da hakan keles bunu sadece sag kanatta degil on numarada da degerlendiriyormus. Goztepe ye gittiginde de unal karaman kendisini cogunlukla on numarada oynatiyordu. Sag kanatta daha az sans veriyordu.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 07.05.2022, 00:03.
Yorum
-
Hala hiç umut yok mu.
Yorum
-
Talibi mutlaka vardır bence ama karşılığının beklentilerimizin kıyısından geçmeyeceğine eminimİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresunspor'da fena da bir performans göstermedi, nasıl talibi çıkmıyor anlamıyorum.
Yorum
-
abi nerde goruyhorsunuzu su wonderkid yetenegini? karsi takim biraz kapansin, sabri sariogluna donuyor herifİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewonderkid yeteneği var ama kafa sanki halı saha topçusu kıvamında
diabete nin kafasını pro futbola uyarlaması şart
Yorum
-
topla ilişkisi iyi hocam,bunu zaten ilk izlediğinde fark ediyorsunİlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi nerde goruyhorsunuzu su wonderkid yetenegini? karsi takim biraz kapansin, sabri sariogluna donuyor herif
bunu zaten fm de söylüyor
Fousseni Diabaté profile in Football Manager 2022. Find out how good Fousseni Diabaté is in FM 22 including Ability & Potential ability.
first touch ve teknik olarak sınıfı geçiyor
premier lige transfer olmasının nedenide zaten bu, yani wonderkid potansiyeli
bu arada istatistiki olarak kariyer sezonunu yaşamış geçen sezon : 6 gol 3 asist
Das sind die Leistungsdaten von Fousseni Diabaté vom Verein Kasimpasa. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
wonderkid yeteneği olması wonderkid olduğunu göstermez ayrıca,potansiyel ile potansiyeli sahaya yansıtma farklı şeyler
sabri sarıoğlu ile alakası yok diabete nin,sabri nin topla olan ilişkisi vasatTEKKEBALL
Yorum
-
Maaşını tıkır tıkır ödeyip üstüne oynayacağı yerlere kiralayınca takım bakmıyor muhtemelen yoksa 1 milyon kazanıyor, elbet şunu verecek bir enayi vardır. Yap saçları kırmızı rasta, hızlı adam eksilten kanat diye apo hocama bile satarsın tekrardan
( ゚д゚)
Yorum
-
Bi kere zaten sadece fm ye bakacak olursak , first touch 12 eh , cok iyi de degil. gercekte bu rakam da dogru degil bence, kac macini izledim, sadece acik alan futbolcusu. kapali takimlara karsi hicbir ozelligi yok. oyle cok hizli da gorunmuyor gercekte. fm yeteneklerine gore cok hizli ve zayif ama gercekte dah guclu ve yavas gibi.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopla ilişkisi iyi hocam,bunu zaten ilk izlediğinde fark ediyorsun
bunu zaten fm de söylüyor
Fousseni Diabaté profile in Football Manager 2022. Find out how good Fousseni Diabaté is in FM 22 including Ability & Potential ability.
first touch ve teknik olarak sınıfı geçiyor
premier lige transfer olmasının nedenide zaten bu, yani wonderkid potansiyeli
bu arada istatistiki olarak kariyer sezonunu yaşamış geçen sezon : 6 gol 3 asist
Das sind die Leistungsdaten von Fousseni Diabaté vom Verein Kasimpasa. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
wonderkid yeteneği olması wonderkid olduğunu göstermez ayrıca,potansiyel ile potansiyeli sahaya yansıtma farklı şeyler
sabri sarıoğlu ile alakası yok diabete nin,sabri nin topla olan ilişkisi vasat
bu adam wonderkid falan olamaz. olsa olsa iyi bir 1.lig oyuncusu olur.
Yorum
-
Ben takimda kalmasini isterim. Sayet giresunda böyle oynayabiliyorsa ki oynayabiliyor anlasilan bizim takimda daha iyi olmamamasi icin bir neden göremyorum.
Kaldi ki topla olan iliskisi kesinlikle cok iyi. Tek sorun Hocanin bu tür oyuncularla zaman harcamak istememesi.
Ben oyuncunun kötü olduguna inanmiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum