Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fousseni Diabaté

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal Hoca bundan da bir şekilde verim alır.
    Sayet oyle birsey olursa forumda unal hoca degil diyenlerin yuzune bir tokat daha inmis olur.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Unal karamanin bunu kadroya alicagini zannetmiyorum.
      Bana da çok forma göremeyecek gibi geliyor da bakalım

Yorum

• Yusuf bile bundan iyi Yusuf'un futbol aklı yok yeteneği var bunda hiçbir şey yok. Yabancı alıyorsan o kalitede Türk oyuncu yoksa alacaksın. Her önüne gelen yabancıyı doldurmayacaksin.

Yorum

• Intagramda okudum, diabatinin maasini biz ödiyecegiz, och ne güzel oyuncu al para ver oyuncu kirala para ver, oyuncu al fesh et para ver, professionelik akiyor basikan

Yorum

• Oynar orda.
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• göster kendin karabela bjk yı yıkacaksın hadi bakayım . iyi oyna da sene sonu bi takıma gönderelim seni zarar etmeden.
              from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oynar orda.
                Halil ve Tripic varken sonradan girer ancak. Kontra sliahı olabilir.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  göztepe ünal hoca ile de anlaşmış. seneye 5 milyonluk topçumuz hazır demek ki.
                  hocanın oynatmasına pek mana veremiyordum ilk haftalar ancak acaayip toplamış. bugün çok beğendim. böyle devam ederse parayı hayli hayli çıkarır.

Yorum

• Güçlü ve mücadele etti kesintikle umarsız değildi.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Türk futboluna alışamadığı çok belli o pozisyonda penaltıyı alacaksın. Çok kırılgan ve tecrübesiz. İyi mücadele etti oyunun içinde kaldı o ayrı.

Yorum

• Disipline etmiş bunu Ünal hoca, olumlu.

Yorum

• Sivasspor'da deparlariyla oynuyordu çok hareketliydi aşimdi daha teknik oynamaya çalışıyor. Bir de boyu mu uzamış nedir, daha kısaydi sanki, çok çelimsizdi heralde, o dönem izlediğim oyuncuyla alakası yok gibi.

Yorum

• ünal hocanın tedrisatından geçtikten sonra bir oyuncu daha kazanabiliriz,

yaptığı asist wonderkidliğinin göstergelerinden biri idi
                            TEKKEBALL

Yorum

• Çok güzel bir gol attı Galatasaray’a.

Yorum

• Bizde 45 maç oynasın öyle bir gol atamaz

Biz ceza sahasına orta yapmıyoruz

Biz bekliyoruz salağın biri topu kaybetsin de biz kapıp gidip atalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim