Yenildik bugün hemde kendi sahamızda, yine avrupa kupası maçı sonrası bir puan kaybı, juve kazanırsa 1 puan ile üstümüze çıkıyor, ahmak olursan böyle olur işte, bu saatten sonra şampiyonluğun gittiğine inanıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sampiyonu Roma takimlar belirliyecek bu sezon.Juve evindeki Lazio ve AS Roma maclarini alirsa sampiyonlar.Italya da Juve destekliyordum Zidan Nedved ve Del Piero zamanindan beri.Bakalim Sampiyonluk gelecek mi.Yeni Stad Mükemel Trabzonsporun yeni stad böyle olmali.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Misafir
Bende Milan hastasıyım.90lardan beri takip ediyorum ancak son 5 yıldır çok kötü yönetiliyor.Mali kriz vs.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenildik bugün hemde kendi sahamızda, yine avrupa kupası maçı sonrası bir puan kaybı, juve kazanırsa 1 puan ile üstümüze çıkıyor, ahmak olursan böyle olur işte, bu saatten sonra şampiyonluğun gittiğine inanıyorum.
Yorum
-
Roma:3 Udinese:1..Gollerimizi Osvaldo Totti ve Marquinho kaydetti.Çok önemli bir maçı kazandık.Son ana kadar şampiyonlar ligi şansımızı zorlayacağızTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Bu kadar göz önünde olan büyük bir klüp bu kadar saçma bir şekilde yönetilirdi herhalde, artık oyun anlayışında ve futbolcu seçiminde değişiklikler olması gerektiğini bu camiada kimse önermiyor mu bilmiyorum.İlk olarak PeaceSilver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Milan hastasıyım.90lardan beri takip ediyorum ancak son 5 yıldır çok kötü yönetiliyor.Mali kriz vs.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Juve önemli bir mac aldi.Bence 2 zor maci var Evde AS Romaya karsi ve deplasmanda Cagliari.Milan Evde Düsme hattinda Genua karsi ve "Deplasmanda" Intere karsi.Juve Roma macini alirsa Sampiyon olur bana göre.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Evet Öylelerİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede bu saatten sonra zor alırız o koltuğu malesef kendi saçma saçma puan kayıplarımız yüzünden gitti şampiyonluk tabi Juve'nin başarısı görülmemezlik yapılamaz namaluplar sanırım.
1. Juventus 32 18 14 0 53 18 35 68
2. Milan 32 20 7 5 62 26 36 67Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
milan evinde bolognaya karsi ibrahimovic in 90.dakikadaki golü ile 1:1 kurtardi.juve evinde romayi yenerse 5 hafta kala 3 puan öne gecicek.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
birazdan Juve Roma maci var.Alirsak Sampiyonlun yarisi demek.
Genua Taraftardan aldi gaz ile Milandan Puan/lar alir Hafta ici.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum