Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Napoli maçı çok keyifli oldu. Hakemlere gelirsek her yerde aynı.
    Més Que Un Club

Yorum

• Napoli-Lazio maçını izledim gündüz, çok iyi maçtı. Umarım Napoli daha da ilerler.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Napoli-Lazio maçını izledim gündüz, çok iyi maçtı. Umarım Napoli daha da ilerler.
        bana göre de çok iyiydi kaptırdım kendimi.. napoli gol atınca sevindim bile

Yorum

• Şikeci Juventus'a kendi sahamızda yenilmek çok kötü oldu.Aslında ilk yarı iyi oynadık ama 2.yarı anlamsız bir şekilde kötü oynadık ve kaybettik.Bu sene Avrupa Kupalarına katılalım yeter tek amacımız bu.İtalya Kupasında yarı finaldeyiz birde o hedef var.Yeni Başkan oldukça iddaalı konuşmalar yapıyor ve paralı bir başkan olduğu için taraftar çok umutlu.Takımda miladını doldurmuş bir çok oyuncu var sanırım yaz sezonunu en hareketli geçirecek takımlardan biri Roma.Taraftar özellikle Ancelotti'nin göreve getirilmesini istiyor ve Kaka transferi bekliyor.Tabi Kaka'ya teklif yapıldığı anda De Rossi ile takas isteyebilir Madrid.Takıma iyi bir sağ bek 2 tane iyi orta saha bir tanede forvet gerekiyor.Mexes'in sözleşmesi umarım uzatılır gerçekten iyi oynuyor Mexes dengesiz bir tip olsada iyi oyuncu ve taraftarlar tarafından çok seviliyor.Vucinic'in durumuda henüz belli değil gitmek istemiyor ama başta United olmak üzere bir çok takım peşinde.Roma'nın Buffon'u istediğide konuşuluyor zor bir ihtimal olarak görüyorum bu transferi.İnşallah sene sonunda Perrotta,Burdisso,Cassetti,Taddei gibi isimler ile yollar ayrılır.Zamanında büyük katkıları oldu ama artık takımı taşıyamıyorlar

Doni
          xxxxx Mexes Juan Riise
          De Rossi xxxxx
          Menez xxxxx Vucinic
          Totti
          En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 16:19.
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Pastore Roma'ya yakın - Goal.com

Bayağı pahalı olur bonservisi ama 8-9 yıl oynar.
            Cem abi sen ister misin Pastore'yi Roma'da görmek ?

------------Doni / Julio Sergio---------------
            ??????------Mexes-------Juan-----------Riise
            ------------De Rossi------??????------------
            Menez--------------Totti------------Pastore
            -------------------Vucinic------------------

Başkan para harcamaya meraklıysa Udinese'den İsla ve İnler'i de alsın soru işareti kalmaz.
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pastore Roma'ya yakın - Goal.com

Bayağı pahalı olur bonservisi ama 8-9 yıl oynar.
              Cem abi sen ister misin Pastore'yi Roma'da görmek ?

------------Doni / Julio Sergio---------------
              ??????------Mexes-------Juan-----------Riise
              ------------De Rossi------??????------------
              Menez--------------Totti------------Pastore
              -------------------Vucinic------------------

Başkan para harcamaya meraklıysa Udinese'den İsla ve İnler'i de alsın soru işareti kalmaz.
              Pastore'yi bir ara Totti'den sonraki adamım olarak ilan etmiştim ama sonra Romalı olmadığı için vicdan azabı çekip vazgeçmiştim ..Çok büyük bir yetenek Pastore ama Palermo başkanı 70 milyon euro falan diyor bonservisi için aşırı pahalı yani.Zaten gelirse yazdığın taktikte solda Vucinic forvet arkası Pastore en uçta Totti oynar kanat oynayamaz Pastore.Bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum yeni transferleri.Ama en önemli amaç Mexes'i takımda tutmak olmalı
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Pastore'nin Roma'ya gelmesi bana kalırsa çok zor..Mexes Milan ile anlaştı diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem..Hoarau söylentileri vardı o iş ne oldu ?
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Pastore için çok ister klübü. Romanın alabileceğini zannetmiyorum.

Yorum

• Cavani bi ara bizim de gündemimiz de degilmiydi ?
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İzlediğim Palermo maçlarında sol-forvet oynadığını düşünmüştüm Pastore'nin tıpkı Lavezzi gibi. İleri uçta Miccoli, sağda İlicic forma giyiyordu.
                      Demek ki iki tane on numara ile oynuyormuş Palermo, sağ/sol forvet yalan.
                      Aynen şöyle gözüküyordu taktiksel dizilişlerdeki 3'lü hücum hattı;
                      --------Miccoli-------
                      Pastore----------İlicic
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Palermo başkanı herkesi satar ya, güzelim kadroyu dağıtarak takımı ne hallere getirdiğini görüyoruz. 70 milyon demesi yalan yani maximum 20 milyon verene satacaktır bence

Yorum

• Mexes sezonu kapatmış..
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Napoli-Lazio maçını izledim gündüz, çok iyi maçtı. Umarım Napoli daha da ilerler.
                            Maç iyidi de hakem çok kötüydü Türkiye'de olsa düdüğünü asardı sanırım.

Palermo Edinson Cavani'yi kiraladığına fazlasıyla pişmandır adam her maça 2şer 3er sallıyor.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Romanın Guardiola hayali varmış...

Yorum

• Napoli Lazio maçı son yıllarda izlediğin en müthiş maçtı hele Napoli tribünleri 4.golde adeta yıkıldı protokol tribününde herkes birbiriyle akraba oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim