Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milan yine aynı Milan , Juventus dersen hayatımda bu kadar dengesiz bir takım görmedim...Roma yanıyor zaten Bu gidişle zorla İnter'i şampiyon yapacaklar

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ibranın yaptığı hareketi 4-5 kere izledim bi anlam çıkaramadım neden yapmış böyle birşey kendisinden de bi açıklama felan gelmedi enteresan...
      ne yaptiki ?

Yorum

• Roma yine kaybetti..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne yaptiki ?
          http://video.ntvmsnbc.com/ibrahimovi...ina-tekme.html
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstediği kadar kupa alsın, tarihin 3 büyük takımı vardır; Barça, R.Madrid, ManU. Bunu kimse değiştiremez

Bu arada İtalya'daki favorim bu sene Milan.
            Aslına bakarsan İnter olmasın da kim olursa olsun
            Barcelona tarihin değil belli bir tarihinin takımıdır.

Tamam son yıllarda dünya futboluna yeni bir vizyon getirdi ancak bu futbolun taraftarlarına diğer klüpleri aşşağalayıcı değil gurur duyularak özenilesi bir karakter getirmesi gerekmektedir.

Şuanda ki futbol kıyaslaması ile Milan küçük klüptür değerlendirmesi yapıldığı takdirde barcelona real madrid ile aynı satırlara bile yazılmayacak takımdır.

Dönemin futbolunu saygıyla alkışlayarak izliyoruz ama futbol sistemleri çökmek içindir elbet çökecektir Milan'ın o meşhur sisteminin çöktüğü gibi.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Benitez ile Inter çoştuMilito önceki günlerde Benitez ile arasında sorun olduğunu Mourinho'yu çok özlediğini söylemişti.Bu maç açıldı o da 2 gol attı.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Kaos'a devam..Maçın özetini izledim takımın bu kadar pozisyon vermeye hakkı yok saçma sapan hatalar yapıyoruz..Hakemede en içten sevgilerimi yolluyorum..2.yarı fena oynamadık ama golleri atamadık bir türlü..Borriello takıma iyi katkı sağlıyor hatta en istekli oynayan en iyi oynayanda kendisi..Adriano oyuna girdi son dakikada iyi bir kafa vuruşu yaptı kaleci kurtardı..Milli maç arasında bir hoca değişikliği bekliyorum

Bu arada dünyanın en büyük takımı Milandır
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Cem, Fatih Terim sinyoraa sizin takımın başına geçecekmiş doğru mu ?
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu sene Lazio'lu futbolcular yapacak galiba Totti gibi düşeceksiniz işaretini..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cem, Fatih Terim sinyoraa sizin takımın başına geçecekmiş doğru mu ?
                      Lippi ve Terim'in isimleri geçiyor Dursun..Terim'i seviyolarlar İtalya'da olabilir bu değişim
                      İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene Lazio'lu futbolcular yapacak galiba Totti gibi düşeceksiniz işaretini..
                      Sorun yok Gökhan toparlanırız elbette alırız lazio'yu altımıza
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Şu haber de yer alan kaleciyi alnından öperim arkadaş.

Ayağı kırıldığı halde maça devam etmek, hem de hüngür hüngür ağlaya ağlaya.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene Lazio'lu futbolcular yapacak galiba Totti gibi düşeceksiniz işaretini..
                          tez zamanda görürüz İnşAllah

Yorum

• - Bu Juventus!a Ne Olmuş Böyle Her Mazç Gol Yiyor , Del Neri Seni severim ama Takım evlere Şenlik ama Şansızda..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Git Udineseye deplasmanda 4 at gel kendi sahanda Palermo'dan 2 gol ye.

Olacak iş değil .
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• - Palermo 0-3 Yaptı Juve'ya Bu Arada Benim Kupon Üst Oldu Sevindim Doğrusu
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim